Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Orta vade benim için yeterli olur şimdilik.
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Ben formasyona bakmadım yukarı pay bollingerde var çanak kulp formasyonunu yapabilir. O kadar zirveye gelince düşmeden iğne atarlar orta uzun vadede ciddi yükseliş yapacağına inanıyorum
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Hocam 7.35 alim fırsatı verir insallah birdaha.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ben pek gösterge kullanmıyorum, dediğiniz doğru. Dirençler iğne atılabilir üst tarafa , beklentim şimdilik o rakamlar. Teşekkürler.
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Konu: Gümüş TL 4 saatlikte fincan kulp oluşumu
Üst bollinger ons için 30.733 doları destekliyor. Gr tl olarak bakarsak 8.03 tl yi destekler. Tahminen hedefe gidebilir
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Üst bollinger ons için 30.733 doları destekliyor. Gr tl olarak bakarsak 8.03 tl yi destekler. Tahminen hedefe gidebilir kripto ayı piyasada
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Sağolasın hemşerim. Hepimize huzur ve sağlık versin Allah inşallah.
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Rica ederim arkadaşım sağol.
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()Kıymetli hemşerim. Allah razi olsun. Evinde mutlulu, huzur ve sağlık dolu nice yıllar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()elinize emeğinize sağlık tşklr
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Hepimizden Allah razı olsun kardeşim amin.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Allah razı olsun
29BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()4 saatlikte fincan kulp tamamlandı. Hedef siyah kalın sağdaki yukarı çizgi kadar olan 7,93 seviyesi. Sat al kısmında alt rakamları azalttım. Hayırlı tatiller.
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Emeklerinize sağlık hocam, iyi tatiller..
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Gümüş TL 4 saatlik grafikte fincan ve kulp oluşumuna kulp tamamlanışı oldu diyebilirim ama erken geldi kulp dar oldu sanki. Sonuç olarak formasyon devam ediyor, hedef oluşumu ve beklentisi devam ediyor. Hepimize iyi tatiller, iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam bende geçen haftadan beridir takip ediykrum 68.37 kiramazsa ikili dip yapıp aşağıya gider diye düşünüyordum doğrumu dusunuyorum
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Boş yere hatırlatma yapmıyorum bundan eminim. Gerçek kişiler mutlaka takip ediyordur.
0BeğenmedimŞikayet
Eren5334 ()Aleykum selam evet Rize'liyim. Sen?
Stabillll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eren5334 ()İnşallah gözleme devam eder çıkan dolara mudahale edilip dusurulmesin yıllarca böyle soyulduk. 8.50den disarda gelip dolar bozan 6.90dan geri aldi gitti kalan fark bizden çıktı. bizde dolat dusuyo sevindik uzulecegimize
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Dolar bu seviyeden sonra 8.7 civarına kadar önünde ciddi bir direnç görünmüyor bu piyasayı yeni bir fiyatlamaya götürebilir. MB buna bir tedbir alır mı bekleyip göreceğiz. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()2si1 arada olsun, dolar ve ons yeter.
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()8,52 önemli idi. Piyasada ne kadar olumlu hava estirmeye çalışsalarda artık bir süre bu dolar kuruna aşina olacağız sanki. Ya çok önemli bir tedbir alır düşürür MB, yada gözleme siparişlerine devam eder.
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Dostum fincan kulp demişken, seninle inşallah fincanlı bir neskafe içeriz inşallah, ne dersin :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Dolar 8.55 tutundu gibi. Ons dediğiniz gibi kapanış yaparsa devamı gelir gibi. Ama bugün veriler var sanırım kulp oluşumunu tamamlar mı bilmiyorum. Ytd
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Grafikteki kulp oluşumuna emin adımlarla yürüyoruz demek isterdim ama bu dolar yönlü yükseliş olduğu için biraz temkinliyim. Ons 27,8 üstü kapatsa bile olumlu oluruz . Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Malesef; (((hepsicigini tepeye gömdüm; ))
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Düşerse elinde takviye yapabilecegin TL var mi?
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)