Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 03:17:58
EUR 36.1796 03:17:58
USD 34.5362 03:17:58
ALTIN ONS $2672.6450 03:17:58

Konu: dxy ( dolar endeksi) gidişatı

[grafik d=309446_GR2021m1mz8u.png][/grafik]
[grafik d=309446_GR2021q2i3l2.png][/grafik]

Yorumlar (107)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ARI_KAN_2301 ()

Los olacakti loş mu olmuş:(

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alperr1212 ()

günlük 3 like verildi hocam hafta sonları bu sayfaya pek vakit ayıramıyorum, yorumlara hızlıca bakiyorum yine faydalı kaliteli yorumlar ellerinize sağlık teşekkürler hocam hafta içi daha detaylı okuyorum hepsini ama günlük like larda boşa gitmesin tabi :))

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Loş nedir Ibrahammm:))

ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ARI_KAN_2301 ()

Arkadaslar loş kardeşime alt yorumdan ulasabilirsiniz:)

A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Teşekkürler Sayın @GMS13 ,
Rica ediyorum kendinizi bu şekilde yıpratmayın. Ben yazarakta çizerim. Olmadı sağolsun @celik2119 hocamdan , @A_Didem den rica ederiz. Varolsunlar bana çok destek oldular

GMS13 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GMS13 ()

Arkadaşlar arkadasin grafik paylaşabilmesi için lütfen takip ve beğeni atalım sayfaya faydası olsun üstadın

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Tamam tsk ederim.

4BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sayın @A_Didem ,
Geçmiş olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Avnifatma ()

Yasemin hanım nasıl katilabiliyoruz yardımcı olur musunuz.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

@M_yıldız alt yorum.. Hocam iletmemi rica etti. Bu sebeple de mapusta:((

Arkadaşlar biraz dikkat lütfen.

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Aaaa bak ben sonuncuyu bilmiyordum. Araniyorsunuz hemen:))

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Teşekkürler. Arkadaşlar nerden size ulaştı, sorumu gördünüz mü

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Ben eskiden siteye uye degilken. Tum yorumlari okurdum ve sitede kim ne dedi ne analizi yapti. Kim tutarli yaziyor kim tutarsiz yaziyor bakardim gozlemlerdim. O zamandan bu zamana cogu kisiyi bilirim. Sizde disardan bakan goz oldugunuz icin gayet iyi goruyorsunuz diyebilirim. :)

Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Özgece ye bir yorum attım bana cevap yazdı. Ya dedim bu kaliteli bir yorum, sayfasına bakayım dedim. Bi baktım 2 günlük hesap, sıfır takip, yorumlara baktım, bu bir cevher dedim :)) lake 'ları verdim. sıfır takiple iddalısınız şeklinde yazdım.

Neden anlattım kalitenin kokusunu alırım :)

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Evet sanirim ilk siz sordunuz o gun bende yazdiginizi gordum. Ben bi ara bundan girip ben degilim demeyi dusundum ama bu hesaptan bir daha yazmam diye de birsey yazmak istemedim :)

Tarzi ve ongoruleri guzel bir arkadas. Insanlara da baya faydali olacak birisi. Insanlar onu da zamanla kizdirmazlar.

Allah sizlerden de razi olsun. Sizlerde burda bize destek veriyorsunuz.

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Hahahahah gayet dogru bir tespit :) adam kesinlikle benden coook ama coook sakin biri :)

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

@calculator hocanın siz olduğunuzu düşündüm. Hatta mutlu bir şekilde " bu tarz bu üslup hocam siz mi geldiniz? " diye sordum. Olmadığınızı söylediğinde hakikatten çok üzüldüm. Çünkü sayfaya düşmeyen onlarca mesaj yazdım dönmeniz için . Gelmenizi bekliyordum. Biliyorsunuz ben çok yazan bir insan değilim normalde ( birkaç gündür çok yazıyorum:) ) ancak belirli profilleri çokça okuyorum başta sizinki olmak üzere:) @calculator hocamızdan da ALLAH razı olsun o da sizin gibi insanlara yardımcı olmaya çalışıyor:)

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Ben teşekur ederim :)

Bu arada siz bana buranin disinda hic ulasmadiniz cok ulasan oldu. Baska yerleri kullanmadiginizdan mi ulasmadiniz diye de merak etmedim degil :))

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

@calculator sana göre sinirleri alınmış yada yeni olduğu için bam teline basılmamış, içine de gann analizi kaçmış biri :))

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Ben sizin ben olmadigimi anladiginizi anladim :) cunku siz baya dikkatlisiniz :)

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Ben de dedim ki bu lossa çok iyi rol yapıyor. Çünkü onun gibi yazmıyor, başka biri gibi yazıyor. :)

İki nedenden sen sanıldın bence;
1. si yeni hesaptı
2. si senin gibi @calculator da @Lale_ nin sorularını cevaplıyordu :))

Tarzlar farklıydı ben sen olduğunu düşünmedim.

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Tesekurler hocam. Bende guzel analizleri olan birini bana benzettikleri icin mutluyum. Disardan baktigimda demekki insanlara yararim olmus demekki paylasimlarim guzel olmus ki, boyle guzel analiz yapan birini bana benzetiyorlar dedim :)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sizi tanıyınca size benzetilmek bana keyif veriyor. :))

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

O keyof bana ait hocam. Ben yukarda ucuk kacik sayi veren ile diplerde ucuk kacik sayi veren kisilerle cok guzel sohbet ederim. Cunku bu piyasada gelmez denilen her rakam gelebilir olmaz denilen herdey olabilir. Yeterki yazilan sayilar teknige ve mantiga uygun olsun.

Sizi bende once kendime benzettim. Cunku olusabilecek tum ihtimalleri degerlendiriyorsunuz ve analizlerinizi o şekilde aciklayici yaziyorsunuz. sonra analizlerinizi daha dikkatli okuyunca uzaktan dedim bu adam benden daha garantici kisa hedefler gelmeden uzun hedefleri vermiyor. Bu arada verdiginiz sayilar gayet guzel sayilar oluyor :)

Benden bir bir kac ozelliginiz farkli gann box ve elliot kullaniyorsunuz genelde. O konuda sizle konusamiyorum cunku bilgim yok :)

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Hocam, fikirlerinizden istifade etmek isterim. Fark ettiğimden beri sizi çizimlerinize özenle bakıyorum. Çok başarılı çizimler. Aylık, haftalık, günlük, 4 saatlik ve 1 saatlikte oluşan tüm formasyonları takip ederim. Hepsinin teyitini Gann box ile almaya çalışıyorum. Sizinle sohbetten açıkçası keyif alıyorum. Sağolasınız

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Hocam sen benden daha garanticisin :) hedefleri kucuk kucuk yaziyorsun kimseyi korkutmuyorsun kimdeye de umut vermiyorsun :)

Hedefler geldikce bir sonraki hedefi gosteriyorsun o hedef gelene kadar da yine ust deki yada alttaki sayilari yazmiyorsun :)

Seni cok begendim haberin olsun senle alsat mi yapmaya baslasam acaba :))

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Benim de beklentim doğrultusunda ilerliyor. Ben küçük adımlar ilkeme göre bakıyorum. Küçük adımlarla fiyatı takip etmek.

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

@calculator suan icin beklentim dogrultusunda ilerliyor diyebilirim. Kismi olarak

0BeğenmedimŞikayet

mehmet_şanlı ()

Kayboldun nerelerdesin

LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum