Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (159)
0BeğenmedimŞikayet
gökmn ()sana bende eşlik ediyorum, ?
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Yok efendim, ne haddime :):) Ama zorlamiyorum diyelim. Zorlandigi, ileri atamadigi ya da geri salamadigi noktalarda sat- al yapiyorum. Ondandir sanirim.. YTD :) Ama şaşar birgun bu sistem, o konuda eminim.. YTD
ChevronOmaha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hani derler ya, 'Persembenin gelisi Carsambadan' diye, 3 gundur ayni sistem dönuyor. Nedenini gercekten anlayabilmis degilim. Alim firsati verdigine mi inandirilmaya calisiliyor yoksa alim firsati mi sunuyor? Bir seyler cok ters gidecek, beklentim cok sıkıntıli. Sanki gümüsten cikma zamani yaklaşiyor..
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ChevronOmaha ()Belki siz yonlendiriyorsunuz piyasayi farkinda olmadan
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Ciddi ciddi yalniz artik inaniyorum. Ben alinca yukseliyor, ben satinca düşüyor. 2 hafta olacak nerdeyse o sekilde gidiyorum. Anlamadim.. :) Ama full islem yapsaydim satinca uçardi, eminim :) YTD :)
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirlisi olsun diyelim. Ben beklemedeyim hedef gelirse cikarim. Suan icin risk cok gormuyorum sadece alim firsati veriyor diye dusunuyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Bugün sana kıyak yapmış; ) ben dün kaçırdım fırsatı; )) bugün telafi ettim:) 6.7 den aldıkları sattım. 6.55 ten aldıklarım hala duruyor)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Cok tesekkur ederim, zamanindan yedim biraz, helal et :) Sanki düsmek icin beni bekliyormus gibi geldi, banka kuru 6.79dan bir 10k daha çiktim. 11k gümüs kaldi, duruma gore anlik karar verebiliyorum, ustune fazla dusunecek zamanim yok. Kolay gelsin tekrardan :)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam al yaptığınızda paylaşabilir misiniz? Kendi riskime uygun olursa bende sizinle işlem açmak istiyorum o zaman :) ytd
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam valla tesekkürler içime. su serptin :) öyle bir algı varki onslar artık düşmeyecek gibi düşünülüyor :)
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sagolasin sanada kolay gelsin. Burdan dusme olma ihtimali az once yukselis tamamlanmali. Gecen de dedim eger 18xx yakmadan duserse demekki hic birsey bilmiyormusum ve bosa o kadar yazip cizmisim bunca zaman :) kendi adima hayal kirikligi olur :) ytd yinede
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Tamamdir, kolay gelsin :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dikkatli bakayim boslukta suan dersteyim ama bence ara hedefler gelmeden dusus olma ihtimali az ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Buyuk resimde bende bir dusus olma ihtimalini goruyorum hocam. 1875 degeri 2075 ve son 1960 in tepe degerine denk geliyor oraya cikacak gibi geliyor orda risk alip cikacagim. Eger kirar da yukari atarsa ilk duzeltmede gram azaltir alirim. Ama kiramazsa ve 1770 in altina inerse 1560 hedefim mevcut ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Günaydin @LosAnarquista60 :) Senden rica etsem bana önemli destek ve dirençleri yazar misin? Cok takip edemiyorum en azindan ons üzerinden gideyim. Cok cesaret beni cok yakinda terste birakacak, hissediyorum.. :) Simdiden tesekkurler
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Pandemi de piyasanın en durağan döneminde petrolü 70x USD 'den sattılar dünyaya. balon oldu şişti. Şimdi global de fiyatın geriletme baskısı doğdu. Belki metaller tarafında piskolojik baskı var evet ama petrol tarafında fiyatı düşürmek zorundalar. Emtianın ham maddesi ' de petrol olduğu için metalleri de olumsuz etkileyecektir. Biz orta vadede grafikler üzerinde formasyonlara vs göre yol çizmeye çalışıyoruz ama çok yönlü değerlendirmekte fayda var. Bundan dolayı ki fiyat Ons gümüş 27' e hızlıda gitse 25,80 de sattım ve henüz almadım. büyük resim farklı görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tesekur ederim uyariniz icin.
Acemi degilim altin gumus konusunda :) analizlerim iyidir. Ytd olmadan takip edebilirsiniz.
zahiralem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zahiralem ()insaAllah bakalım :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hocam ben bakiyorum emtialar uzerinde olumsuz bir hava yaratiliyor gibi geldi.
Dun de konusmustuk 2009 benzerligi var birde haftalik macd al vermek uzere eger ilk al verdikten sonra fake olmazsa yukselisler hizlanabilir. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Satip alamadigim daha hic olmadi :)
Alip satmadigim cok oldu. Indikatorleri takip etmenizi oneririm onemli direncler kirilmiyorsa destege cekilir o yuzden satip gram arttirmak mantiklidir. Ytd
zahiralem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bunlardan ziyade Beni kaygılandıran Petrol'ün 60 USD altına sarkması bekleniyor. Bu olursa işimiz zor.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hocam 26.09 ustunde 4h kapanislar yaparsa bence oralari hizli kiracak gibi de 4h kapanis yapamiyor. Surekli de bakamiyorum okuldayken dediginiz direncler onemli. Altin cikisi yapabilirse 1800 ustune gumus hizlanir diye beklentim var
0BeğenmedimŞikayet
zahiralem ()gümüşü düşeceği yok, bence hiç satmayın geri alamazsiniz
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Az önceki tabloyu inceleyin hocam. Haftalıkta 2 güçlü direnç var ve bunların üstü alıcılı bölge 26,18 ve 26,42 Bu ikisini tepeleyebilirse zaten falama çalışır
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Şimdiki satış hedefin 26.6-27 mi?
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()27 ons mu ana hedef yoksa 26.6 mı?
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Benim satis hedefim gelirse satar alttan beklerim sonra ana hedefe dogru giderim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Oraya yaklaşmışken full gümüşle tekrar alım yapmak gerek. Direnci kırarsa yukarı yönlü daha hızlı hareket eder. )
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()1794 1801 buralarda ciddi direnc var o yuzden dusen kanal cizgileri oralarda zorlanmasi normal gecerse de oyle hemen inmez. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()1788 ons altın çok sağlam duruyor. Gümüş ilerleyemiyor. 1790 a atsa devamı gelecek gibi; )YTD.