Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (159)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Aynen darisi şelalesine :)
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bereketli olsun insallah bi bakayim eve gecince bende satarim alirken yazarim ytd olmadan
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Bir anda konfeti yağmuruna döndü gümüş; )) fişeğini de görmüş oldum darısı şelalesine; )) ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyvallah kardesim elimden geldigi kadar gordugumu anlatmaya calsiiyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Helal olsun valla kralsın:) işi bilmek böyle birşey olsa gerek; ) YTD
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hic sorma yahu! Ne oldu birden boyle. Artik alim kismindayin. Alayina şelale :):):) Ha olmasa da Allah bereket versin :) Hayirli kazanclarimiz olur umarim hep beraber :)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Sakin ol hemşom daha yolumuz var
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Elim ayağım boşaldı resmen; ))
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bekleyemedim, sattim.. :( Ama 2 haftada senin pesinden gidip cok cok iyi kâr ettim. Sagolasin. Artik alim beklerim, belki de dolara gecerim. Cok tesekkurler. Bilen insanlar lazim bu siteye :)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Suan satma ihtimali hem var hem yok pc de degilim telden net bakamiyorumeve gecicem yarim saate insallah sat yeri degildiren azindan bi 18xx yakmali gibi ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Elim gitmiyor degil yalniz :)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben sana dedim ama ben garanti alici garanti saticiyim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Biliyormuşsun bu isi :):) tescillendi :)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sireye bakamiyorum ama degerlere bakabiliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Siteye baksan iyi olur @LosAnarquista60 :):)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Dolar a gümüş ons destek verse var ya uçuş gerçekleşecek; ))YTD
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bu da mantikli tabiki :) Diyorum ya kişi cebini, vadesini, borcunu bu sitedeki herkesten daha iyi bilir :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Dediğin gibi gümüş hakkında çok bilgi eksiğimiz var demek ki; ))YTD
0BeğenmedimŞikayet
Es_26 ()Valla bir alım nasip olsa senin anlattıklarına göre gerisi gelecek inşallah, lakin piyasaya dalış yapamadık :( Kafam bozuluyor, elimdekilerin hepsini yarı yarıya yatırayım, sonrası Allah Kerim diyorum :)
Ademcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abıı_hayat ()Nasıl yapabilirm yardımcı olur musunuz
Ben tl olarak gümüşteyim
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Bende 6.55 likler duruyor hala; ) onları yüksek kar için saklıyorum; )ytd
0BeğenmedimŞikayet
Es_26 ()Selamün aleyküm üstad, şu an piyasanın hiç tadı yok. Ne tarafa gideceği meçhul, zorla çıkmaya çalışıyor gibi bir hava var. Ancak geri vitese takma ihtimali de söyleniyor. Şaştık, sıkıştık. En iyisi bu platformda konuşulanlara göre hareket etmemek lazımmış. Siz değerli arkadaşları tenzih ediyorum. Teşekkürler. Sadece düşüncelerimi paylaşıp rahatlamak istedim. Hakkını helal et.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Nasipte yokmus demekki :):) Oyle dusün, hâlen elimde gumus var ondan rahatim, fazla dusunursen sikinti :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Dur daha, biraz geri salarsa yine full giris yaparim :) Ama fed,3 mayis, mb toplantisi ve dahasi. Bakalim ya o zaman ben de derim, terste kalmayi hakediyorsam kalirim, diye. Bakalim :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Tecrübe eksikliği diyelim hocam daha yeniyiz)
0BeğenmedimŞikayet
Ademcan ()Sürekli anlatıyoruz ama demekki uygulama sahasına inmek lazımmış.
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()O değilde gönderdiğim gümüşleri dolara parite edip sonra dolardan türk lirasına geçsem kar ikiye katlanırmış)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Persembenin gelisi carsambadan bellidir :) belkide elinizdekini sattirmaya calisiyorlardir. Ytd
Terste kalmayi hakediyorsam kalayim :)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için sağolasınız Selçuk Hocam takipteyiz pür dikkat izliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Evren sana al- yat değil al- sat mesajı veriyor daha ne olsun; )) YTD