Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0484 06:24:53
EUR 36.2312 06:24:53
USD 34.5343 06:24:53
ALTIN ONS $2688.6350 06:24:53

Grafiği gönderen: shaokahn

⭐⭐shaokahn ()
Ons

Altın ETF'lerindeki çıkış hız kesmeden devam ediyor. Malum yükselen getiriler bu anlamda değerli metallere ket vuran en büyük sebep. Ancak diğer yandan artan enflasyon beklentileri ve yükselen risk pirimleri önümüzdeki haftalarda Altın nezdinde değerli metallere girişlerin arttığını görmemiz mümkün. Ayrıca artan hükümet harcamaları, ekonomilerin açılması ve paranın dolaşım hızının artması beraberinde kendine ait riskleri getirecektir. Dolayısıyla ben değerli metallerdeki orta- uzun vadeli beklentilerimi koruyorum. Özellikle yılın ikinci yarısında değerli metallerin güçlü bir ralli yapmasını hayli mümkün görüyorum. Ancak şimdilik böyle bir ralliden söz etmemiz için erken gibi görünüyor, o yüzden stratejinizi oluştururken biraz daha genişe yayılmanız uygun olacaktır. YTD. İyi haftalar dilerim.

Yorumlar (64)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Benim bakış açım kar cepte güzeldir. En azından kar ımın bir kısmını realize edip küçük bir miktarı sürmeyi tercih ederdim. Yine de takdir sizin. Selamlar.

Bugtun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Frtclk9090 ()

Tesekkur ederim hocam yorumunuz icin sagolun, selamlar

shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yamanne ()

Hocam merhaba guzel portfoyunuzde celr varmidir

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Hocam 0.95 le ful trondayim bence yeni başladık ataklar icin daha guzel yerlere gelecek gibi hatami yapiyorim acaba 1.15 satalimmi bilemedim

0BeğenmedimŞikayet

Bugtun ()

Selamlad eosta güzel kar ettim bu seviyelerden cikmaliyim yoksa grafik yukariyimi gösteriyor?

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Evet son günlerde hem XRP hem de TRX iyi bir hareket yaptı. TRX'lerin tamamını sattım ama XRP'yi hala az miktarda tutuyorum. Aylar önce yazmıştım 1.00 civarında satmayı düşünüyorum diye :) Totem yapıp bekleyeceğim bakalım gelecek mi o seviyeler :) Bunlar büyük projeler ve elbette yükselişleri sürpriz değil. Benzer bir yükselişi önümüzdeki aylarda ADA'da göreceğimizi düşünüyorum. Bununla ilgili güncel portföyümü ve genel beklentimi müsait bir zamanda detaylı paylaşacağım. Selamlar.

Frtclk9090 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Frtclk9090 ()

Hocam merhaba xrp sanirim bende buradayim demeye basladi yorumunuz varmi acaba iyi aksamlar

2BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Ben yeni bir varyant çıkmazsa kovidin yavaş yavaş gündem olmaktan çıkacağını düşünüyorum. Aşılamalar son hız devam ediyor ve koruma sağlıyor. Ancak son zamanlardaki 3. dalga dikkat ederseniz daha çok genç kesim arasında yayılıyor çünkü onlar hala aşılanmış değil. Ancak 60 yaş üzeri yoğun bakım oranları ciddi manada düştü. Aşılamalar devam ettikçe vakalarda azalma eğilimine girecektir. Özellikle yaz mevsiminin gelmesi ile beraber daha çok açık havada etkinlikler düzenleneceğinden vakaların da azalmasını umuyorum. Ancak aşının işe yaramadığı yeni bir varyant veya öngörülemeyen başka bir aksaklık bu gidişatı tersine çevirebilir.

Darphane_burda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Evet. Fiyatın hala buralarda tutunması bunca negatif gelişmeye rağmen, risklerin iyice arttığını ve altın yatırımcısının yukarı bir patlama ihtimaline karşı altın tutmaya devam ettiğini gösteriyor. Bende alımları 1700'de bitirirken bu ihtimali göz önünde bulundurmuştum açıkçası. Şimdilik bu seviye de konsolide olması olumlu. Selamlar.

0BeğenmedimŞikayet

Darphane_burda ()

insan canı bu abi deme öyle

Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ozdemirilhan ()

Abi ons 40 gorurmu bugun varmi beklentin ciliz hareket ediyor

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Bu dediklerinize katılıyorum kesinlikle dogru

0BeğenmedimŞikayet

Aziz7117 ()

tum dunya ekonomıye ayarmı verıyor sanıyorsun sen iki yere bak abd - çin... ingiltere- almanya... avrupalılar yaşlı nufusundan kurtulmak için bılerek isteyerek işi ağırdan alıyorlar.. hergun 300-500 eksılmek iyidir dıyor.. abd nın derdı zaten ınsanlarla değil hastalıktan olmeseler hergun biri çıkıp 15-20 kışıyı temızlıyor zaten.. ))) o nun derdi ekonomıyı hemen ayakklandırmak.. o yuzden afrıka ve diğer kıtalar hiç önemli değil.. hele dunya insanları gerçekten verılere bıle gırmez.. dıkkate deger yerler yazdıklarım.. ))

0BeğenmedimŞikayet

Darphane_burda ()

bir yandan tüm dünyada vakalar tekrar artış gösteriyor. pandeminin bu ayağı daha ağır geçecek sanırım

0BeğenmedimŞikayet

Darphane_burda ()

hocam peki tahvillerin ve dxyninde böyle yüksek gezinirken , etflerde çıkış devam ederken buralarda tutunması iyiye işaret gibi geliyor bana 1730 üzeri günlük kapanış daha da iyi olmazmı bu hafta için. dediğiniz iyi günlerin yaklaştığına işaret değilmidir bunlar. saygılar. çok teşekkürler ilginiz için

1BeğenmedimŞikayet

furkanmemıs ()

Hocam sen çok kral adamsın biliyorsun di mi

0BeğenmedimŞikayet

Darphane_burda ()

eyvallahh hocam onlara sürekli takip teyiz . çok saolun

1BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Olabilir elbette. Ancak onun için hangi parametreleri takip etmenizi söylemiştim. DXY gerilerse, getiriler düşerse altın ve diğer değerli metallerde nefes alır. Aksi halde baskı da devam eder. Ancak ben artık değerli metallerin yukarı bir harekete başlama ihtimalinin gün gün arttığı kanaatindeyim. Siz yine de en kötü senaryoyu hesaba katarak trade edin. Selamlar.

0BeğenmedimŞikayet

Darphane_burda ()

hocam 2200 2500 gelir elbet, kısada ufak bir 1800 -1820 yokmu :) , sadece fikirinizi soruyorum. ytd bişeyler söyleyin önümüzdeki haftalarda olmazmı bir 80-100 dolar haraket . ralli olmasada olur hemen. biliyosunuz kısada trade yapıyoruz yanlış yapıyoruz ama öğrenicez :)

0BeğenmedimŞikayet

Necimm ()

Emeğine sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

Bartınlı74 ()

Hocam beni tanırsın :) batançocuk ben :)) nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Bakalım, kısmet :)

Bartınlı74 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bartınlı74 ()

470 mi haha :)) ons 2250 dolar 7.50 542 TL eder dedi dersin

Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Yüzde yüz diyorsun bakalım bende bu yılın zirvesi 470 diyorum ...

0BeğenmedimŞikayet

Bartınlı74 ()

Ben yaz günü 500 550 arasını görecek diyorum yüzde yüz

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Gr da hedef yaklaşık gelebilir o kadarda değilse 470lere kadar var ama ondan sonrası için 2023 beklenmesi gerekebilir şu anda bu yılın en tepe noktası yani zirvesi diye 470 dır benim görüş ve incelemelerim o yönde yatırım tavsiyesi değildir

0BeğenmedimŞikayet

murat08 ()

:))) koptum abi

0BeğenmedimŞikayet

Bartınlı74 ()

Abi ben girmem ons ile işim olmaz dolar salsın yaz günü hedefim 500 550 bandı gram da izle ve gör

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Zepzengin çocuk nickiyle aramıza tekrar katılırsın:))

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Sen gir şimdiden ons yatırımlarıni tamamla bu kadar eminsen 1727-2250 güzel bi yatırımın sonunda hele bide kaldıraçlıdan 1 lot girsen 50000$ eder güzel para

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum