Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 06:16:10
EUR 36.1917 06:16:10
USD 34.5321 06:16:10
ALTIN ONS $2689.2050 06:16:10

Konu: Al ve Sat sırrını paylaşıyorum! İndikatörler video

İndikatörler grafiğe nasıl eklenir?
İndikatörler nasıl çalışır?
Al ve sat anlarına nasıl karar verilir?
Alarm nasıl kurulur?

Hepsinin cevabı bu videoda.

Videoyu dikkatlice izleyin. Canlı canlı dakikalık bir grafikte 7 - 24 açık olan gümüş borsalarında hayali al ve sat ile deneme yaparak siz de tecrübe edebilirsiniz.

Ufkunuzun artacağına inanıyorum. Bol kazançlar dilerim.
Yalnız Dikkat:
İndikatörler her zaman doğruyu göstermeyebilir. Lütfen aşırı riske girmeden işlem yapınız.

YTD

Bu sırrı neden paylaşıyorum?
Ülkece indikatörlere aynı anda uyduğumuzda hem daha garanti tepe ve çukur piyasasının oluşmasını hem de ülkece dışardan içeri gr girişini sağlamış oluruz.

İndikatörlerin haklı çıkmasını sağlayan da zaten yatırımcıların aynı anda al ve sat yapmalarından kaynaklanmaktadır. Karşılıklı bir etki bu. İndikatör tepeyi gösterdiğinde yatırımcıları satış yapması için etkiler. Yatırımcılar da satış yaptığında indikatörlerin gösterdiği tepe noktasından aşağı yönü göstermesine etki etmiş olur.

Robot yatırım programları da indikatörlere göre çalışır, otomatik satış ya da alış yaparlar.

Bol kazançlar dilerim.
Bana dua etmenizi ve her yeteri kadar kazanç sağladığınızda bir acı hayrıma doyurmanızı rica ederim.

Yorumlar (299)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 9 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

2BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

Teşekkür ederim @Onursall Bey. Sizin gibi tecrübeli bir ustadan destek görmesi çok memnuniyet ve güven verici. Sağolun üstadım.

Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lawezzi ()

Başlamışsın bile hayırlı olsun :D elde bişey var mı emtia döviz

xMrl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ycbursa ()

Merhabalar hocam video silinmişti acaba.

4BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

@Adem5252
@Gümüş_14
@TDEDE
@BAFRALİ5516
@1I96RD
@GümüşCandır_
@By_temha
@cenkooo

Hayır dularınız ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Faydalı olduğuna çok mutlu oldum.

@BABACAN_AHMET , üye ara - > _MuratTANER (önünde alt çizgi var) aratarak ya da önüne @ işareti koyarak ulaşabilirsiniz. Zararınızı çıkarmaya başlamadan önce sizi etkilemeyecek derecede küçük bir parçayla bizi takip edin. Yeterince tecrübe ve cesaretle diğer parçaları da alım satıma sürükleyin. Ancak risk olduğunu unutmayın. YTD

1BeğenmedimŞikayet

Gümüş_haneli07 ()

Eline emeğine sağlık arkadaşım.

_MuratTANER için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mirabilis ()

Çok teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

trn38 ()

Elinize emeğinize sağlık sıkı takipteyim sizi artik

0BeğenmedimŞikayet

Fizikçi_yasin ()

Eyvallah murat bey on numara bir video olmuş

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Elinize emeğinize sağlık Murat bey.. herkes için çok faydalı olacaktır, balık tutmayı öğretmek bu olsa gerek :)

0BeğenmedimŞikayet

Hkn111 ()

Teşekkürler @_MuratTANER dostum detaylı inceledim emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

İsmail_52 ()

Teşekkürler MuratTANER detaylı ve güzel anlatımın için...

0BeğenmedimŞikayet

Çerkeşli18 ()

Telefonumdan yapabilir miyim? Geceleri işte oluyorum

0BeğenmedimŞikayet

İstanbul_un_babası ()

@admin değerlendirme ve yardımlarından ötürü @_MuratTANER e yıldız yakışır...

Takipçileri de buna destek verir herhalde

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

3BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Çok güzel bir paylaşım, elinize sağlık murat bey. Ad minin bu videoyu yayınlamanıza izin vermiş olmasıda gerçekten hayrımıza olmuş. Umarım birçok arkadaş faydalanacaktır. Olta değil balıkçı teknesi sunmuşsunuz. @_MuratTANER arkadaşımızın bu alt yorumda olan videoyu izlemenizi ve hür irademizi daha fazla geliştirerek sizlerinde yararlanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

0BeğenmedimŞikayet

özgürderviş ()

Hocam çok güzel anlatmışsınız. Teşekkür ederiz.

0BeğenmedimŞikayet

cenkoooo ()

Eline diline sağlık çok güzel bi açıklama olmuş teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

BABACAN_AHMET ()

Allahrazı olsun Hocam Rabbim ne Murat'ın varsa versin ben alım satımlarda çok zarar ettim 14 Kg Gümüş kaybettim seni takip edecem ama bulamıyorum bazen yorumlarını görüyorum seni nasıl takip ede bilirim

0BeğenmedimŞikayet

1I96RD ()

Abi ismin gibi ne muradın varsa ALLAH karşına çıkarsın bildiğin eğitim öğretim hayatımda gibi pür dikkat izledim işin gücün rast gitsin iyi geceler dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Allah razı olsun abi masaallah barekellah Rabbim nazarlardan korusun inşaallah amin güzel ve mantıklı gerçekten

1BeğenmedimŞikayet

TDEDE ()

Sn. @_MuratTANER
Elinize sağlık. Çok teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

Gümüş_14 ()

Likelar size hocam elinize kolunuza sağlık çok açıklayıcı vede bilgilendirici bir video olmuş başarılarınızın devamını dilerim.. :)

0BeğenmedimŞikayet

Adem5252 ()

Merhaba sizi tebrik ediyorum cok basarılı bir iş çıkartmışsınız bizim gibi acemiler ögrenmemizi sağlıyorsunuz

Adem5252 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adem5252 ()

Merhaba deneme sürümü kayıt oldum iptal işlemi nasıl oluyor acaba

1BeğenmedimŞikayet

By_temha ()

@_MuratTANER kardeşim, emeklerin için gerçekten çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bu güne kadar (acemi) yeni arkadaşlar için video çekerek yardımcı olmaya çalışan oldumu bilmiyorum. Ama eğer sizin yaptığınız gibi, konusunda uzman olan ustalar da kendi bilgi birikimlerini yalın bir anlatımla ve herkesin anlayacağı sadelikte bizlere aktarma düşüncesinde olurlar ise, bizlerde yavaş yavaş kendimizi geliştirme imkanı bulmuş oluruz. Diğer indikatörlerin çalışma sistemleri ve başka tecrübelerinizi aktaracağınız çalışmalarınızıda bekliyor ve diğer ustalarada örnek olmasını temenni ediyorum. Kalın sağlıcakla..

2BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

Çok takdir ettim, bu yaptığınızı ücret karşılığı yapıyorlar ve siz bu mecrada bunu ücretsiz bir şekilde paylaşıyorsunuz.

Umarım kıymetinizi bilirler, emeğinize, yüreğinize sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Bulent3534 ()

Ellerinize sağlık. Grafikten hiç anlamıyordum. Benim için çok faydalı oldu.

0BeğenmedimŞikayet

GümüşCandır_ ()

@Murattaner Hocam eğitim video paylaşımına ve emeğine teşekkür ediyorum. Aradığım ders niteliğin'de başka yerde yeterince videolar pek yok. Çok iyi oldu burada paylaşmanız. Allah senden razı olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Ahmtulsn ()

Çok teşekkür ederim, faydalı bir paylaşım.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Teşekkür ederim hayırlı geceler

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Wfag ()

emeğinize sağlık. Çok yalın ve anlaşılır biçimde olmuş. Teşekkürler.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum