Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (299)
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Dusuk baya diger bankalar nasil ki
Meri86 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Servet_abi ()Teşekkür ederiz. Sizinle beraber ben de sattım. 6.70'ti
Rabbim muvaffak eylesin.
_MuratTANER için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Kar cepte güzeldir hayırlı olsun :)
xMrl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Servet_abi ()Çok kısa süre geldi sonra tekrar açtı
€MURADHAN€ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cemmm ()Hocam sizin dediğiniz yerlerden alış yaptım cuma akşam emir vermiştim 6.50 sat diye banka 6.60 dan satmis
0BeğenmedimŞikayet
millwright ()hocam sizde takip ettiğim üstatlardan birisiniz. teşekkür etmek istedim yardımlarınız için. ayrıca eğitim videosu benim gibi başlangıç seviyesinde olanlar için çok aydınlatıcı olmuş. Emek ve tecrübelerinizi lütfen bizimle paylaşmaya devam edin. saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Çorumm60 ()İyiki satmışın Murat bey senin bankanı açmadılar kur farkı açık ve fiyat düştü.
Kardan zarar. Allah bereket versin.
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Murat Hocam çok teşekkür ederiz sağolasın takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
Svdemr ()Hayırlı geceler hocam takipteyim fikirleriniz çok kıymetli.
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Hayırlı geceler, nasip.
0BeğenmedimŞikayet
Günay097 ()Vakıf ta 1tl marj var ne Nalet bir banka bu yarın ilk işim kuveyt ten hesap açacağım
0BeğenmedimŞikayet
xMrl ()Valla bastım gitti :)
0BeğenmedimŞikayet
Fizikçi_yasin ()Bende çıktım hepsini murat bey iyi geceler dolar gümüş altın:)) ne varsa
10BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()Değerli kardeşim, spekülatif hareketler bittikten sonra olası tepe ve çukurlara göre al sat yapmaya devam edeceğiz inşallah. Bol kazanç, zararların telafisi için elimizden geleni yapacağız inşallah. Ondan sonra da tevekkül edeceğiz. Varsa nasipte gelir bizim için hayırdır deriz, yoksa gelmez o da hayırdır deriz. Hayırlı geceler.
Svdemr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Svdemr ()İnşallah sağolun tekrar bi atak olabilir demişsiniz öngörünüz devam ediyor mu?
5BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()bas gitsin
YTD
xMrl için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
xMrl ()Elim de gitmiyor herkes neredeyse 7'lerden satarken 6.47'den vermeye :) Basayım mi entıra :)
1BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()Üzülmeyin, nasipte varsa zaman içinde kazanırsınız inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomist_06 ()Kuveyt Türk
Konuk51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Svdemr ()Tfx hiç sanmıyorum karşılayacaklarını çok zararım var kardan emirim de vardı 6,98 e ne oldu ne bitti bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Meri86 ()Kuveyt herhalde
Konuk51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Hangi banka
Ekonomist_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Hicam size kariliyorum mudahale gelirse cogu kisi pisman olur
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()İlk defa sizden net cümle :)
2BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()Satın gitsin
YTD
Ekonomist_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Bende 6.70 kuveytten sattım hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomist_06 ()Ne yapalım hocam bekleyelim mi satmak için 6 56 veriyor satış
1BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Bereketli olsun hocam aynı durum bendede oldu ilk parçayı 6.71 ten sattım kuveytten vakıfta usd vardı marjı düşürmeyince kalan parçanın tamamı 6.67 gönderdim
0BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()Hangi banka? Giremediğiniz an için kendilerine bildirimde bulunun. Belli olmaz zararınızı karşılama ihtimalleri var.
0BeğenmedimŞikayet
Svdemr ()Hocam mümkün mü bu? Gerçi artık ne mümkün ne değil hepsi birbirine karışmış durumda. Banka açmadı satış yapamadım kafayı yiyorum satamıyorum. Altından 30 bin zararımı çıkardım diye sevindim satamadığımdan 5 bin zarara düştüm.