Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (299)
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Üstadım emeğinize sağlık. Tekrar teşekkür ediyorum. Daha önce yazdığım mesaj size düşmedi sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()@_MuratTANER hocam, elinize ve emeğinize sağlık. Bizler için değerli vaktinizi harcayıp, hepimiz için önemli ve yararlı olacak bir paylaşımda bulundunuz. Allah sizden razı olsun, hakkınızı helal ediniz. Hayırlı ve bereketli kazançlarınız olsun saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Video açılıyor. Muhtemelen telefonundaki eksik bir programdan kaynaklıdır diye düşünüyorum hocam.
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Grafik icin tesekkur ettim sagolun video murat hocanin ama acilmiyor nasil acabiliriz
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Combo06 ()Teşekkürler :) bakıyorum şimdi
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Dur hatlar karıştı sanırım :) Ben grafik attım.
Videoyu @_MuratTANER Hoca'm atmıştı.
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam acilmiyor video
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Benim sayfada parite notlarım var. Bir bak istersen. Ama kısa hâliyle hayır, sen gram aldığın için takibin de gram olacak. Neydi gramın bileşenleri? Gümüş ons ve güncel dolar kuru...
O halde, ikisi de takibinde olacak.
Güzel kazançlar...
Combo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dilda ()Teşekkürler hocam
4BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Hocam nasıl bir kralsın sen:)
On numara hareket.
Var ol. Hep ol.
Bu arada birkac şey daha söyleyeceğim:
Ses tonu, artikilasyon, diyafram kullanımı... Hepsi çok iyi. Açıkçası hepimiz varız burada ama seslerimiz yok malûm. Ve videoyu başlatırkenki tahminimden çok yukarıda bir diksiyon...
Emeğine, diline sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Combo06 ()Bi şey sorabilirmiyim hocam? Ben dolarla gümüş aldım... Şimdi sadece gümüş onsu mu takip etcem? Tekrar dolara geçmek iöin? Yoksa aynı zamanda doların da düşmesi mi lazım? En YETEDESİNDEN
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ():)) Öyle olsun tabii.
Güzel kazançlar...
Combo06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Combo06 ()hocam en yetedesinden :)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Hocam incelik göstemişsiniz. Teşekkürler.
Zaferr__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()@_MuratTANER hocam gercekten faydalı video olmus emeklerınıze saglık çok teşekkürler ederim macd rsi stoch bu ayarlardan haftalık günluk 4 saatlıklerde gecerlımı calişirmi hocam vereceginiz cvp için şimdiden Allah sizden razı olsun ellerinize saglık
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Helal olsun
Tesekkür ederim
Elinize sağlık
_MuratTANER için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Celal__ ()Hocam müsaade ederseniz bende sizi takip etmek istiyorum. Gümüş gram olarak al- sat yapmaya çalışıyorum. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Nur00 ()Değerli katkılarınız için çok teşekkürler. Belirtmiş olduğunuz indikatör ayarlarını ons gümüş ve doları izlemek için de kullanmak uygun olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()Üstad mail adresine mail atamadım hususi bir sorum vardı çalışmanızla ilgili
0BeğenmedimŞikayet
BABACAN_AHMET ()Eyvallah hocam çok ama çok teşekkür ederim ne demek hocam dua etmezmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Hürgenç ()Allah razı olsun. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
t_cartel ()Hocam bu guzel ve bilgilendirici paylasim icin tesekkur ederiz Allah sizden razi olsun hayirli bol kazanclariniz olsun insaallah.
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Emeğinize sağlık, Allah razı olsun..
0BeğenmedimŞikayet
Doğaaa ()İnsanlara tepeden bammaktansa, akla giden yolu göstermeye çalışmanız takdire şayan.
Sayın @_MuratTANER üstadım.
Elinize, emeğinize sağlık.
Yoğunluğum nedeni ile sitede olamaıyorum.
En kısa zamanda görüşmek ümidiyle.
Sizi canı yürekten tekrar tebrik ediyorum.
Sağlıcakla ve huzurla..
Saygılar güzel yüreğinize.
0BeğenmedimŞikayet
vegas77 ()Allah razı olsun hocam, çok güzel bir çalışma olmuş. Hepimiz yararlanacağız inşaallah. Öğretici videoların devamını bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Alarm videsunu bekiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Kirwe21 ()Bu guzel çalışmanızı kaçırdım. ama gerçekten alkışı hak ediyorsunuz hocam...
0BeğenmedimŞikayet
Chn83 ()Çok faydalı oldu hocam teşekkür ediyorum. Böyle videolarin devamını bekliyoruz.
2BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()@_MuratTANER . @drtunahan Hafta sonu tatilinizden zaman ayırıp yaptığınız yararlı grafik paylaşımları için teşekkürler, emeklerinize sağlık arkadaşlar, kazancınız bol olsun...
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@_MuratTANER sevgili hocam binlerce ekz tşk ederim video için . saygılarımla