Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (299)
0BeğenmedimŞikayet
Bolu_İstanbul ()@_MuratTANER al sinyali geldiğinde paylaşım yaparsanız sevinirim
_MuratTANER için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ülker345 ()Alim yaptiginizda yazarmisiniz murat bey
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanne ()Hocam ben satamadım gümüşümü bundan sonraki gidişat ne yönde olur acaba
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()hocam hala yukseliyor bu dolar dun full tl gectim alimlara nereden baslanmali
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Hocam dün vakıftan hiç satamadık şuan çıkalım mı bekleyelim mi 6.70 felan satış gelir mi akıl verseniz
0BeğenmedimŞikayet
Beriklideniz ()Al sinyalini ne zaman verir?
14BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()- >6,50
Saat 11.00
Herhangi bir al ya da sat sinyali yoktur. Dün geceki satışımızdan sonra TL kanadındayız ve sabırla al sinyali vermesini bekliyoruz.
YTD
0BeğenmedimŞikayet
nurikantaroglu6 ()Sabah dolara müdahale edilebilir diye yazınızı okudum 663 ten kalan full de TL'ye geçtim 636 dan geri aldım%50 alım için bekliyorum sabah kaç olursa olsun üzülmeyeceğim dedim kendime gümüşte fırsat bitmez çünkü
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bereketini gör kuzum, ort. 6.70 gibi, banka vermedi fazlasını... bitmiyor çilemiz, şimdi alım kovala:)))
xMrl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xMrl ()Canıımm ben de seni merak ettim ben sattım da şu an ki fiyattan sattım neredeyse :) Sen güzel bir yerden sattın inşallah.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Bankalar hepsi aynı, al birini vur ötekine
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aaa yapma ya, üzüldüm. Kuveyt verdi gece dostum, 6.69- 6.70 civari, evet makas açıktı ama gönderdim.
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Ben satamadım hala:((
Kaçtan satabildin
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()aynen sende bereketini gör, faiz buralardayken pek barındırmazlar buralarda diye düşünüyorum doları, bakalım izleyelim acelemiz yok hayırlı günler
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evvet:) tepelerden vermedi tabii banka, ama seninkine yakın rakamdan gönderdim... dolar düşmeden nasıl alım yapacaksak artık:(( gelişmelerden haberdar et dostum, sende bereketini gör.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()sattın mı değerlendirebildin mi:)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Takip edemedim sattin dimi inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Yaz bu günü bir kenara :)
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kader10 ()_MuratTANER Hocam Allah sizden razı olsun. Cuma sayenden full girdim.6.66 tl full cıktım. Kuveytte makas çok fazla idi daha yükseklerden satamadık. Nasibimizde bu varmış. sayılarımla hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()1 TL GAP ben daha önce gormedım acaıp bırseydı benım ıcın
Lawezzi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Aynen :) valla kalpten gıtcem bı gün
Bu ülkenin olayı bıtmıyor ya
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Dolara hacerenver güzel yorum yapmış :)
0BeğenmedimŞikayet
xMrl ()Büyük ihtimalle ama riske de girmek istemedim. Kâr da aldım yeter :)
crazy_blue için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Bende :) şükür dolar düşer dimi
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Full sattım sisteme ulaştığım ilk anda :)
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Ne yaptın :)
0BeğenmedimŞikayet
crazy_blue ()hayırlı olsun. keşke sabahı bekleseydiniz zaten oralara düşerdi en fazla. şansınızı denerdiniz en azından
1BeğenmedimŞikayet
Çorumm60 ()Hocam 6.70 te sizle satmayıp deneme yaptım 1800 tl ye maloldu.
Nasip bu kadarmış ama bidaha sizle hareket edecem. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Bankadan çıkış yapmak için tersten çıkmayı beklemekten yine iyidir :)
0BeğenmedimŞikayet
xMrl ()Teşekkür ederim :) Banka değiştirmek için satmam şarttı 3'e 5'e bakmıycaz artık :)