Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0507 22:03:32
EUR 36.2721 22:03:32
USD 34.4968 22:03:32
ALTIN ONS $2672.5450 22:03:32

Konu: Çekirge_58 kardeşimin çalışmalarıdır. Ytd.

Yorumlar (160)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Akkuşakoğlu ()

Tebrikler abi..

Cekirge_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

Siz de sağolunuz. Allah utandırmasın.

walterwhite00 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

walterwhite00 ()

murat hocam ve çekirge hocam gerçekten çok önemli kişiler burada fikirlerini önemsediğim 2 adam sağolsunlar varolsunlar

_MuratTANER için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

Eyvallah hocam. Aynen katılıyorum. Zararı kapatayım derken yaşanan panik daha da kaybettirebiliyor.

0BeğenmedimŞikayet

ISPARTA_LI ()

Kaçtan aldınız

Morgana için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

narmanlı ()

Benmi senmi tam batırdım 1000 dolar zarsrdayım şuan. Acele ettim, heyecan yaptım, şimdi saf saf bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

Düşünüyorum bakalım neden dolar aldım onu da bılmıyorum ıyıce batırdım ya

narmanlı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

narmanlı ()

Bende bu sabah dolar aldım, tersteyim. pariteyi nereye yapacan gümüşemi altınamı

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

Beklıyorum yapmadım dün dolar aldım bıraz yüksek ama ons a parıte yapacağım

narmanlı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

narmanlı ()

Hocam nasılsın, alım yaptınmı bekliyomusun

0BeğenmedimŞikayet

Pınar21 ()

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

2BeğenmedimŞikayet

Cekirge_58 ()

Yolda olduğumdan cevaplara yetişemiyorum gümüş ons ve dolar yorumum için @Yaseminnisa hocamın sayfasında grafikler ve hedefleri mevcut. Formasyonlar hala çalışır durumdadır. Hedeflerinde şimdilik bozulma yoktur. Hedeflerin üç tanesi gelmiştir. Öğleden sonra tüm enstrümanlara bakıp gün içi bilgilendirmesi yaparım

Pınar21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Merhaba Murat gardaş sizin yorumlarınızı takip etmemi Değerli hemşerim çekirge 58 söyledi. Elimdekileri 6 dan sattım bekliyorum. Sizce alımlara ne zaman başlayalım teşekkürler

_MuratTANER için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Değerli hemşerim bende hata yapmamak için sizin görüşlerinizi önemsiyorum teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Pınar21 ()

Hocam dolar ve gümüş analiziniz nedir bugün rica etsem yazar mısınız.

0BeğenmedimŞikayet

62Dersim ()

Emek dolu bir yorumlama. Sağ olasın.

1BeğenmedimŞikayet

Cekirge_58 ()

İnsan zararda olunca zararını kapatmak adına daha da hırs yapar. İşte bu hırs zararı arttırır ve insanı batırır. Asla acele etmeyin. Full işlem yapmayın. Kademeli alımlar yapın elde hep tl bulundurun. @_MuratTANER üstadımın tüm yorumlarını dikkatle okuyn

RG58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

şerifözsu ()

Günaydın Hocam Ons gümüş nerden Bakalım

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Allah razı olsun hemşerim. Ben elimdekileri 6 dan sattım. Çok zararda olunca

0BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

Sağolunuz @Cekirge_58 Hocam . Sizden bunları okumak büyük onur. Teşekkür ederim. Allah utandırmasın, yararım olur inşallah. Bol kazançlar dilerim değerli hocam.

2BeğenmedimŞikayet

Cekirge_58 ()

Değerli hemşehrim @RG58 ,
Ben gümüşe ons bazlı bakıyorum. Piyasanın genel verileri ve ons bazlı takibini haber vermeye devam ederim size ama elinizde TL olması ve TL ile işlemler yapacağınızdan dolayı bir çok enstrümanı kullanarak işlem açan @_MuratTANER üstadımı yakından takip edin. Üstadın yorumlarına göre alıştırma amaçlı hayali alıp hayali satımlar yapın. Hocamın açıklamalarını ve hareketlerini anladıktan sonra onun direktifleri ile işlemler açılabilir.
Şunu unutmayınız hepimiz insanız hata yapabiliriz. Ama üstad gümüşgramtl de mutlaka takip edilmesi ve dikkate alınması gereken değerli, öz verli ve iyi niyetli bir arkadaştır.

0BeğenmedimŞikayet

Cekirge_58 ()

Usdjpy bir fırsat oluşmuştu dün ama düşen trendi kırdı ise avantajlı bir parite olbilir. Bilgisayardan uzağım şuanki durumuna bakmak lazım ama bu parite çok oynak bir paritedir çok çok çok uzun kırmızı ve yeşil mumlar oluşur. Bu paritede tüm olasılıklar değerlendirerek işlem yapılmalıdır. Vix in yükselişinden çok hızlı etkilenir.

kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Teşekkürler hemşerim

2BeğenmedimŞikayet

Cekirge_58 ()

Abd ve Türkiye arasındaki gerginlik , dxy deki ve 10 yıllıklardaki yükseliş doların ani yükselişini getirmiştir. Dolarda şu dönemlerde teknik grafikleri çalışması çok zor. Ani yükselişlerde tüm yatırım araçlarında olduğu gibi dolarda da düzeltme yapabilir ama önce doların bu etkenleri fiyatlaması beklenir. Burdan dolar alınır mı sorusunun cevabına gelince hızlı yükselen hiçbir ürünü ben kendi adıma almam ama alana da mani olmam.

kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kimyagerme ()

Bu seviyelerden dolar alıp parite yapılır mı peki hocam. yoksa biraz daha bekleyip doların daha fazla düşmesini müteakip mi dolar gümüş parite yapılır? @Cekirge_58

1BeğenmedimŞikayet

Cekirge_58 ()

Alım için acele etmemek gerek, hafta kapanışı ve aynı zamanda ay kapanışı olacak.

0BeğenmedimŞikayet

YeniHoca ()

Emeklerine sağlık,
Doğru tahmin ve tespitler için,
Takipteyim Üstad'ım

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Değerli hemşerim günaydın. Alıma ne başlamak lazım teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Edihan ()

Rakamlar sizi teyit etmeye doymuyor hocam, elinize emeğinize sağlık her zaman ki gibi. Yolunuz açık olsun

0BeğenmedimŞikayet

_MuratTANER ()

Tebrikler usta. Emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum