Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (105)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Birazdan onu da atıyorum hocam :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim hocam aslında bakınca daha pratik bir durum da gördüm lakin ben bu fmlarda çalışmayı daha çok seviyorum galiba :))
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
İstanbul_un_babası ()Elinize sağlık üstad ... grafik gayet başarılıda bu dolar çok can sıkıcı ... dolar hakkında herkes bir harf yazsa ansiklopedi olur...
Dolara karşı yoğun duygular var
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim hocam
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Çok açiklayici olmuş hocam elleriniz dert görmesin
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne demek efendim asıl ben teşekkür ederim görüşleriniz için.
ahmetanka için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Değerli abim hocam, çok teşekkür ediyorum. Sizin çalışmanız ile de örtüşüyor ise bu beni de gerçekten sevindirdi.
Alt hedefleri alsa da sonunda 29.60-70 bandı yine de ihtimal dahilinde olacak gibi düşünüyorum ytd olmadan ama izleyelim bakalım.
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim hocam
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ahmetanka ()Emeğine sağlık BossVurguncu, çok güzel ve yerinde tespitlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir çalışma olmuş olup benim grafiktekim çalışmam ile ayni hedefi göstermesi hayli sevindirici oldu
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Eline sağlık ustad.