Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (105)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():) aslolan finansal okur yazarlık ama tabi arada eğlenceli şeyler olmazsa kendim de dahil sıkılıyorum :) bir Bilimkurgu ve fantastik sever olarak az çok aşina olan kişilerin de daha iyi anlayacağını düşünerek böyle yapayım arada fırsat oldukça o vakit. Ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim iyi geceler izci lider :)
_izci_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet yaman ve çetin bariyerler. Hafta ve ay kapanışı asıl önemli olan. Umut var gibi şimdilik inşallah :) ytd olmadan
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dusmeden Yukselis olursa gel onu 32.3 yapalim benim de gonlum olsun :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Dostum eline sağlık grafiklerin çok şekilli şüküllü oluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
_izci_ ()Sayın Kaptan , açıkcası finansal akademik dilin haricinde daha iyi anlıyorum :)
Diğer lügatın acemisiyim fakat bilim kurguya aşinayım :) daha iyi geliyor bana.
Tekrar tekrar emeklerinize sağlık.
Saygılar hürmetler lol
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Evet bu 27,80 yaman çıktı, 28,50 lere geçit vermiyor. Hafta ve ay kapanışını nereden yapacak bakalım...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hoşunuza gittiği sürece böyle farklılıklar devam inşallah teşekkür ederim :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim abi. Evet yarasalar gece uçarlar ava çıkarlar değil değil mi :)) lakin şu kritik eşiği geçebilmemiz şart 27.75-28 bandını yani ki ava çıkarken av olmasın inşallah :)
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_izci_ ()Güncelle kaptan izleriz :) ytd :)
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Emeğine sağlık Boss, bu yarasa ise, 29,60 a bir gece uçacak o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim ustam sağ olasın :)
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Eline saglik dostum.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Pek yakında SW akbaba droid avcı gemisi formasyonu olarak güncelleyim en iyisi :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sindire sindire yavaş olması daha iyi olur hızlı hızlı olmasından bana göre daha kalıcı olabilir, yoksa daha fazla tekrar gerektiriyor ister istemez. Hadi inşallah :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Biraz yavaştan yavaştan geliyorum, sindire sindire, fazla musait te olamıyorum, çok tekrar şart... zamanla olacak ınsaallah
0BeğenmedimŞikayet
_izci_ ()Eline emeklerine sağlık kaptan , izci uzay gemisi takipte , güç bizimle olsun lol :d
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kolay gelsin güzel güzel gelişmişsinizdir şimdiye :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Adres belli; ))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Oo eyvallah Ablacım pek yoktun sanki bu nerelerdesin ya :)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine sağlık:)
5BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu yarasa uçarsa inşallah 29.60 lara kanat açabiliriz.
Tabi destek direnç bölgeleri sırayla takip edilmelidir. Kritik seviye kırıldıktan sonrası için. Sadece yukarı ihtimaller var ama aşağı ihtimaller eksik bir çalışmadır. Bir önceki çalışmalarımda aşağı ihtimaller zaten mevcut esasen. ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Est. abi elimden geldiğince tabiki, tekrar teşekkürlerimi sunarım
ATSIZ25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abicim teşekkür ederim bilmukabele
ATSIZ25 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()sitedeki dostlara bir tavsiye @BossVurguncu kardeşimin grafikleri yol gösterir incelenmeli ve takip edilmeli
1BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()eline emeğine sağlık paşam
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Buna da eksik de olsa şöyle bir güncelleme atayım yatırım tavsiyesi olmadan.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş için garip çalkantılı bir günden geçiyoruz. 1H de oluşan kara kargalar hoş değil ardına oluşumda olan yeşil doji eğer fake ise daha aşağılara gitme isteği de duyabilir. 26.90-70 arası güçlü bir destek olsa da kırması durumunda. 26.10'lara kadar potansiyel bulunmaktadır.
Kesin olacaktır diye demiyorum tabiki. Kapanışların takibini iyi yapmak teyit almadan işlem açmamak, özellikle full yapmamak, parçalı olarak işlem açmak daha makul olabilecektir diye düşünüyorum yatırım tavsiyesi olmadan. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Buradaki alt desteğe çekilmiş olduk. 26.90 larda tutunamazsa sırayla 26.70'lere daha altta 26.10'lara kadar yolu olabilir. ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet şimdilik önemli barajı geçemiyor, zor bir bölge 27.65-85 bandı. Lakin çıkarsa böyle düşerse de alt destekleri takip etmek gerekli. O da 6.18-14-10-05-6.00 diye gidebilir... ytd
3461of için cevaplandı (yorumu göster)