Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (105)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlı geceler hocam bilmukabele :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet8888 ()Hocam aldınız mı
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet hocam çok hacimli ve derinlemesine olmadığı sürece toparlaması da pek zor olmaz ekleme fırsatı olur dediğiniz gbi inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah yarasınlar hocam yarayacak gibiler saat 00 ve 27.90 üzerine atmış bir gümüş ons var inşallah kapanış 28 üzeri hacimli olabilecek gibi bir terslik olmaz ise. Ama sabah 04.00 itibariyle yine bir satış dalgası durumu gelebilir sanırım bir kaç zamandır böyle bir durum oluyor saat 16 ve 04 lerde yani Asya ve Avrupa işi sanırım yahut 16 da Asya ve Avrupa 04'tw ABD belki de emin değilim :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam yarasalar biraz bize de yarasalar bu yaramazlar :)) geceleri görüşleri artıyor ama daha çok sonar sistemle yön tayini yapıyorlar diye biliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim ons en azindan 23 gormese bile rasyo duzeltmesine gore 25 gormeliydi altin 1764 e geldiginde :)
Ben direk al yatciyim diyelim 25 den altim yukselis hedefim 35 se 34 den once kolay kolay satmam cok ciddi dusus gormedigim surece :) yoksa gunlukcu degilim o yuzden alim yapmadim :) ytd
Uzakdogulu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Hatirladim sizi hocam. Normalde bir cogu arkadasin dedigine göre onsun suan 23 lerde falan olması lazımdı. Siz de surekli düşüşe odaklandiniz. Burdaki cok arkadas da öyle. Ama ben bir kez yaşadım. Arkasindan el salliyorsun kacirinca. Onun için uzun vade dusunuyorum. Al sat isini biraktim...
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla bazen nasip kismet. Haftasonu grafik attim altin ons 1764 den mi donup yukselecek yoksa 1688 den mi gumus 26 da ikili dip yaparsa full girerim dedim :) sansima dusus gece oldu yine alamadim :)
Altin aliyim diyorum bu seferde gumus duserse gram azaltmak istemiyorum o yuzden bekliyorum yukselis baslarsa o sekil azaltirim daha mantikli :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baris4432 ()tfx mi fibabank mı sizce
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()En son V. K. kullanıyorum diğerleri yordu. Burada da bazı sıkıntılar var ama yine de iyi bence diğerlerinden. ytd
Baris4432 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baris4432 ()siz hangi bankayı kullanıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam işte mantıklı düşünceler ama nasip olmayınca da olmayabiliyor :)
Düşüşlerde yine de parça parça desteklerde toplamak daha makul hacim durumuna göre tabi gelişmelere de bakarak ama ne yapsak da nasipse oluyor değilse olmuyor. Onca analiz de yapsan emir çalışmıyor falan bende de şeyler oluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla ben de gecen sefer cuma dedim 30 a cikarsa uzulurum satmadim baktim dusecek 27.4 de yari ciktim :) sonra gece 26.7 destegi en az 7 8 kere asagi kirdi sonra 27.25 cikti dedim sat gitsin pazartesi alirsin :) pazartesi alamadi :)
26 ya dustugunde de dedim zaten ikili dip yapar once tepkiyi izle dusus derin olursa terste kalma kilo arttir 30 da satamadigin parcayi dususten kurtar onda da yukselis fake diye almadim derslerden bi baktim 27 ustune cikti yine kacirdim :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()En doğrusu abi o yüzden not full işlem :) ytd
Ben hep 2 tarafa da eşit olmaya çalışırım abi ihtimalen bir taraf daha fazla ise ona göre parça ekleme ya da çıkarma yapabiliyorum ama risk/getiri oranından fazla olmamak çerçevesinde
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yukselirken elimizde gumus olmasini duserkende tl yada dolar olmasini diliyorum kardesim :)
Sen sanirim hala yari yarisin
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel yorum katılıyorum hocam sadece rasyo düşüşünde bir pozitif ayrışma görünebilir noktasında ayrılsam da işte o noktada da gümüş yükselse dahi kalıcı olması pek zor olacak gibi. Yani kısaca dediklerini gayet yerinde görüyorum hayırlısı diyelim artık bakalım :) ytd tabiki
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim bende aynisini dusunuyorum 1820 nin ustunde en azindan gunluk kapanislar yapip 1850 leri gecmeli ki yukselis baslasin ama gumus duzeltme yapana kadar ben altinin yukselcegini sanmiyorum. Cunku rasyoda 63 den sonraki hedef 51 burdan 51 e inse altinin 2142 ye cikmasi lazim ama altin gumus kadar hizli cikmayacagi icin rayso illaki 73 leri bi gorup oyle yukselis basliycak gibime geliyor ytd bakalim izleyelim hangisi olcak :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi işte çok kritik yerdeyiz aşağı da yukarı da ihtimal çok. Altın ons 1815-1820 ile gümüşe de destek verse daha güzel olacak ama bu seviyeler altında altın da tepkide kalacak gibi gram bazında 415-18-20 altında diyelim gerçi dolara göre değişebilir seviyeler.
Diğer taraftan gümüş daha güçlü yine de ki ABD merkezli büyük
Gümüş ETF'ler dün 8.5 ml ons alım yapmış durumda, her ne kadar Asya ve Avrupa bırakmasa da pek gümüşün yakasını... Buna karşın altın büyük fon stoklarında hala da satışlar ve baskılama sürüyor gümüşe de bağ oluyor eğer bir yerde gümüş pozitif ayrılırsa olabilir lakin yine de geçici bir yükselişe zemin hazırlar gibi, yani Altın ETF'lerin stokları da artık toparlansa ve alımlara başlansa daha net bir şeyler denebilir bana göre... ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim, o halde Jedi padavan gibi sayılırsın bu piyasa işlerinde sevgili izci lider :)) Sith'leri mi tercih ediyorsun tabi orasını bilemem ama sen daha çok bir aydınlık taraf taraftarısın gibi geliyor gücü hissettiğim kadarıyla :) force be with you
_izci_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim isler cok karisik ben hala beklemedeyim yon analizi yapiyorum 3 u yukari gosteriyor 3 u asagi gosteriyor. Piyasa ne yapcak bende cok merak ediyorum.
Ben altinda hala isik gormuyorum diye sansimi altinin dusmesinden yana kullandim o yuzden gumus almiyorum bakalim gumus altini yanina cekecek mi yoksa altin gumusu asagi mi cekecek :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yaparsa çok iyi olur tabi abi ama esasen 27.75-28 taraftarıyım en az, hadi 27.50 daha kritik olsun haftalık olarak umut vadedebilir yine de diye düşünüyorum yatırım tavsiyesi olmadan. İnşallah hayırlısıyla
Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_izci_ ()Kaptan Boss :)
Daha yolun çok başımdayım , umarım finansal okumamı da mümkün olduğunca, yetecek kadar geliştirebilirim ilerleyen zamanlarda..
Sizin nezdinizde , fedakar , gönlü güzel bütün galaktik federasyon komutanlarına teşekkürlerimi iletir saygılarımı sunarım.
Güç bizimle olsun. lol :)))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()32.3 eyvallah derim ki zaten 31.5-32 diyorum genelde hocam ben de biraz da taşsın falan ne olacak :) pek yakın gibi geliyor 6.60'lar TL bazında ama Asya ve Avrupa çok satış veriyor, bir zamanlar ABD yapardı artık doğu tarafı batıya yedirmek istemiyor kaymağını gibi pek, ama bakarsınız işler değişir :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) teşekkür ederim dostum sıkılmayım diye hayal gücü ile birleştirerek grafik çizerken eğleniyorum güzel tepkiler de aldım sağ olsunlar :)
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)