Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (105)
0BeğenmedimŞikayet
3461of ()Gümüş düşüyor ne çıkması
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi çok teşekkür ederim. Bakalım inşallah güzel kapanışlar alabilirsek, bereketli kazançlar dilerim.
Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()Bugun 6.60 lar gelir mi diyorsunuz
5BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın herkese. Buradan max hedef gümüş TL için 6.60-65 gibi çıkıyor sanırım. Sırayla 6.39-6.46-6.67 falan ama dolar salarsa değişebilir... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) tabi fazla da derinlemesine dalmamak gerekli belki de :) Dili derken sadece hissel anlamda tabi yalnız kaldığınızı bilmiyordum hocam
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet hocam sonradan farkedince aslında bir anlamı olduğuna kanaat getirmeye başladım ben de. Hayatta her şeyin bir dili var gibi kendi frekansında diye düşünürüm dinlemeyi görmeyi başarabildiğimiz taktirde ama tabi bunlar biraz kendi fantastik düşüncelerim herkese pek hitap etmeyebilir :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bazen o yıldız göz kırpmaları bize bir şeyler ifade ediyor diye düşünürüm hocam ama genellikle sonradan farkettiğim olur :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aslında olabilecek çok güzel bir dipte göz kırpmış hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tufan, kaos, düzen... kim bilir... Tufan dedin de öyle bir rüya gördüm dün gece ama bende kalsın :)
ufuk_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ufuk_21 ()bende bu düşüşün arkasında hala büyük tufanı bekliyorum sepet yapmışım gümüş altin dolar
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam işte size göz kırpmış aynı seviyelerde bana da kırptığı gibi Platin :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gözümden kaçması Platin dışındaki varlıklara odaklanmam nedeniyle sanırım hocam lakin gördüğüm halde beni çekmemesi de nasip olsa gerek :)) hedefli olmak üzmez diye düşünüyorum hocam iyi yapıyorsunuz :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel fırsat yakalayıp gözümden kaçan bir varlık oldu Platin :)
Altın için ise nasıl düşünüyorsanız öyle yapmanız bence de daha iyi hocam hedefler önemlidir. Gelmezse de sağlık olsun arada pek fark yok ama :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ödünç sabır iyi gelirdi galiba hocam teşekkür ederim :))
Altın tarafına hiç bakmadım da şimdi siz sorunca ons tarafına baktım 1810 deneme potansiyeli var gibi gördüm dolar ile birlikte kaça denk gelir emin değilim ama buralardan yukarı dönme ihtimali de olabilir. ytd
Platin çok iyi gitti ama onu değerlendiremedik malesef fazla nasip değilmiş diyorum artık :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet haklısınız hocam sabır edelim
İyice sıkıştı gibi yine ama bakalım :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne demek hocam teşekkür ederim :)
İnşallah gelir o yukarıdaki güzel rakamlar :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Attım hocam fazla bekletmeyim dedim, gerçi başka atan var mı bakmadım ama ben de görünce duramadım :)