Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (158)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende zaten duvarimda yazdim hocam nerdeyse ayni degerleri beyliyoruz bu dedigim dusus olursa ama teknik olarak obo olusursa formasyon hedefi bu. Ben ilk alimimi 25.5 24.9 yaparim zaten ytd )
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Altin yukselirse max dusus u 24.9 bekliyorum ben. Ama altin cikmadikca da bu gumusun cikacagini dusunmuyorum. Ve gumus dusmedikce altin dusecek. Yada altin cikacak gumus daha cok cikacak ytd
Altin grafigi attim bu siralar aon geri cekilmeleri olabilir ama gumus bekledigim dususlerin hic birini yapmadi ama yukselis de gostermiyor resmen fake atiyor )
FlzARIF için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Tl ile yorum yapamam sn anarquesta 60 lakin ons olarak altınıda 1690 düşürsek gümüş onsun 21.76 nın altına pek inebilecegini zannetmiyorum 23.50 lerde tepki ile karşılaşır şahsen ben gümüş harici nakdi tüm varlıgımı dedigim seviyelerde basarım gümüşe diye düşünüyorum ytd bol kazançlarınız olsun ytd
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FlzARIF ()Hocam sizin grafikte 24 lü bolgeler nasil gorunuyor
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Belli de olmaz hocam au sekil dusunelim burdan bi 23 e inse altin ons 1680 yapsa korku panik baslar. Ordan da bi tepki bir satis bilemeyiz ki. Dolar nasil korku ile 6.9 olduysa buda olur mu olur belli olmaz olursa da ben zaten 19.8 de durur diye tahmin ediyorum ordan geri 22 23 ytd
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()O seviyeye düşene kadar heralde londra dahil satın alırlar diye düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tamamen hayal urunudur. Hayal dunyanizi genisletmesi acisindan. Ytd