Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (88)
0BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Hosbulduk :)
Umarım iyi kârlar etmişsindir.. ama yinede temkinli ol tamahkâr sakın olma kârı gördünmü hemen sepetle.
Tekol ortağın da gitmiş bizide müdür yapacaktı hani:))... eskilerden pek kimse kalmamış site yeni üyelerlen dolmuş.
juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet niye ki :) ben kelebek ve yarasa manyağıyım biraz :))
0BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()selam, hoşgeldin :) onunla hiçbir ilgisi yok. iki hafta önce bir anda esti ve tasımı tarağımı toplayıp bu tarafa geçtim :) traderrr yüzünden oldu aslında o girdi kanıma. valla gümüşten sonra çok yorucu geldi ama keyifli yine de.
Eurodol1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Selam juli
Bufalo senide cekti c. o. i. nlere sonunda :)
Benim hic guvenim yok o balon borsaya
1BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()çanak çömlek olayları devam diyorsun :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()hala yarasalarla mı uğraşıyorsunuz siz :) @BossVurguncu
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hocam, cümlemizin günü bereketli olsun inşallah. Teşekkür ederim
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar kardeşim, günümüz bereketli olsun
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın. Teşekkür ederim kardeşim dikkatinize. Sadece ihtimaldir. Çalışırsa ve düzgün bir şekilde giderse her 2 Yarasanın da D bölgesi 27.40-28-28.40-50'ye kadar uzanabilir. ytd
Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu çalışmalarımdaki duruma benzer bir şeyler mi olacak diye takip ediyorum Arkadaşlar. ytd
Diğer taraftan 25.40-50 seviyesini önemli görüyorum geri çekilme durumlarında... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eğer bu fmlar doğru ilerlerse
Fırsat alımı için C noktalarına
geri çekilmeler görülürse
yani 24.85-25-50 seviyelerinde bir parça poza girmeyi düşünebilirim. Tabi doların durumuna da bağlı olarak diyeyim daha MB kararı gelmedi.
Kesin olmamakla birlikte başka
durumları da kontrol ederek... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ki zaten robotlar ve başka şeylerden bahsetmiştik. Dostum ben genelde diyorum ekrana pek inanmayan biriyim. Her ne kadar teknik çalışmalarım olsa da...
O yüzden Matrix'e hoş geldin :)
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()birkaç gün önce dxy 93 94 e gelecek deniyordu, şimdi öldü bitti diyolar bir iki günde mi değişti her şey yani garip.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla dostum haklısın. Bitmeyen tuzaklar var her iki yöne de ve gümüş bunun için çok uygun bir emtia malesef. Neresinden tutarsan tut anlık çok değişkenlik gösterebiliyor. Bilemiyorum her şeye dikkat etmekten de yorulduk. Gerçekten kesin emin olsam uzun vadede iyi olacağına hiç kafa yormaya bile değmez bence ama hala tereddütler yaşıyorum. Herkesin farklı bir çok görüşleri var.
Kimi diyor geleceğin emtiası kimi diyor fazla bir şey beklemeyin... Artık neye inanırsak... ytd
1BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()bi tuzağın içindeyiz de ayı mı boğa mı anlayamadım. Dünkü harekette abd maden açılışlarında gaplı açılışlar falan oldu. piyasa önceden fiyatlar diyoruz biden aylar önce seçildi bu yüklü alım nerden çıktı bu gümüş beni paranoyak yaptı resmen.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dostum çok teşekkür ederim,
İhtimal olarak kalsın burada dün atmamıştım ama kaybolmasın diye düşündüm... ytd olmadan tabiki
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim, bilmukabele. İnşallah... ytd
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()ikisi de geldi ellerine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam elinize emeğinize saglik olsun İNŞALLAH bol bereketli kazançlar olsun İNŞALLAH
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim geri bildirim için.
kerimcan226 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()Evet abi 2 grafik sitede...
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu gümüş ons 4H Yarasa çalışmalarım sayfada düştü mü dostlar?