Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (376)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim. İnşallah
Sevgi ve saygılarımla bereketli kazançlar dilerim
Mormo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim.
Şimdilik gayet iyi gidiyor gibi evet
Lakin bu tarz fmlarda
Önemli 2 seviye vardır
0.382 ve 0.618
Bu seviyeleri ara önemli hedefleridir, aldığında esasen formasyon tamamlanmış olabiliyor ve o bölgelerden dönüş başka senaryolar oluşturabiliyor.
Burada belirtmemiştim belirtmiş olayım.
Yani o seviyeler 25.10 ve 25.45 ler bu grafikte.
Ancak işler iyi giderse 4H ve Günlük kapanışlar güzel gelir bir aksilik çıkmazsa fm nihai hedefi 1.618 seviyesi yani 26.75-80 lere kadar yürüyebilir. İnşallah öyle olur. Aradaki hedefler de gelebilir sırayla takip edilebilir.
Bir aksilik olmazsa teknik olarak durum böyle bana göre... ytd
Cihan2626 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok emin değilim dostum olabilir inşallah diyelim
Ama şöyle olursa şöyle olur diye bizi çok terse düşürdüler malesef.
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mormo ()İnşallah Emeğine sağlık güzel insan
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihan2626 ()Formasyonunuz tıkır tıkır işliyor . Teşekkürler emeğinize
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()İnsallah bakalim bu biden felan gelince bu hafta bi hareketlilik olurmu dostum sence
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim inşallah gelir zaman çabuk geçiyor bakalım abi hayırlısı
Bence dünkü günlük kapanış çok iyi geldi yön yukarı gibi görünüyor o yüzden. ytd
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()O saatler 6.12 diyorum ytd li tskler abi bilgiler için
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şu 25.25-30 bölgesini saat 13 itibariyle kırabilirsek 25.30-45 bandına gireceğiz ama. Şu anda iyi duruyor satış yemezse bir aksilik olmazsa 13-17 arası o bölgede olabiliriz inşallah. Kapanışlar güzel gibi. @Karakartal26
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim bilmukabele.
Yok henüz başladığımız yerlere dönemedik inşallah döneriz çok zorlu görünen bir yol var ama hayırlısı inşallah bakalım nasip
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hayirli bereketli sabahlar olsun İNŞALLAH Ekran resmi değişmiş üstadım başladığımız yere mi geldik
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Kral26 @Çelikkk @1I96RD buradan destek direnç seviyelerini takip edebilirsiniz dostlarım
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş onsa baktım 25.288 lerde kapatmış. Mum baya güzel görünüyor saatlik ve 4 hatta günlük de... Lakin açılıştan sonra 25.15- 25.10- 25.05- 25.00-24.95 seviyelerinde kapanışlar tehlikeli olabilir.
Bununla birlikte 25.40-50 25.55-65 25-70-80 bandı üzeri seviyelerinde kapanışlar olumlu olabilir. Normalde mumlar olumlu görünmekle birlikte. Günlük grafikte 25.50 lerden 26 dolar seviyelerine kadar potansiyel OBO son oluşum bölgesi olması açısından da riskli. Ayrıca 4H de 25.45-75 bandı da 4H içindeki OBO son omuz oluşum bölgesi olması açısından riskli. 4H ve günlükte 25.95-2605 üzeri kapanışlar gelirse OBO'lardan kurtulabiliriz inşallah.
Bakalım neler olacak ilginç gidiyor.
Seviyeler bu grafiğimdeki simülasyona yüksek oranda uygun gidiyor destek direnç noktaları belli zaten takip etmek isteyenler olursa. Tabi ytd. Herkese bereketli kazançlar dilerim hayırlı geceler...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet siz dediniz hani ben de demiş olayım diye
Yanlış anlaşılma olmasın :)
Hazar2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Inşallah dedik bile hocam çok saolun
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()25.35-45 bandından biraz fazlaca satış gelme olasılığı yüksek bu çalışmama göre ama dikkat etmek lazım. Üzerinde kapanış çok güzel olurdu. Açılışta ise 25.05-10 bandına inmesi çok tehlikeli, 25.20-25 bandına kadar geri çekilme normal karşılanabilir ama da fazlaca inmese daha iyi olabilir. ytd
İnşallah diyelim :)
0BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Rica ederim hocam inşallah yükselecek usul usul:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler hocam, 25.35-45 bandının aşılması çok öneme sahip bu benim formasyonda mumları göremiyorum nedir durum bilemiyorum ama şu an o seviyede olması çok iyi bana göre inşallah devamı gelir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Aynen hocam hatta bankalar da ona göre alış satış fiyatinda
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hmm ben bakmadım o halde çok iyiymiş ben de 25.85-95 bandında kapandı sanıyordum :)
0BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Hocam hayırlı geceler gümüş ons tv de blom da 25.34
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Selam dostlar nasılsınız?
Gümüş ons günlük bence iyi kapanış aldı gibi gümüş TL nasıl bakmadım ama... ytd
Gümüş için BossVurguncu yorumu (11 saat önce)
Geceki indiği seviyenin 0.618 ine kadar gelmiş 25.06 yani. Önemli seviye buralarda kar satışları olması biraz geri çekilme dinlenme ve güç toplaması normal bana göre. 0.50 seviyesi olan 24.85-95 bandına kadar mesela... Ama bu seviyelerde kapanış gelmesi olumlu bana göre %50 geri alma üzeri kapatmış oluruz çünkü. ytd
https://altin.in/bossvurguncu/3
1BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Sanada knk diger yorumudu okudum eyvallah kanka
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim kanka hayırlı kazançlar dilerim
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Eyvallah kanka hepsi icin eline saglik
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Geceki indiği seviyenin 0.618 ine kadar gelmiş 25.06 yani. Önemli seviye buralarda kar satışları olması biraz geri çekilme dinlenme ve güç toplaması normal bana göre. 0.50 seviyesi olan 24.85-95 bandına kadar mesela... Ama bu seviyelerde kapanış gelmesi olumlu bana göre %50 geri alma üzeri kapatmış oluruz çünkü. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim
ÇağrıAy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇağrıAy ()Emeğinize sağlık. Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Karakartal26 buradaki seviyeleri takip edebilirsin dostum beklentim bu seviyelerde inişli çıkışlı bir hafta olması eğer doğru ilerlerse... Doların durumuna göre de TL olarak hesap edebilirsin... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Birazdan 25.20-30 inşallah. ytd