Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (376)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tmm, bekliyoruz, sağol Boss
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Neyse dostlar hepinize hayırlı akşamlar ben çıkıyorum şimdilik.
Görüşmek üzere bereketli kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet aynen öyle kusura bakmayın klavye hatası, sonradan düzeltmesini yaptım ama tekrar hatırlatman güzel oldu dostum eyvallah teşekkür ederim :)
Ankaragüçlü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()Dostum 25.70 -80 25.85-95 bandı olacaktı galiba , herkese cevap vermeye gördüklerini paylaşmaya çalışıyorsun rakamlar karışıyor bazen :) iyi niyetli yazıyorum eleştiri olarak algılama lütfen
1BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Eyvallah knk takipteyiz
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Düzeltiyorum, klavye hatası yine kusura bakmayın
25.70-80 25.85-95 bandı kapanışlar alırsak 26.00-26.10 bandı var demektir
https://altin.in/bildirim
@Karakartal26
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dostum öncelikle 26.70-80 26.85-95 bandı kapanışlar alırsak 26.00-26.10 bandı var demektir 4H'de. Şu ana kadar bu grafiğimden takip ettiğim simülasyon muazzam gitti ben bile şaşırdım açıkçası bu kadarına. Ama ytd. Sonuçta risk her zaman vardır.
@Karakartal26
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sonrasında çıkmaya başlamışlar parça parça yavaş yavaş dostu :)ytd görselini attım
34BraveHeart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
34BraveHeart ()O zaman ağustos 2020 ye gidip Bi bakalım dostum :)) ne olmuş sonrasında Bi daha hafıza tazeliyelim.. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O günlerde dostum üst üste 6 ml. 10 ml. Ons girişler olmuştu 3 kez, ama 2'si böyle aklımda kalmış. Büyük bir tuzaktı ben bunları hatırlıyorum. Hatta @Buciğer abi de dolar olarak karşılığı hakkında bir şeyler demişti.
Bu kez 1 haftadır ufak parça çıkışların ardından tek seferde böyle yüklü giriş ve Ağustos 2020'deki stok seviyesine tekrar ulaşmış görünüyor... ytd
34BraveHeart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
34BraveHeart ()Genelde son alımlarına baktığımızda 21 Aralık da oldu ve en son 5 ocak sanırım 4 milyon onsluk bir girişti bu 2 tarihe bakıldığında girişlerin tuzak olduğunu görmüştük.
Senin de dediğin gibi dostum böyle yüklü giriş pek görülmemiştir..
Fakat Bunu daha derin bir araştırma yaparak o günlerde yapılan girişleri bulursak daha iyi analiz etmemize yardımcı olacaktır.. (3N1K)
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah diyelim hocam bakalım olursa harika bir durum. ytd
Ürüntoplayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim bereketli kazançlar dilerim
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Ürüntoplayıcı ()Tespitiniz doğru 26,80 hedefi var gümüş ons, tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah bereketli olsun kararlarınız :)
Cihan2626 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ekran görüntüsü paylaşımı atıyorum ama genellikle düşmüyor sayfaya yine de atmaya çalışırım dostum.
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihan2626 ()ben önerinizi alırım son kararı kendim veririm sorumluluk bana ait olur. :)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@MALi___ alt yorumda cevabı hocam değişebiliyor bazen süreleri
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yatırım önerisi değil tabi, temkin önerisi yanlış anlaşılma olmasın :)
İnşallah olur ihtiyacımız var artık yükselişe
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Altın ETF'ler çıkışları gümüşe giriş sebebiyse eğer adamlar gümüşte gelecek görüyor olabilir. ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihan2626 ()Tabiki tl kesinlikle olmalı. Teşekkürler öneriniz için umarım yine yükselişin başlangıcı olur bu haber
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim. :) İnşallah Yüzlerimiz güler de temkinli olmak istiyorum devamı da önemli çünkü, veriler geldikçe inşallah paylaşacağım, durum analizi raporu vermeye çalışacağım. ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Orası kesin ona amenna. Daha tam seviniyoruz derken hevesimizi kursakta bırakmasalar yeter :) ytd
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla her şey olabilir. Bazen geç yansıyor bazen çabuk. Bazen 1 hafta sonra bazen ertesi gün gördüğüm kadarıyla bilemiyorum değişiyor. ytd
madenciturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim dikkatiniz için. O yükselişlerde tuzak olabilir diye hatırlatmıştım. Bazen böyle oyunlar kuruyorlar ama inşallah bu kez böyle olmaz ne deyim güzel haber ama risk de var sonuçta risk her zaman var. Lütfen temkinli olalım yine de elde TL bulundurmak garantör olur... ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim inşallah zarardaki dostların kurtulmasını çok istiyorum. İnşallah yeni bir oyun değildir de artık önümüze bakarız. ytd
yektatek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mali______ ()Etfler girmisse yukselis hemen olmazmi. Ne zamana etki eder?
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Küçük yatırımcı yi biktirmadan çıkarmazlar sitede hâlâ çıkış ağırlıklı bikmamislar:) daha dusucek yeri , biktiracagi çok kişi var üstad. ytd.