Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0406 20:18:48
EUR 35.9690 20:18:48
USD 34.5403 20:18:48
ALTIN ONS $2704.3150 20:18:48

Konu: c. Kelebek Formasyon Çalışmam

Merhaba arkadaşlar. YTD. Grafik ile ilgili açıklamayı yorumda yazacağım.
Sayfaya düşer mi bilmiyorum geri bildirim yaparsanız teşekkür ederim şimdiden.

Yorumlar (376)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 10 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Amin insaallah

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Biraz daha sürecek gibi ama inşallah güç olmadan. ytd. Hayırlı günler

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim dost.
26.60-70 bandını aşarsa ve iyi giderse hacim olarak devamında 25.85-95 bandına yürüyebilir.
Normalde bu fm ana hedefleri olan 25.10 ve 25.40'ları aldı. Asıl hedefler bunlardı. Fm pürüzsüz çalışmış oldu.
Lakin işler çok iyi giderse nihai hedef 26.75 lere kadar yürüyebilir.
25.45 ile 26.75 arasındaki hedefler arasında da gidip gelebilir. Durumun ne kadar iyi gideceğine bağlı. Lakin bundan sonraki duraklar daha çetrefilli normalde. Her hangi bir ara hedeften dönebilir ters bir durumda. Her şey nasip bu kadar gidebilmesi bile benim için gayet iyi. Avrupa ve ABD'ye bakalım neler olacak.
Zaten 4-5 gün süresi vardı toplamda, bu cumaya ve önümüzdeki pazartesiye kadar izlemeye devam edeceğim nasıl gelişecek diye... ytd

Cihan2626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Insaallah, hayırlı günler

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

25.85-95 :))
Sana da dostum

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

Dostum tebrik ediyorum. sanıyorum 25.70 üzeri kalıcı olursa 26.76 hızlıca gelecek gibi görünüyor. Oldu ki 26.76 ya geldi devamı nolur öngörünüz nedir?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet dostum biraz dinlenecek
Dolar açılımı yapardı yoksa
Faiz kararına denk gelmesi iyi olmadı ama canı sağ olsun

Saka_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

E artık bi gidelim 25.60-70 bandına inşallah

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla baskı devam ediyor ama bakalım hayırlısı... ytd

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Bi bakalim insallah yukselecek gibi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ki zaten dirençlerde takılıyoruz da sürekli inşallah hacim alabiliriz ama çok çetrefilli bölgeler işte malesef.

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Evet knk bildigin parmaginda oynatiyorlar piyasayi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim bereketli kazançlar dilerim

UMUDUMUMUT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

UMUDUMUMUT ()

Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aleyküm selam. Bazı internet siteleri veya kendi siteleri yahut ekonomi TV kanalları ve videolarında olabiliyor. Lakin reklam olmaması açısından yazamıyoruz.

UMUDUMUMUT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

UMUDUMUMUT ()

Selam eftlere nerden bakıyorsunuz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben yazana kadar nerelere inmişiz he...

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu gümüş ETF'ler geçen haftadan beri hala satış veriyor dün yine onlar için küçük ama yine de etkili bir miktar çıkış yapmışlar yaklaşık 850 k ons gümüş çıkmışlar, üst üste mal dağıtıyorlar ya oyun peşindeler ya alta kırmaya uğraşıyorlar. Dikkat etmek lazım. Bizim için önemli olan öncelikle 24.40-50 ve de özellikle 25.60-70 bandı üzeri kapanışlar lazım ki üst seviyeleri alabilelim teknik anlamda. Ama oyuncular işleri bozabilir dikkat etmek lazım işte onlar diğer önemli etken. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Tmdir k k eyvallah takipdeyiz

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet saat 13 ten itibaren direkt girdik knk. Asıl sıkıntı şu 2. Ana hedefi aldık yani, Normalde bu fm 25.40-50 bandında tamamlanmış oldu.
Ama işler iyi gider de
bundan sonraki hedefler ve nihai hedefe de yürüyebilirse de riskler içerecektir. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Knk sanirim dedigin gibi oldu 30 40 bandina girdi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu fm simülasyonunda almamız gereken önemli seviyeleri aldık gibi sayılabilir. İlk ana hedef 25.10 lar ve ikincil ana hedef 25.40'lar. Bu saatten sonrası risk içerebilir. Durumlar iyi giderse nihai hedefe ya da 25.40-50 bandından üstteki hedeflere ulaşma durumu olabilir. Bakalım kapanışları takip edeceğim. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu saat itibariyle 25.42 seviyesine iğne attık :) bakalım inşallah devamı gelir. Buralardan fazlaca satış yemesek güzel olacak. Geri çekilmelerde yine geçtiğimiz dirençleri takip edebiliriz... ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim, inşallah...

Yabancı61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani o yüzden bilemiyorum söylentiler bitmez knk :))

1BeğenmedimŞikayet

Yabancı61 ()

Formasyonu takip ediyorum basarilar. Inslah kirar

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Vallaha haklisin dostum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum