Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 07:49:51
EUR 36.1943 07:49:51
USD 34.5315 07:49:51
ALTIN ONS $2691.2800 07:49:51

Grafiği gönderen: 66vip

⭐⭐66vip ()
Gümüş
Grafıkler ve teknık rakamlar cok ıtıbar gorup sevılmesede atayım ıstedım.

Altta alan az yanı oldugumuz rakamdan asagı gıdecegımız az, ama yukarı alan genıs gorunuyor.

6,31 gumuste - Altın da ıse 486 takıp edılmelı.

bu ay sonundan ıtıbaren ust dırenclerı sırasıyla test edecektır.

Saygılar..

Yorumlar (63)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Tigerrr ()

Senin dediğin kadar acı reçeteyi yazarlarsa yarın seçimde ne olur? Merkez Bankası kararı sonrası bakarız duruma 7.50 ye kadar gelir tahminim en çok. Ama piyasa bu belli olmaz

Jacobsaran için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cüneyt_ ()

Abi cuma 538 ekranan yaninca acaba dedim 454 den alim yapmistim en son satsam mi ki dedim sonra al sat yok alip unutuyoruz demistik cunwyt unutma demistik ama giden kara uzulde ben abi ya rabbim terste olana psikolojik rahatlik nasip etsin zor hakkaden biraktim terse dusermiyim her an dusebilirim diyorum satsamda alttan alamam herkade satsaydimda sabredemezdim 520 lerden baslardim almaya 500 altina dusmez der alimi tamamlar herhalukarda terste olurdum herhalde beynim cok bulanik bu ayin sonuna hangi rakamlari gorup rahatlariz abim ya

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Jacobsaran ()

Yabancıların ülkeye gelmesi için stabil, vatandaşın alım gücünün artması için düşük kur isteniyor. Bunun için herşey yapılır izlenimi var(acı reçete). Bugünkü konuşmadan mesajları sen almadın heralde. Yabancı bankalarla swap kolaylığı da sağlandı. Kimseye zararına satmayı önermem, bir süre sonra ons destekli çıkış olur, gümüş yine çıkar ama önümüzü görmeden yeni alımlarada karşıyım şu sıralar. Ytd

Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tigerrr ()

@66 vip üstadın tahmini doğru piyasa 19 kadar 400 puanı fiyatlar zaten dolar daha gelse 10 kuruş aşagı gelir beklenti alınır olunca satılır yani 19 faiz artsa dolar ufak ufak gene yukarı yapar gelmese aynı gün 9 olur onun için dolarda 10 kuruş fark için gümüşte riske girilmez çünkü yukarıda TL TL farka gider saygılar...

0BeğenmedimŞikayet

Kocaeli ()

Grafiğin en dibini gördü abi sanırım burdan sorasını düşünmek istemiyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Yusuf_Dagdeviren ()

Tebrik ederim.. Kardan zararim var diyenlerede ben soyluyorum, 7.10 a geldi de satmadim 20 bin kar vardi ve yok su an 4 bin kar var 16 zarar var diyenler.. Sizlerde 7.10 da satmadiginiz icin o zamanda kariniz yoktu. Satmadiginiz surece nasil zarariniz yoksa karinizda yoktur..

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Hakkımızda hayırlısını dılemek gerek, Herseyı hesaplarken nasıp boyutunu unutmamak gerek.

Bersu_02 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bersu_02 ()

Çok güzel izah etmişsiniz.. butun yorumlariniz gibi.. bende 530 dan bozmadim ya nasip dedim kismet olmazsa olmuyor...

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Rakam paylasmıyorum kardesım kımse etkılenmesın, alım ve satım yerlerını grafıklerde gosterıyor.

66da66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66da66 ()

Sayın vip siz kaçlarda çıkış yapmıştınız

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Kendı adıma en gec 2 ay sure bıctım ve beklıyorum en gec.

Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pınarrr86 ()

Cok beklermiyiz acaba aklıma 385 lerdeyken baya terste bekletmişti aynısı oldu sanki hocam gram tarih tekerrürden ibarettir doların düşmesine cok sevindim inşallah ons bacagı yükselir

0BeğenmedimŞikayet

mhzm ()

Grafik nasıl okunur arkadaşlar nasıl eğitebilirim kendimi boş boş bakıyorum anlamıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Esenadam47 ()

Usta ons bide kendini salsa biraz keşke

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Baska guzel suprızlerde belerız kendılerınden ınsallah:)

Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

ben oyle dusunuyorum kardesım, sende dusuncenı yazmıssın ne guzel.

1BeğenmedimŞikayet

Jacobsaran ()

Yaw üstat nasıl diplerdeyiz. Dolar daha düşecek. Ben faiz arttırımı yapmazlar diyordum ama fikrim değişiyor. 7,30-7,50 arasına gelen bir dolar gümüşü ne yapar? Şu an piyasa faiz arttırımını fiyatlıyor. MB faiz arttırımı yapmadığında bu sefer Dolar 9-10 a gider ki göze almazlar. Ons lar yerinde duruyor. Bende gümüş aldım ama daha da almam ons ta ve dolar da daha düşüş görmeden. Çok düşük rakamlar görebiliriz.

0BeğenmedimŞikayet

Pınarrr86 ()

Hocam nasılsınız iyisin inşallah yine gram ve gümüş herzaman ki sürprizini yaptı :=)

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

ben dıplerde oldugumuzu dusunuyorum, uc asagı bes yukarı. karar sızın tabı

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Ben al- sat demem lakın alımlarımı tamamladım, artık ınıs cıkıslara aldırmadan ızleme zamanı benım ıcın, son karar sızın

M_S_A için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tersgold ()

670ve 648yuksek ben olsam elimde TL varsa 1parca daha alırdım ortalaman düşmez yoksa not . ne olacak kestirmek zor karar senin ytd

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Sizin gördüğünüz martı dip kabul edersek en son trend desteği kaç acaba?

0BeğenmedimŞikayet

Anak ()

Dolar al yerlerde sürümüyor

1BeğenmedimŞikayet

Divaneden ()

19 kasımı bekle takip et ytd

0BeğenmedimŞikayet

M_S_A ()

6.70
6.48
6.10
Alımlarm var elimde yarı tl var ne önerirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

SeraPara07 ()

İnşallah dediğiniz hemen gerçekleşir...

0BeğenmedimŞikayet

Tersgold ()

İnşallah kardeşim iyi olacak sabırla beklemeli

7BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Düşüş derin oldugundan nerdeyse terste kalmayan kucuk yatırımcı kalmadı, o

yuzden herkesın moralı dusuk, ama yakında her sey toparlanacaktır.

Yine sabreden kazanacak İnşallah...

Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Jacobsaran ()

Bundan sonra onlar düşünsün diyosun. Altın almak daha mı mantıklı diye düşünüyorum. Şu an altın ons gümüşe göre daha düşük değil mi?

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Estagfurullah kardesım, şimdi beklıycez artık.

Hakkımızda hayırlısı

Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum