Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
1BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()neden hocam?
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()neden hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()22.15 fırsat olur mu gerçekten 23.80 üstü tutunursa
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Aralık 1 ve 15 arası her hareketi beklerim.
cmdmrl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Kusra bakmayın hocam yeni fark ettim.
Orta vade alım düşünüyorsanız İlk düzeltmede 3 - 4 kademe belirleyin
22,15 - 22,60 - 23,20 Alın ve bekletin.
theologİST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cmdmrl ()Düzeltme ne zamana bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
theologİST ()@selcukcelik hocam alt yorum düşmedi mi acaba?
Hürmetler..
theologİST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ESF26 ()Teşekkürler. Oyun derken elinde mal olanları korkutup sattırmak olmayanlara da aldırmamak şeklinde sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Alıp beklerim diyorsan al. Düzeltme yapınca panikle satma . yolu uzun artık
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bakın normalde Eur Usd paritesinin %50 den fazlasını USD oluşturduğu için ve Metaller USD ile hareket ettiği için bu parite ile eşit hareket ederler. Yanlız bu son 2 hafta böyle olmadı. Herşey tersine hareket etti
Eur Usd yükselir = metaller yükselir
Dxy Düşer = metaller yükselir
Vix yükselir = metaller yükselir
Ama ben sıkı takip ettim hepsinin tersi oldu. Şuan oyun içinde oyun olan bir aydayız.
ESF26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Aylık kapanış 23.70 üstü yaparsa ilave parça alınırmı
1BeğenmedimŞikayet
Özçakıcı_44 ()Yorumlarınız harika size teşekkür etmek istiyorum yorum atan soru soran bir üye deyilim yorumlarınızdan destek alıyorum
1BeğenmedimŞikayet
bluepearl82 ()Tesekkurler selcuk hocam emeginize saglik bugun vermis oldugu tepki 6.05 ustune devam edermi buralari son mu sizce
1BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()altın için bir düşünceniz fikriniz var mı..
0BeğenmedimŞikayet
ESF26 ()Hocam bir sorum olacak. Euro/usd paritesi 1,2040 civarı. Kırılım gerçekleşmiş sayılır mı ve bu onslara yarar mı sizce?
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Saolun başarı hepimizin başarısı. Sabırla kazanmaya devam. Her dakka yukarıda hangi rakam yazıyor falan biz ilğilenmiyoruz değil mi ? ...
ESF26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ESF26 ()Tebrik ederim Selçuk hocam. Paylaşımlarınız nokta atışı gerçekten. Tersten tam kurtulmuş sayılmam ama en azından moralimiz biraz olsun düzeldi. Artık ortalama düşürmeye çalışacağım. Saygılar.
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Aylık Kapanış yapacağız bugün. bu kapanış 23,70 üzeri olursa Yeni hareketin tepesi 25,15 , Dibi 20,15 olarak görünüyor. Rakamı rakamına tutmaya bilir biraz üstünü ziyaret eder yada dibin az altına gider. Ama hareket aralığı bu rakamlar.
bluepearl82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluepearl82 ()Hocam son duzeltme icin tahmininiz yaklasik olarak nerelere kadar sarkar
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Meselâ 24. Kaç,24,50-70 tahmini neresi hocam.
16BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Son 15 günde aydınlatıcı olması açısından Gidebileceğimiz dip noktaya kadar rakamlar vererek paylaşımlar yaptım. Tüm hedefler gerçekleşti. değerlendirenlere başarılar diliyorum. Yanlız koşa koşa gideceğiz ' den kastım henüz bu hareketler değil. Son bi düzeltme daha gelecek. 21,90 alımlarımı 24 üstünde boşaltacağım. isterse 25 gelsin . ( beni bağlar YTD)
0BeğenmedimŞikayet
theologİST ()Hocam güçlü destekleri paylaşabilmeniz mümkün müdür? Biz de alalım biraz. ))
Teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()ben olsam alırdım! ytd
Empati28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Empati28 ()Benimde öyle ama 5,30 dan almayıp elimdeki kalan TL ile arkasından bakarsam üzülürüm
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()22,933 üstü zaten üst fibonacci kanalı her zaman umuttur! üsste de 25, xx ler var!
ayrıca zaten ben sattığım her rakamın altından alırım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()şahsen beklentim yukarı yönlü ytd
0BeğenmedimŞikayet
Empati28 ()Günlük hapanışı beklerken bu başını alıp gidecek. Hayırlısı dur bakalım
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()saatlik kapanış takip edilir sırasıyla 2 kere 4h ve günlük kapanış lazım... kırdı demek için...
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Empati28 ()22,900 kırdı galiba hocam hedef 24,000 mi ne dersiniz? %40 TL var
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Eyvallah sağol.