Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()devamlı takip edenler biliyor zaten
Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@selcukcelik beyin dediği noktaları haftalık bazda değerlendirirseniz, büyük olasılıkla isabetli olduğunu göreceksiniz! ytd
6BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Misal nesi boş ? Öngörün varsa paylaş faydalanalım.
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Hocam ons yukarı doğru gidiyor sanki yanlış mıyım
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Hocam çok teşekkür ederiz uyarıcı yorumlar için nokta atışı tespitleriniz tedbirli olmaya sevk ediyor bizi ytd.
1BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Tl karşılığı ne olacak selçuk hocam 21.80 de ricaetsem yani doların durumuna göre değişir diyeceksiniz kesin ama yaklaşık artılı eksili :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()aynen hocam bencede buradan tepki verecek gibi durmuyor! bir aşağıya inip oralardan 25, xxleri deneyecek diye düşünüyorum! sanırım aralığın ilk yarısında da 21,6xx leri deneyip yukarı gider diye düşünüyorum! bakalım dolar ne yapacak? dolarla ilgili grafiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim. çalışmalarınızda başarılar , bereketli bol kazançlar dilerim.
12BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Günaydın arkadaşlar.
Alt yorumda Belirttiğim gibi 23,05 den bi destek aldık. fakat yetmeyecek. yukarı sıçrayış için daha aşşağıları görmemiz gerekiyor. 22,60 da yetmeyebilir. inanıyorum ki 21,80 'de Gümüşün çok bekleyeni var. Hayırlı günler bol kazançlar.
4BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Haftalık analizimiz saat gibi çalıştı.25,05 direnç seviyesine kadar tırmandı ve kıramadı. Alt desteklerde ısrarla belirtiğim seviyelerdeyiz. Peki ya Ne olacak ?
24,20 günlük 24,6x haftalık kapanış yapmadığımız sürece ilk tepki alımları 23,05 seviyesinden gelir. Bu bizi 23,60 a kadar götürür ve 22,80 - 22,60 sırası ile takip edilir. Bol şans
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bol kazançlar dilerim.
Empati28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Empati28 ()Eyvallah hocam. Karar verme zamanları geldiğinde, İlk önceliğim sizin son yaptığınız yorumlarınıza bakmak oluyor teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Üstadım tebrik ederim öngörünüz için, biz parçalı alıma başladık, ama alt yorumunuzu gördüm, takipteyim, gidişatla ilgili bizi bilgisiz bırakmayın lütfen, teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()5,70 ilk kademe için uygundur. USD ve onsun daha fazla derinleşme ihtimali de var. şuan ben izleyiciyim. gerekirse 20 krş yukarıdan alırım ama yön tayini belli olur o şekilde alım yaparım. ytd
Empati28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Empati28 ()Kademeli alım için beklemeye devam mı hocam? Sizi takipteyim.
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Derler derler takılma banada dediler hocalar ve müritleri bastım hepsine engeli
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()inşALLAH Hayırlı bereketli günler Üstadım
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Anladım hocam hayırlısı, cok teşekkürler
7BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()450 baz şeklinde bekliyorum. USD i 7,40 a çeker . 5-10 güne piyasa oturur USD Endex güçlenme ihtimali ile 8 e doğru tekrar tırmanır.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Teşekkürler üstadım, bugünkü toplantı tahmininiz nedir Selçuk hocam? Daha aşağılarda alım fırsatı olur mu?
6BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Ben bunu yazdığımda Ajanlıkla suçluyorlar dı. Kime hizmet ettiğimi falan soruyorlardı. Ben Kendi yatırımıma hizmet ediyorum :) Faydalanabilene Ne mutlu derim. Günaydın Gününüz bereketli olsun inşAllah
0BeğenmedimŞikayet
Emre_yavuzay07 ()Anladım hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Çok baktım ama bilğiye ulaşamadım. Rapor yetişmemiz olabilir o yüzden pazartesi verilerine tekrar eklenmiş 23:00 'da.
Emre_yavuzay07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_yavuzay07 ()Hocam gecen gün emtia sözleşmeleri yayımlanmamıştı bu konuda bi bilgi bulabildiniz mi ? bugün de yayınlanmama ihtimali varmıdır? Teşekkürler şimdiden @selcukcelik
0BeğenmedimŞikayet
KısaGününKarı35 ()Hocam abd piyasasi acilisinda 5.80 lere gerileme durumu nedir sizce?
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bana göre yine alt seviyeden mal toplar. Ne düşerse düşsün ABD hep aynı seviyelere denk geliyor, mal toplamak için güzel. Lakin ABD de tersine davranır satış verirse sıkıntı. ABD Açılış gelsin ona göre pozisyon alacağım alım için. ytd
theologİST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alpslan ()Abd satar, tahminimce ytd.
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Yön aşşağı . Aşı piyasaya kabul ettirilene dek her açıklama Onslar da satış getirir. Elbette derinliğini bilemeyiz.