Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()1933- sonrası için hedef 1957 ytd
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Kardeşim görüyor musunuz ne dedim Dolar bana gelmez hahaha bin USD Feda ettim Altın için ytd :))
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Teşekür ederim usta
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()İptal değil. Hala görülebileceğini düşünüyorum. Nitekim kısa vade de deflasyonist baskı devam ediyor. Fakat bir noktayı da belirteyim. Ben bu noktaların görüldüğü takdirde alım seviyesi olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de kademeli alımlar yapılması gerektiğini hep söylüyorum. Örneğin geçtiğimiz hafta gümüş 22.6'ları gördüğünde aldınız mı ? Ya da altında 1860 geldiğinde ? Mesela ben aldım. Yani o noktalar görüldüğünde veya sert düşüşler görüldüğünde değerlendirilmeli. Sadece bir rakama kilitlenip oraya odaklanmak doğru değil. x 2x 3x 4x 5x şeklinde ana para bölünüp kademeli işlemler gerçekleştirilmeli. Daha da düşebilir. O noktalar hiç görülmeyebilir, elimizde sihirli bir değnek yok neticede. YTD. Selamlar.
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()@shaokahn cok tesekkur ederim, elimde gumus ve altin var, profilinizden yayinladiginiz verilere baktim, yatirimim acisindan bilgilendirici oldu, icim rahatladi. müteşekkirim. merak ettigim birsey oldugunda tekrar yazarim hocam, paylasiminiz ve mütevaziliginiz icin tekrar tesekkur ederim. selamlar hocam..
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Altın ons için 1850/1820 beklentiniz ve gümüş 22onsluk beklentiniz iptalmi hocam.
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Fırsat buldukça paylaşmaya çalışıyorum özellikle önemli değişimler veya haberler olduğunda. Eğer merak ettiğiniz bir şey olursa yazarsanız burada paylaşmaya çalışırım yine. Selamlar.
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()@shaokahn nazikliginiz icin tesekkur ederim. sizinle ayni fikirdeyim, daha once arastirmistim bedava olan bir veri saglayici yok malesef, rica etsem arada bizimle verileri paylasir misiniz hocam?
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Bu bilgiler genelde Bloomberg Terminal veya Thomson Reuters Eikon gibi ücretli programlar vasıtasıyla ediniliyor. Benim bildiğim ücretsiz bir veri sağlıyıcı yok ama isterseniz bir araştırın. Selamlar.
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Gümüşün uzun vadede ki potansiyeli gerçekten çok yüksek. Rakam telaffuz etmek doğru değil belki şu anda ama 45 dolarlara kadar yükselmesi bekleniyor önümüzdeki birkaç yılda. Fakat şu anda haber akışları çok yüksek olduğu için her şey bir anda tersine dönebilir. O yüzden biraz daha önümüzü görmek daha doğru olacaktır. Elinizde pozisyon varsa tutmak yoksa da biraz geri çekilmeyi beklemek doğru olabilir. YTD. Selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()@shaokahn hocam bu bilgiyi nerden gorebiliyoruz? bazi programlardan ayrintili bilgilere ulasilabiliyormus. onun gibi birsey mi? Bilmedigim icin soruyorum. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Alım için ozaman bekkenmelimi shakaon bey. buralar riskli bölge ozaman
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Gümüş sayfasında paylaştım.
gene_tik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Geographer06 ()Gümüş eftlerinde durum nedir acaba
0BeğenmedimŞikayet
gene_tik ()hocam gumus eftelerinde durum nedir