Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (412)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah öyledir :)
61kizil_mavi61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sonuncusu zaten full çıkış aynen tepeden tırnağa
Kaleli_Turkish_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Algı yaratıp tersini de verebilirler lakin bilemiyoruz sonuçta genellikle doğru çıkan görselleri olan bir yayın ama ters psikoloji de teknik olarak kullanabilirler
asmturgut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gks09 ()Yada düşüşte olan herşey hale yaparak yükselişe baliyor mesela zombiler 3 ayı temsilen düşünün 1 . ay hareket başlıyor 2. aya kadar 15de servi düşüşle 3aya tekrar en dipten gelerek zirve yapıyor 1. ekim 2. Kasim 3. aralik vs vs vs
Gks09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61kizil_mavi61 ()Öndeki karakterin burnu dik yukariyi gosteriyo gümüşün füze gibi firlayacagini işaret ediyo)))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaleli_Turkish_Soldier ()3'üde aynı adam yerden kalkış pozisyonu var birincide, hamle halinde kolu çünkü sonrakilerde toparlanma görülüyor dediğim gibi sonuncu net dipten çıkışı temsil ediyor ayak parmağına kadar ))
0BeğenmedimŞikayet
asmturgut ()Birde şöyle bir şey var neden bu kadar düşüle alakalı tüyo versinler? Bu localar kendilerinden başka insanların para kazanmalarını istemezler ki tüyo versinler. Ters manyel ihtimali yüksek bence...
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()Siz tecrübelisiniz sanırım :)
A29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olabilir inşallah olur diyelim :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel mantıklı yorumlar geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Jacobsaran ()Resimdeki renkler yeşil ve sarı. Mezardan çıkan yeşil zombi dolar, düşen grafikteki sarı çizgi altın. Dolar ayaklandıkça altın küçük iniş çıkışlar ile düşüş eğiliminde. 2. Zombi yukarıya bakarken 3. Zombi artık güçlenmiş ve kafası daha düz stabil pozisyonda.
GümüşTüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Alt yoruma ek olarak mezar taşında bu yüzden mezraında rahat uyu yazıyor
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Umalım ki öyle olsun sonuçta olmasa bile böyle yapmamız gerekiyor
theologİST için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu da çok farklı bir bakış açısı oldu valla çok hoşuma gitti teşekkürler
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaleli_Turkish_Soldier ()Öndekinin ayak parmağı özellikle yukarıyı gösteriyor sanki...
1BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Ben kesinlikle, fotoğrafa ters şekilde bakılması gerektiğini düşünüyorum.
*Zombiler (Dolar) geri geri gidip gömüleceğini düşünüyorum.
*Grafik (Altın) yükseleceğini düşünüyorum.
Kısaca fotoğrafı geri sardığımızda geleceğin gözüktüğüne inanıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
theologİST ()"Huzur içinde yatsın. " şeklinde düşünülmeye başladığı an dirilişin, yükselişin başlama vaktidir. O halde temel stratejimiz sabredin ve sabırda direnin olacaktır.
1BeğenmedimŞikayet
Kaleli_Turkish_Soldier ()Sert düşüş dalgası (Rip) adamı duman etmiş kurtulanlar yavaş yavaş doğruluyor sonuncu parmağını toplamış yola devam... ))
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Aynen Hafif yükselir gibi yapıp tekrar düşürecek ve sonra tepeye çıkacak
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Çok değişik bir taktik. Teşekkür ederim yorum icin.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bu derginin amacı millete bulmaca şifre cözdurmek mi hocam? Niye bu yola başvuruyorlar sizce?
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()güzel yorum
1BeğenmedimŞikayet
A29 ()Düşen şeylerin artık dirilip canlanacağını söylüyor bence:)
0BeğenmedimŞikayet
diyar7221 ()Sa onur abi nsl sizi takip ederim birikimin hoş ben temeli yeni öğreneceğim grafiklerle başladım tavsiyen ne sıkılmadan nsl öğrenilir. keten bey 15 ons bahsediyor benim okuduğum yorumlar yılsonu 34 Lee hangisi olması muhtemel ve haftaya beklentiniz ne yönde
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
23ayhan ()Asiyi vurdular ölürmü diye bekliyorlar abd k...
Hurmus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Bu benim araştırıp gözlemlediğim bu