Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (412)
0BeğenmedimŞikayet
hüso___54 ()Ama adamlar. ripten çikmiş
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen bu 5 ay önceki görseldeki zombilere döndük arkadaş ya. Gümüş altın vs... Demek ki anlattıkları buymuş...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu arada gümüş yatırımcıyı buradaki zombiye çevirdi.
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Onur abi boy sıralamasında bir mana olabilir mi. 1x,2x,3x gibi
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Krmttk ()Bence borsa çakılacak olmuş embiyalar yenden dirilecek
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()var arkadaş ne uzun hafta oldu kurtulamadık şu görselden
Hehehe_09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hehehe_09 ()Hocam haftaya duşuş bekliyor musun
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()kardeşim iyisin umarım...
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Bu tvttir alinti simsilar da yaptilar ekonomi dergisisi de r. i. p yazınca ben sadece birleştirdim tamamen uyarlama
yakut06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yakut06 ()Elinde dolar isareti var sanki bir de kravati ile yatay seyir mi demek istemisler acaba?
baba_zararda_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ooo bebeğim ABD alım mı yaptı 6.08 gelmiş bizim zombiler ilerliyor galiba :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@özgece hocam 5.90 olmuş bile uçacağız galiba :))
özgece için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sekmek gümüşün neyine uçalım tabiki :))
0BeğenmedimŞikayet
özgece ()üstad uçuyormuyuz :) dün yavaş yavaş demiştim vazgeçtim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şimdi ben de baktım da yani 4 saatlikte bir bayrak demeyelim de ters flama denebilir belki onu görebiliyorum yukarı doğru kırmış vaziyette. Lakin ona şimdi yükselen üçgen formasyonu da denebilir. Hatta ters çanak formasyonu da vardır denebilir bence ters flama ya da bayrak demeden önce. Zaten eğer yukarı kırılmasa ters bayrak ya da flama formasyon gereği fena halde düşüş olabilirdi. Ancak formasyon oluşumu tamamlanmamış görünüyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet izlemek takipte olmak gerekli
Malatyalı__01_44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zolata ()İnşallah nerde o gunler
0BeğenmedimŞikayet
özgece ()Güven duyduğum bir üstadıma göre Bayrak formasyonu yukarı yönlü kırıldı artık yükseliş var ..
0BeğenmedimŞikayet
Özden23 ()Anladim teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
Özden23 ()Onur bey demin 6.52 hedef dediniz ya.. peki daha çok yükseleceğini inanan biri olarak siz biz.. bu rakam sadece bu haftaki hedefiniz mi yoksa gelirse çıkarım dediginiz bi rakam mi
0BeğenmedimŞikayet
Malatyalı__01_44 ()Aynen yorgun emtiala yatay ilerliyor ama basamakları çıkacak görünüyorlar
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Öngörüm bir süre yatay sonra çıkış belki cuma gününden itibaren biraz biraz yükselişe geçer. Siz ne düşünüyorsunuz :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Altının o kadar değersizleşeceğini sanmıyorum ben ama ytd
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
özgece ()üstad öngörün nedir =)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben hala ortadaki zombideyim ama belki sondaki zombi daha önemli o ayak hareketiyle
Trk123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trk123 ()Öndeki zombinin ayak yukarı doğru düşüş bitti diyo @BossVurguncu @KAPLAN_NALPAK
KAPLAN_NALPAK için cevaplandı (yorumu göster)