Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (412)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah öyledir ytd :)
Moho_cono için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__RİSK__ ()Sırasıyla düştü toparladı ve yön yukarı diyor
1BeğenmedimŞikayet
Moho_cono ()1. zombi gümüş 2-3 TL lerde iken görmediği değerden dolayı yukarı bakıyordu.
2. zombi gümüş 6-7 TL arası oldu ve yukarı bakiyor ama aşağı düşüş yaptı diye gösteriyor.
3. zombi ise gümüş kaldığı yerden kalktı ve artık 8 TL bandında yürümeye devam edecek diyor :) :)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Tebrik ederim ben o kadar inceledim göremedim ayrıntıyı
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Çelik hocam elinizdeki gümüşü kaç olunca cikacaksiniz
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()En çok belirtilen de ayak detayı oldu :))
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ana konu bu ama resim çok katmanlı anlamlar taşıyor diye düşündük her zaman olduğu gibi
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yükseliş beklemiyorum kardeşim
Sinasi55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinasi55 ()@celik2119 hocam yıl sonu metaller ne yönde olur sizce yön olarak batar mı çıkar mı tahmini?
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()En ondaki zombinin
Ayak parmağı tam yukarı gösteriyor sanırım tam yol ileri yukari demek istemiş (:
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Zombi şirketler bizde de bu sene üç kat değer kazandı. Bir yerde patlayacaklar. Detaylara takılmayın
Sencer0245 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()1930-1950 bekliyom bende bakalım çıkabilcek mi biraz daha dip yapmadan
Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sencer0245 ()Soldaki adamın el parmağı asagiyi sağdaki adamın ayak parmakları yukarı işaret ediyor. Soldaki adamin yüzü yukarıya sağdaki adamin yüzü yatayi işaret ediyor.
2 resim arasındaki farkı bulun gibi birsey olmuş. Komplo teorici ettiler la bizi
-1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Borsalar çökünce dolar yükselir. O da metallerin eritir. Zombi şirketlerin ayakta kalması metallerin hayrına.
Muhtar01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antaltın ()Yıllardır ekonomistler, zengin dünyadaki hükümetlerin ve merkez bankalarının yanlışlıkla “zombi firmaların” ömrünü uzatıp uzatmadığını tartıştılar. Kurumsal manzaranın, yaratıcı yıkımın kırmızı kanlı yaratıklarıyla dolu birinden, yenilik veya dinamizmden yoksun, yaşayan ölülerin gri bir bölgesine dönüştüğü söyleniyor. Şimdi tartışmanın yeni bir önemi var. Pandemi, hükümetlerin pek çok hak etmeyen firmanın ömrünü uzatmasına yol açabilir. Ölümsüzlerin büyümesini kontrol altında tutmak, uzun vadeli ekonomik iyileşme için hayati önem taşıyacak.
Marjinal olarak karlı şirketler, bankaların zararları tanımak istemediği, aksi takdirde ödeme aczine düşen borçlulara kredi akışını sürdürdüğü 1990'larda Japonya'nın "kaybedilen on yılı" nın merkezinde yer aldı. Zombi istilasına uğramış endüstriler, atıl işgücü piyasalarından ve düşük verimlilik artışından muzdaripti. O zamandan beri, zengin dünya bir bütün olarak daha zombileştirilmiş görünmeye başladı (makaleye bakın). Bank for International'a göre, gelişmiş ekonomilerde piyasa değeri düşük olan ve kârları faiz ödemelerini karşılamak için yetersiz olan borsa şirketlerinin payı, 1980'lerin ortalarında yaklaşık% 4'ten 2017'de% 15'e yükseldi. Yerleşmeler. Oecd, zombi firmalarının büyümesi olmasaydı İtalyan ve İspanyol verimlilik seviyelerinin% 1'in üzerinde olacağını düşünüyor. Dergideki açıklamalar bu şekilde alıntıdır.
İstanbul_un_babası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar01 ()Bu metallere nasıl yansır sizce?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Geliri borç faizini karşılayamayan şirketlere zombi şirket deniyor. ABD'de çok sayıda var ve onlar yüzünden borsanın çökmesi bekleniyor. Onu anlatmışlar.
0BeğenmedimŞikayet
Mem_Mem ()Kalktim dogruldum yoluma devam ediyorun. parmak asagida:siz beni yine dusurursunuz 3 resimde ben yinede kalkar devam ederim. yani cikacak ciktikta. Sonra bu duzeltmenin yarisi kadar bi duzeltme daha yapar yoluna devam eder.
Mem_Mem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mem_Mem ()Benim yorum sunu demek istiyor Emtia dussede bir sekilde dustudu yerden kalkip yavasta olsa yoluna devam eder. dustugu yerden kalkar demek istiyor...
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozdemir26 ()İkinci resimde Ellerin aşağıda olmasını bilmem ama gözler bütün resimlerde yukarıda
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Ben farklı yorumladım sayfada bakabilirsin zaten 5 dalgalı düşüş vardı 3 bitti 2 si kaldı şimdi yükselme zamanı pazarertesi ve sali çarşamba perşembe ayın dolunay olma zamanı yani 1 ne olacaksa o gece veya sonrası gece olacak ya aynı geçen pazartesi olduğu gibi ya dip yapacaklar yada tavan bunların dilinden anlamak zor sadece tahmin ediyoruz oda 15 eylulde dergi de yayınlan da varkliydi ama ondada ay vardı yorumda söylemiştim cumaya dikkat diye cuma kapanış güzel oldu ve pazartesi çöküş başladı sadece tahmin
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
İstanbul_un_babası ()RIP, Rest İn Peace kelimesinin kısaltması ve huzur içerisinde uyu demek... ilk resimde mezarda yatan şahıs ikinci resimde ile birlikte yavaş yavaş ayağa kalkıyor... elleri ve yüz ifadesinde umudu yok aslında ancak eller aşağı gözler yukarı ve üçüncü resimdeki yine aynı şahıs ayağa kalkmış ve beli doğrulmuş bir şekilde yükseldiğini ifade ediyor... şahsi değerlendirmemdir.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet bu detayı çok söyleyen oldu
uraz06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uraz06 ()En baştaki zombi ise düşüşten sonra ayak parmağı ile yukari gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Onu deyayı da iyi yakalamışsınız
Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Ortadaki zombinin gömleğinin etek kısmında bir tepe işareti var. @Keten_prens hoca bir satış fırsatı verecek demişti bence o tepe onu gösteriyor olabilir gözler yukarıda ama parmak düşüşü gösteriyor ve ortada güzel bir düzeltme olacak inşallah
mt1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet öyle daha iyi olacaktır :) biz hemen uçsun istiyoruz algımızda oysa bu daha sıkıntı oluyor dediğiniz gibi
özgece için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
özgece ()Yavaş yavaş uçmayı denediğin de gördük çakıldı sırayla bu sefer birde böyle denesin :))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)