Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (110)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Biliyorum ben sadece örnek verdim spek ya ondan yatırım görecelidir bence neye göre bilanço ya göre sermaye artırımına göre niye yükseldiğine niye düştüğünü sermaye tavanına göre beklenti haberine göre yatırım kararlarına göre şirket satisina göre ileriye dönük yatırım kararlarına göre en sonki fiyat ve dip zirve analizine göre vs vs değişir şuan spekler uçuyor düşünsene dünyanın 213. Firması kchol nerelerde Arçelik teki hisseleri bile üstüne geçti
yusuf® için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Ben sana muhafalet olsun Die demiyorum
Izfas biraz daha suratlı gider suratlı düşer
Cemastada negatif degilim bilmeni isterim
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Farketmez önemli olan beklentidir zamanında 10 lira üstü idi izfaz
1BeğenmedimŞikayet
Onur99 ()Gerisi kismet artik:)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Hayırlı olsun inş kağıt bizi zarflamamistir 0.95 geçti mi geçti aldikmi aldık
Onur99 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Beklersen göreceği bakalım
ilteris için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Sevgili abiciğim izmir fırça ile camisin dolasimdaki lot sayısı arasındaki lot sayısı arasında dağlar kadar fark var İzmir fırçayi iyi biliorum kağıt 1.5/2.00 arasında iki sene takıldı
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Bu devirde o dediğin zor azizim:)
0BeğenmedimŞikayet
Sylar_tek ()Luks kadife veriyim ali hocam incele bir
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Birde izfaz var onada bak kaç paraymis
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Görürsün bak dediydi dersin bu speki
0BeğenmedimŞikayet
Onur99 ()Kardeşim sizlerin ve hustadinizin kismetine bende aldım hayırlı olur insaallah
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Sermaye arttırımı var onun etkisi yoksa bilanço su iyi degil
ahmetserdar58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Cemasin kızlığımi kalmış Allahini seversen abi ya.
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Tamam abla bende aldım ok
Seker_kız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Yusufum 0,96 cok k aldim
1BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Alalım gitsin
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bak hocam bekle grafik atacam en son zirvesi kaçmış gör yukselmeyecek anlamına gelmiyor pdd ve fk olarak en son ki bilanço fiyatlanmadı birazdaha yükselebilir yükselmez demiyorum begeniyorumda bilanço olarak ve yönetim olarak ama bana kız hisse lazım cemaş bak sermaye tavanı arttı
1BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Best of rıza iheyo diom abla alarm kurdum ya 0.95 geçince ötecekti hani geri durdu
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Ne alacagız kaç adet de alıp hareketlendirelim.
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Alalım cuhadar dimi
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Abla telefon öttu 0.95 geçti alalım mı
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Tamamdır yusufum. Bilgi paylaşımı yaptım. Rtalb düştükçe alıyorum bilgine. Tspor aynı.
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Şekil olarakmi beyin olarakmi abi yaptığın iş çokmu yorucu takma fazla kafaya düzelir
Taha44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Abla bankalara girebilmek için elimi komple rektefe etmem lazım az parayla tatmin etmezki
0BeğenmedimŞikayet
Taha44 ()Bu zamana kadar öyle yapmaya calıstım elimden geldigince ama artık cok yoruldum kardesim
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Tevekkül edicen Nasip değilmiş dicen aksi takdirde kendini üzdügunle kalırsın abi
Taha44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Yusufum bankalar halk vakıf hareketlenebilir sanki.
0BeğenmedimŞikayet
Taha44 ()Cok fırsatlar kactı o yüzden moralim bozuluyor