Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (110)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Fiyat kanal desteği 7.04 ile 6.94 arasında Super trent yukarı yi hedefliyor stocrsi uyumsuzluk başlamış duzelebilir belki ama göreceli güç endeksi olan rsi de 62 lerde birazdaha gidebilir trent bozulmadığı müddet e devamke denilebilir trent bozulum yeri anlık 6.72 dir bilginize
Sbl2000 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sbl2000 ()Cusanın daha gideri yokmu hocam
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()3 hafta önce 5.44 lerdeyken 7 TL hedef vermiştik cusana hedef gelmiştir alinde olan alan vardı galiba satmadiysa bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Buda gelsin
8BeğenmedimŞikayet
Alton ()3 hafta olmuş cudanida yazalı bunuda alan kazanmış yine 5.44 yazdığımda ve hedefine gidiyor Maşallah alırım bir nazar değmesin bu ara
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bu yüzden sevmiyorim
ramazan4747 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Abi adını bilmiyorum da sağolasın teşekkür ederim yorumladığın için , takip ettiğim değerli insanlardan birisin . saygıları :)
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bende biliyorum ağır olduğunu hizlaninca durmuyor ama
yusuf® için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ramazan normalde olumsuz etkilenir ama spk şu dönemde BIST 30 dışında açığa satişa yasak getirdiği için açığa satış o hisse de kalkar ve ters etki yapabilme ihtimali var yani yükselme ihtimali
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bakmaya gerek yok ne zaman tabana gidiyor ozamsn sat acima
Ottoman_Empire_2929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Pazar degisiklikleri kestirm güç oluyor benim. Hisseye yani mali tablolarına göre değişir banka ise olumsuz olabilir
1BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Gunaydin yusufum. Herseyin hayirlisi. Insallah guzel bir gun yasariz.. :)
yusuf® için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Günaydın abla insallah sp500 vadeli toparlior
Seker_kız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()İnşallah dostum sağolasın
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Hade bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Ben de onun peşindeyim Serkan :) yüklü girdim ucuz diye hani 5 ,6. Kuruş çıksa bana yeter anlatabildim mi :))
1BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Kar al bosver sevmem öyle hisseleri 1 2 liralık. hisse :))
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Yapma ya :( bugün iyi kapattı yarında böyle yaparsa bana yetiyor gerçi alır paramı cebime koyarım da inşallah öyle olur
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bence düşer
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Sence nasıl etkiler Serkan ne olur , düşer mi yoksa alımlar mı gelir bi fikrin var mı
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()1 ekime bakalim ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Evet onu da biliyorum da , bi arkadaş bişey olmaz bi alt Pazar'a inenler daha da primleniyor tavan serisi başlıyor falan dedi?
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()1 ekimde alt pazarda olacak dikkat et
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Serkan çok takip ettim 10 gündür falan 90 altına düşmedi bi baksana sende , hedef 1,08 1,15 1,36 gözüküyor indikatörler hepsi pozitif
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Çok ucuz o hisse jac aydır orda geziyor bıktırdı insanları
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Uluun sattım , ieyho aldım dostum
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Uzulme ne almistin
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Aynen öyle baktım altında yeşil yeşil ana param kadar kaar yazıyor bende dedim ki karanlık odadan yüklü alım mı geldi dedim gözlerim açıldı bi baktım eski sattığım hisseymiş
Etzel34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Açtım kapadım düzeldi dostum keşke düzelmeseydi:((
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Emirlere bak belki satmissin