Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0496 19:04:50
EUR 36.3516 19:04:50
USD 34.6110 19:04:50
ALTIN ONS $2633.4000 19:04:50

Grafiği gönderen: Sekoferit

⭐⭐Sekoferit ()
Platin

Platin güncel grafiğidir arkadaşlar kapanış 829 ons olarak yaptı günlüklerde rsi tepesinden düzeltmeye başladı takip ettiğim noktalar 814-807-801-790 onstur burlarda düzeltmeyi bitirebilir ayriyetten fibonacci destekleride grafikte belirttim şayet 775 ons Altın a inerse yükselen trend bozulur H:4 lüklerde macd bize düşüş teyit vermektedir 801 ons 0.618 desteğine kadar sarkmasını bekliyorum burası trend için karar yeri olacakır alım satım tavsiyesi değildir bilgilendirme amaçlı paylaşılmıştır bol kazançlar dilerim ytd.sayg.

Yorumlar (89)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Yok zararına degıl ıyıkı satmışım altın felan duman oldu altın bı ara aldığımın 50 kurus ustune cıktı değmez sattıgıma demıstım ama en az değeri altın kaybediyor bnce

Mery13 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Altın düşmüş baya 380e satmadıgıma pısman oldum gercekten 1 lira zararına kıyamadım

0BeğenmedimŞikayet

Mery13 ()

Zararına satmadysan pısman olma mutlaka baksa alım fırsatı verr gums olmasada. Bı Baska emtıada olut

Aycel_aycel için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Gümüşü sattıgıma pısman olmam ıns ama para lazım napım

0BeğenmedimŞikayet

Mery13 ()

Vakıf ta da marjlı kurlar bayramdan dolayı kapalı. Yarın bayram btıyo belki acıkır. Insallah acılır yani

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Makas bayramdanmı yoksa vergidenmi noterlerdemı kapalı ya 9 gunmüydü tatil

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Cokda düzelmemişti bankanın bizden alıs rakamı normaldı satısı cok yuksektı bugun 2 tarafıda acmıs delirmemek elde değil

nur33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nur33 ()

Vakıf bugünde açılmayacak sanırım biz bugünde izleyeceğiz sanırım
Kuveyt dün Bi ara düzeltmişti marjı takipte ol yinede

0BeğenmedimŞikayet

Mery13 ()

Aynı fiyata gun ıcınde geri gelir cnm merak etme. Makas bayramdan dolayı tatil. Bekle acılmasnı belki dahada karla satarsın ınsallah

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

188 görmus ekranda 187 den cıkmamız gerekıyordu en az cıkamadık hayret bişey

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Dun gumusu zararsız cıktım cok değildi gercide makaslarına guvenemedıgım için 2 k gumusle 10 gram altını sattım 100 gram platin satmam lazım ama makas felaket

0BeğenmedimŞikayet

nur33 ()

Bunlara güvenerek iş yapılmaz canım
İnşallah yarına düzelir ama düşermi yükselirmi orası muamma işte

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Tred plustan girmedim dırek mobılden giriyorum platın 195 w 181 bu kadarda olmazkı ya carsamba araba alcam kuveytın yaptığına bak

1BeğenmedimŞikayet

Zeynep_eskisehir_ ()

Uyanik banka normalde madeni alırken kesmesi gerekiyor makasa veriyorki elinde maden olandanda vergiyi alacak

0BeğenmedimŞikayet

nur33 ()

Trade plusa girince ekrana bir açıklama metni geliyor onu diyorum

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Ne açıklaması var kuveytte

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

ArB Alcam 2 k gümüşü zararsız cıktım bu kadar marj ıle 10 gramda altıını satmam gerekebılır daha umarım makaslae duzelır 183.50 den platin satıs verdı anlık karardız kaldım anında düştü pısman oldum 182 den aldıgımı çıkabilirdim

Sekoferit için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Aysel hanım bakın görün Kuveyt hiçbir fırsatı kaçırmaz diye tahmin ediyordum yaniltmamis yine :)

0BeğenmedimŞikayet

nur33 ()

Kuveytin yaptığı açıklamadan bende onu anladım bir süreliğine vergi makasa yansıyacakmış

1BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Kuveyt marjlara yansıtmış olabilir eger böyle bir yasa geldiyse mutlaka uygulamak zorundalar ama Aysel hanım

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

Kuveyt emtialarda yok deniliyor fiziki karsılıgı oldgu için

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Vergi olayı oranları ciddi manada yükseldi alım satarken yansıyan vergi tutarini dikkate almanızı öneririm Aysel hanım syg.

0BeğenmedimŞikayet

Aycel_aycel ()

İlk kez mantıklı bır hareket yaptım 173 ten aldıklarımı satmadım 183 den sattım 190 184 arasıda al sat yaptım durumum iyi suanda alttan yerıne koydum 174 gelırse zaten bır mıktar tl var onunlada alcam vergı olayı ıle nasıl olcak bilmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Yepisyeni ()

Satışda değil siz alirken kesinti oluyormus diye duymustum ama ben aldım bir parca ama kesinti olmadi sanki ya mebla cok kucuk diye yada baslamadi ytd

Mazlum5656 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yepisyeni ()

Altin satisi yaptiniz mi? ben tersteyim 184 le bakalim haftaya neler olcak ekonomistlerin kimi düşcek kimi çıkcak diyor

ADURAYY için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Bereketli olsun dost bizim dedeyi aldınız yanınıza kayboldunuz sayfada göremiyoruz artık arada uğrayın hasbihal edelim dost saygılar :)

dost55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Saygı bizden dost berekeetli kazançlar dilerim :)

Mazlum5656 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dost55 ()

Bende ca günü hem alim yaptım hem satım yaptım şimdilik vergi yok ama bundan sonrakilere bakmak lazım :)

0BeğenmedimŞikayet

Mazlum5656 ()

Olur ustadim saygilar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum