Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (358)
0BeğenmedimŞikayet
6ncıHiSSiM ()Söyle bakalım neden gelmez
Se777en için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mao ()bıde su var suankı durumda genel .. pıyasa analızı yapıp
kararı sız verın. saglıklı olsun.
Meleda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Maşaallah iyi niyetinize. İsiniz hep rast gitsin.
mao için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rmznacar34 ()35 lira çok mu? 4 gün önce 395 ti. 10 TL düştü
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Usta burda herkes birbiriyle uğraşır olmuş
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mao ()sızı yanıltmak ıstemem ama bır ıhtımal 382 den bır tepkı olur ıse 390 da bulusacaklar.
kesınlık ıçermez yanıltmak ıstemem . sakın olun uzulmeyın ılla bır yerde duze cıkarsınız. ,
suan ınanın sızden çok ben ıstıyorum 390 ları terste olan varsa .. en azından tekrar karar verırler.
sabırla bekleyın ..
1BeğenmedimŞikayet
Se777en ()Valla öyle 1 günde kazanacak bir dünya yok haklısın ama uzun vade de altına para yatıracaksan ozaman da ne size ne grafige ne destek ve dirence ne de bu siteye gerek yok al altını kapat siteyi 6 ay sonra her türlü kazanmış olursun zaten haksızmıyım
KAZANAN_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()kardesım tam kelımenın anlamı ıle belırsızlık varçyon arıyor kendıne bu durumlarda ızlemek en mantıklısıdır
Assimilation için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()aynen oyle oldu. sanırım mantıklısını stressız huzurlu olanı tercıh edıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Assimilation ()Ne diyorsun yani hocam 390 dan bi 100 gr aldım 384 ten bi 100 gr daha aldım bugün 380 ve 376 da 100 er gr daha emir var çekeyim mi sence biraz daha geri emirleri biliyorum söylemek istemiyorsun ama fikrine saygı duyuyorum sadece fikrini soruyorum yatırım tavsiyesi istemiyorum
2BeğenmedimŞikayet
KAZANAN_ADAM ()5 yıldır buradayım. çok bilgili kişilerle karşılaştım. fakat ilk hatasında milletin baskısıyla yok olup gittiler. gerçi çoğunun tribünlerden izlediğine eminim.
1BeğenmedimŞikayet
KAZANAN_ADAM ()hep kazanmanın tek şartı sabırlı olmak. sitede al sat kısa vade ( 1 le 12 saat ) arası olduğu için bu koşullarda vebale girecek bilgi ve birikimim yok kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()330 da sattım cesaret edip alamadım gittim yine zirveden aldım hiç kazanç sağlayamıyorum grafik anlamıyorum devamlı terste kaldım ben aldım derin düşüş oldu hep gramdan yüzüm gülmedi
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()aynen oyle oldu hep dıyorum kusture kusture kımse kalmadı.
adam emek vermıs grafık cızmıs cop denılıyor.
adamın bı cıkarı kazancımı var
az kaldı zaten yakında herkes kendı calıp kendı oynıycak arkadasım
0BeğenmedimŞikayet
Mevoo ()Sizi takip ediyorum. Lütfen paylaşın fikirlerinizi. TL de bekliyorum. Mesela ben yukarıdaki grafiği bile okuyamıyorum:) Yozgatlı sayılırım Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
My_my_ ()Bilenler geri çekilince iş onlara düşüyor maalesef bilenlerin bildiğini söylemesi gerekki onlara fırsat kalmasın
0BeğenmedimŞikayet
mao ()sakın uzulmeyın bende uzulurum.
baklım sızın ıcın bısey varmı ..
0BeğenmedimŞikayet
Altın43 ()Yorum yaparsanız daha faydalı olur kanaatindeyim(nacizane düşüncem)
0BeğenmedimŞikayet
Se777en ()Kazanan adam hep kendin kazanma bizede kazandır bu sitede kazananlar değil kendiyle birlikte kazandıranlar favori oluyor hem kazandırmanın sana bir bedeli yok kaybeden sistem oluyor sonuçta.
0BeğenmedimŞikayet
Denzer ()Allah herkezin niyetine gore muamele eder sessizlige bürünme bizde seni bekliyiruz lutfen
0BeğenmedimŞikayet
Elimta ()Bu işi bildiğine inandığım için sana usta diye hitap ediyorum sabahtan beri birilerine cevap yazacam diye perişan oldun yeter bırak sen onları sen bizleri aydınlat onlar ister dinlesin ister dinlemesin en azından ben senden memnunum teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
YeniUsta34 ()Helal sana kardeş (: like benden
0BeğenmedimŞikayet
mao ()yanı benım gördugum dıyım .
hayırlısı...
0BeğenmedimŞikayet
Doğu_asl ()66vip ben sizinle eşzamanlı alım yapmayı düşünüyorum . Beklemedeyiz
7BeğenmedimŞikayet
KAZANAN_ADAM ()sitede 3 yıldızlı adam kalmadı ki. murta gibi adamlar baş tacı yapılınca işi bilenler geri çekildi. sitede grafik anket yerini at yarışını bıraktı.
0BeğenmedimŞikayet
Salih_sağlık ()Gözlüklerini temizle yazıyı bir daha oku
Hiç bir şirinliğin kalmamış .
Ben mutra yı takip etmiyorum.
Burda yorum yapan herkesi okurum. Ama kimseye bundan alayım mı bundan satayım mı diye sormadım. Kendi kararımı kendim veriyorum. Allah razı olsun burda Allah'tan korkarak yorum yapanlardan.
Gözlüklü_şirin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Hocam lütfen ona göre hareket edeyim 850 gram aldım baya yüklü yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Serdarex ()Biz takipnedenler sizlerden beklentisi olanlar napsın hocam, engelle var sonra takip ettiklerimin yorumları diye buton var tercih çok görmek istemeyene, siz bizler için anlatmaya devam ederseniz sevinirim, hayırlı akşamlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Hocam susma yaz ltfn ben bekliyorum yazmanizi
1BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Kardeş hoş geldin,
forceblack için cevaplandı (yorumu göster)