Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (358)
0BeğenmedimŞikayet
Se777en ()Arkadaşım şakamısın gözün mü bozuk altın 372 lira biz 350 konuşuyoruz sen hala 350 olmuş gibi bana cevap yazıyorsun ne garip insansın anlmdım:)
Temkinsiz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Temkinsiz ()Devaml bekle arkadas... geçmiş olsun dalga geçmek neymiş anlamıssındır..
Se777en için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Se777en ()Bilmem farkında mısın 370 lira ve iddeamı yeniliyorum 350 değil 700 yıl geçse görmez
Temkinsiz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Temkinsiz ()Naber?350 yıl geçmeden düşüyor
Se777en için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()81 lerde ıken dedım ısteyen bır mıktar gırebılır cıkma ıhtımalıne karsı duserse alır ortalama dusurur cıkarsa yakaladıgı yerden dırenc ustunden alabılır dıye
sercanatay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sercanatay ()çıkma ihtimalinde nasıl bir plan yapmak lazım
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ymiral ()Merhaba hocam. Verdiğiniz emirleri yol gösterici olarak kabul edip bende emir verdim. Vade sorunum benimde yok. Teşekkür ederim şimdiden tutsun tutmasın . Yavaş yavaş öğreneceğim . Sadece emirler gerçekleşirse satış yapacağınız aralıkları da yazarsanız memnun olurum.
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Galerici olduğunuzu biliyorum haliyle arkadaşın yorumu biraz fazla yargılayıcı olmuş bir galeri esnafı ortalama ne kadar bir tasarruf aralığı ile işlem yapabilir bunu tahmin etmek zor olmasa gerek :))
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()oralar cok sonrakı gundem tamamen duzlınce konusulabılecek rakamlar kardesım.
SPOT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()sızın gıbı su kadarım var dıye hava atmamak ıcın yazmıyor olabılırmıyım.
terstesın okudum zorunuza gıttı anlasılan.
ama korkmayın sızde sabreymeyı bılıyorsanız zarardan cıkacaksınız:)
İnvestor06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SPOT ()Grafikte ki 354.50 kırışlabilme olasılığı da var mı ? .. tşk...
0BeğenmedimŞikayet
İnvestor06 ()Bu parçalı alımların toplamı ne kadar acaba, kimseyi etkilemek istemiyorsan neden rakam belirtip haftaya bizim haftamız diyerek insanları etkilemeye çalışıyorsun, rüyalarda buluşuruz..
0BeğenmedimŞikayet
deligiz ()Hadi inşallah
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()PARAMIN % 50 si ile;
Gumus emırlerım- 3.30 dan 3.40 aralıgı sıralı alım emrı gırılmıstır.
Gr emırlerım - 365. xx ten 375. xx aralıgı emir girişlerim
Emirler sıralı 6 parca halınde yukardan asagı her dusus dırenc ve destek
aralıkları ıcın verıldı.
Gelırse emırlerım calısır, kalan %50 ile manuel işlem yaparım.
Daha asagı gelme veya gelmeme ıhtımalıne karsı paramın yarısı ıle beklmekteyım.
Vade zaman sorunum yok alım satımlarda. Ne zaman gelırse o zaman alır
ne zaman kar yazarsa o zaman satarım.
Bunlar benım sahsı alımlarımdır. kımseyı etkılemek ıstemem
Tercıh ve rısk herkesın kendıne aıttır
Saygılar.
HAYIRLI KAZANÇLAR...
Alt yorumda gorecegınız gıbı 400 ler 500 ler konuslurken dusecegınıde soylemıısız.
SIMDI TEKRAR EDIYORUM
once verdıgım emırlerın en azından yuzde ellısı calısacak alım yapacam sorası tekrar eskı gordugu rakamlara yukarı gelecegını gosterıyor.
hafta sonuna kadar alımların buyuk kısmı gerceklesecektır.
daha oncede soyledım bu ve onumuzdekı hafta bızım haftamız
on gorumdur yatırım yavsıyesı degıldır.
bak gor izle...
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Agizina sağlık eline sağlık cvp için bilgilenmis olduk. iyi geceler.
mao için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mao ()Onsun kapanisinisini begenmedim 1697 galiba begenenler var ama ilginc
Usd o zaten olumsuz 7.10 larin üstünu isterdim kapanis yani tam kirmaya gidebilir
Aşağıyı..
Yani olumsuzum .. :(
Ve ben uyur . hayırlı geceler
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Merhaba buralardamisiniz kapalis icin ne dusunuyorsun acaba?
mao için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çelebihan ()Bereket versin önceden maaş alınca 5-6 tane alır koyardım kenara 30-32 liraydı o zamanlar çeyrek şimdi zor çoluk çocuk ne alırsan gidiyo
Gramci26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Köylü33 ()Yani. Derler ya önümüzdeki maçlara bakcaz:)
Çelebihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gramci26 ()10 11 altın yapıyorsan meslegin yine iyi masallah
Çelebihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çelebihan ()2004 de mesleğe başladığımda maaşım 30 küçük altın yapıyordu şimdi en fazla 10-11 maaşlar ne kadar erimiş
Köylü33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Halen üzülürüm birikimimi altın yapmadigima yinede elimde 16 ve 97 sermayeli altının var hiç dokunmadigim
0BeğenmedimŞikayet
Köylü33 ()Vay ki vay bilemedik altın ın kıymetini eskiden
STEVEN_SEAGAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Toprak çok degerlenecek ilerde kardeşim iyi etmişsin.
Papilla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
goksel27 ()nerden aldınız tarlayı?
Papilla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Yok kardeşim bir dairemde kiracim vardı aldığımız kirayida içine harcadık sattım onuda gram gömdüm 319 dan kira alsam ne olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
Papilla ()Bende 2019 Aralık sonu 350gr 288 ? den sattım tarla aldım şuan tarlayı aldığım fiyatı bile vermiyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
SANAL44 ()Daire değil de arsa dükkan çok kazandırıyor uzun vadede güç yetmez almaya
0BeğenmedimŞikayet
Köylü33 ()Kendim oturmayıp kiraya versem maksimum dan diye hesaplayıp onuda ekledim. İmkanı yok zarar ı kurtar mıyır
0BeğenmedimŞikayet
mao ()hayırlısı. ınş
Meleda için cevaplandı (yorumu göster)