Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (358)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Bereketli olsun kardeşim
sedad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sedad ()Nasip kardeş ben bu işi kumara benzetiyorum. 1 haftada 100 bin hiç terlemeden.
STEVEN_SEAGAL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Evet zor şimdiden sonra daha zor çok kötü günler gelecek Rabbim yardımcımız olsun
Temkinsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Aynen kardeşim ne tasinmazi
Köylü33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Se777en ()Bu altın denilen maden iyi zaman kötü zaman seçmeksizin binlerce onbinlerce yıldır hep değerli hep kazandırmış bundan sonrada böyle olur gerisi eşyanın tabiatına aykırı
6ncıHiSSiM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kbnl ()Ortada bir mutradır dönüp duruyor kim bu mutra ne yaptı bu adam
KAZANAN_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Köylü33 ()Aynen 2005 de aldım o zaman altın bilmez dim şimdi baktım 2.600 gr mış bana maliyet daire şu anda 400 etsin fark bu
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Kardeşim 50 yaşındayım keşke tüm yatirimimi altın olarak yapsaydım diyebilirim şu anda
0BeğenmedimŞikayet
6ncıHiSSiM ()Şuanda kötülük var ve altın kötülükten faydalanıyor bunuda unutma
Se777en için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Temkinsiz ()Amin inşallah o zmn biraz sabır biZde almak için uğraşıyoruz kiracılık zor
Meleda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Temkinsiz ()Altın hep böle artmaz ama bu sene böle oldu ben 2017 den beri biriktiriyorum bu artışı hiç yaşamadım
0BeğenmedimŞikayet
Se777en ()Yaa dostum aşı ile gramı bağlayan adam ekonominin e- sinden anşamıyor emin ol ayrıca o aşı dediğin şey oksdar basit değil 1.5-2 yıl istiyor
6ncıHiSSiM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Evet bu iş sabır işi artık beklicem satma sırası gelince size yazarım nereden satabilirim diye :)
mao için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()1200 gram 268 den bozup daire aldım 6 7 ay gibi sürede zarara bakın kardeşim ne tasinmazi
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Paramı arttırıp almak istiyorum kredi çekmeden almayı düşünüyorum o yüzden biraz daha birikim yapmam gerek
0BeğenmedimŞikayet
mao ()ıllakı sızın sevıyeler gecılecek
hangı zırve gecılmedıkı.
300 lerde zırveydı nerede kaldı deyılmı.. sabır
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Bu bizlere ders alıp unutmak gerek
42mezarcı42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Temkinsiz ()Nacizane fikrim gramınız bu kadar cokken keske taşınmaz mal almanız bizler onun için uğraşıyoruz hem kira gelir hem değeri artar
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Aynn herkes aynı duruma düştü
Salihcubuk55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Artık altınımı hemen satmam beklerim eğer burdan düşüş olursa yükselişi daha fazla olur diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
mao ()kısmet olucagı varmış para aynı ama gram eksıldı.
bu net bır anlatımdır.
mesela ben 270 den gırdım ve 3 sene unuturum tahmını.
sıtres yok kendı basına sutreklı kar yazar tavsıye ederım ..
yıne takıp edersınız pıyasayı
ama çayınızı yudumlayarak ornegın..
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Bir kişiye takılmıyorum genel olarak şu an herkes düşüş dediği için çok takıldım altın çok yükseldi bir düzeltme yapması gerekiyordu o da bana denk geldi
Köylü33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
42mezarcı42 ()aynen 3 kurus kazanirken gramajdan kaybettim çok, alıp gömecen gramı
0BeğenmedimŞikayet
Salihcubuk55 ()1000 gram ile girdim 750 ye düştü. Akıllanmam bana çok pahalıya mal oldu
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Teşekkür ederim şu an beklemekten başka çarem yok
YASABIRYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Ben 330 dan bozduğumda 950 gramım vardı şu an 850 gram oldu malesef 3 kuruş kazandık diye sevinirken daha çok kaybettim
0BeğenmedimŞikayet
Köylü33 ()Ytube dakilere takılmayın çok türedi öyle. 3 5 ay önce RSI bolinger Fibonacci macd indikatör lerini yeni öğrenen ler şimdi trader havasında lar.
Sen bu yorumu okurken vayyy buda az değil bş şeyler biliyor diye düşünme.
Yalan çünkü hepsi lafta. Şahsım adına bu mecrada 2 aylık seyis liğim var. Ama bir kaç grafik üç beş süslü cümle swap direnç destek ayı boğa şu bu :) ben bile nağme yaparım. Etki altında kalmayın
0BeğenmedimŞikayet
Assimilation ()Ütopya bence o bu piyasada
Grmist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YASABIRYA ()Nakite ihtiyacın yoksa zararına sakın bozma. Altın bulunduğu yerden geriye değil hep ileri gitmiştir. Sakin ve sabırlı ol. Kanemicilere paranı kaptırma. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
6ncıHiSSiM ()Orası öyle tabiki ama aşı bulunduğu an görürüz bakalım düşüyor mu
Se777en için cevaplandı (yorumu göster)