Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (147)
3BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ons Altın' ı mutlaka okuyalim. Simetri asağı ve yukarı iki eğilim seviyesi test edildi. Yapıda bozulma yok. Sıkışma devam ediyor. Alım satım kısa tutulcak. Gerekirse hic al sat yapılmayacak. Simetri kırılırsa kırılım yönünde işlem açarsınız. Sakince izliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()Düşecek beklentilerinden sonra çıkacak öngörüsü içimi ferahlattı.
Bu sefer olsun artık 1748
Çanakkale Muğla güzel yerler beklemeye değer :))
my_life için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin ecmain
Stkyl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()şimdi oldu hocam sağ olun teşekkürler :)
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stkyl ()Allah iftar'a kavuştursun.
Cevap ''Kastim Gastamoni''
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Hocam siz bana işaret verin yeter 3 5 önemli deyil
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Kastım o değil. Kastın neydi moni ^_^
Şaka bir yana buradaki hareketin gran altına nazaran daha kazanclı olacağina vurgulamaktı. Bir dönüş var. Ve bu giderek yaklaşıyor . 3 5 dedim ama belki 1 yıl yada 6 ay. kim bilir¿
easyaslife321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salihozdogan ()Büyük İhtimale Ama Sabah 10.30 D Hareketlenme Daha Çok Görebiliriz
Poguz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()hocam yanlis anlamayin ama 3 sene veya 5 senede her ürün baya kazandırmazmı?
1 veya 2 sene deseniz anlardimda
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Heyecanlıyız açılışda mı gidişat belli olur Acaba :)
Salihozdogan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salihozdogan ()Oralar Belki Bir İhtimal Alım Verebilir
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salihozdogan ()Herhangi Bir Olumsuz Durum Söz Konusu Değil
Açıklaması Düşüşe Neden Vericek Bir Şey Değil Elif Hanım
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Napak ()Hocam o yazı nedir nereden okuyabiliriz?
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()O konuya bakalım. Keske dedirtcek gümüş uzun vade
0BeğenmedimŞikayet
Goldhunter_ ()90 18 aldim ben galaksiye çıkarsak iyi olur inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()okudum şimdi alıp unutma da getirisi %150 gibi bir tablo var ortada. hiç Gümüşle ilgilenmedim. geçen hafta bir kaç dikkatimi çekti. annelerden gelenek hep altın kaldığı için aklımızda yatırım amaçlı gibi gelmiyor sanki ama ciddi rakamlar. bunun için başlangıç tl si önemli mi?
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Göreceğiz. Galadaki yerinizi alın ^_^
Goldhunter_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldhunter_ ()Selam abi sence ne tarafa gider sıkışmada
0BeğenmedimŞikayet
ataberk_samsun55 ()Sayfama girip yorumlarıma bakarsanız özellikle dolarda yükseliş kesinlikle istemediğimi ve sizinle aynı görüşte olduğumu görürsünüz. Özellikle daha dün yaptığım yorumu okuyun lütfen. Bizler sadece beklentimizi dile getiriyoruz. Gönül ister ki TL mız tüm para birimleri karşısında değer kazansın.
balkan89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()ben yolumu kaybettim ^_^ hep şarampol
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Okuman yatırimin icin hayırlı olacak.
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim
hakkotim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
balkan89 ()Grafikler sadece geçmişi gösterir. Grafikle geleceği bilemezsin, öyle olsaydı tüm grafikçiler köşeye dönerdi. Grafik bir istatik...
Loadstar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Loadstar ()Grafikte lineer e baktığımızda yön yükseliş trendinde gramda ancak onsta stabil karar aşamasında
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()Salih bey hosgeldiniz. iyi hafta sonları. BDDK bir açıklama yaptı bugün yine. sizce nasıl bir etkide bulunur?
1BeğenmedimŞikayet
hakkotim ()Tekrar teşekkür ederim iyi çalışmalar iyi kazançlar ve sağlık dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Bn de 83.84. Alim gibi düşünmüştüm
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()Hemen bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Ennaturel takibe alındı.
0BeğenmedimŞikayet
Salihozdogan ()Ben Halla Yön Yukarı Diyorum Çünkü Teknik Analizde Dolar Olumlu Kapanış Yaptı Yükseliş Trendini Bozmadı Aynı Zamanda Altın Onsta Bozmadı Sadece Alım Fırsatı Vericektir Ben Düşüş Bekliyorum Yatırım Tavsiyesi Değildir
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)