Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (89)
0BeğenmedimŞikayet
Oknn16 ()Alim icin uyarilariniz bekliyoruz ustat .. Lutfen bilgilendirin bizi
Özgürcük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Camazümrana ()Abi tekrar kaçlardan alım yapılabilir?
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bence ons düşmeye devam edecektir borsalarda yön yukarı döndü
Serdarex için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()ben sattım ikisinide ama :) hemde güzel kar yaparak
Dolar46 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()merkez dolara müdehale icin altın satıyor altını sattıkca hem onsu etkiliyor hemde usd yi düşürüyor bence 2 gün evvel 15.5 t altın satmışlardı sanırım günde 3 t civarı satışa devam ediyorlarmış müşteri temsilcim öyle dedi az önce ama etkisi sınırlı olur bir yerdemn sonra eldeki son kozlarda tukenip tekrar çıkış başlayacak ben alım için düşeceği son yeri görmek istiyorum.
düşüşün düzeltmesini yaparken 1711 altında kaldıkça grafikteki rakamlarım geçerlidir.
Veyseltarik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veyseltarik ()Mb hamlesi sizce dedikodumu yoksa etki şansı nedir? Malum ekonomi nanay onlsr bile 2 ayda 1.8 milyar $ altın depolamış sözcüye göre
0BeğenmedimŞikayet
Ardau_ ()378 maliyet. Sizce Satsam mi burdan Hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Dolar46 ()Bunların düşmesi için senin alım yapman gerekiyormuş dün ve bir gün önce aldın bak nasıl düştü :))
0BeğenmedimŞikayet
Serdarex ()Abd piyasa açılışında yönün nereye olacağı ile ilgili fikrinizi alabilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()doların geçen haftlarda attığım bir grafiği vardı 6.26-6.30 lara gelmesi lazım normalde sonra 9 tl yolculugu başlıyacak orta vadede
Veyseltarik için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()362 gibi bekliyorum ben açıkcası dip olarakda 344 çıkıyor birazdan dönmesini beklediğim yerin grafikteki halini de atıcam
Ardau_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()onda sıkıntı yok bu onun düzeltmesi düzeltmesiz çıkmaz destek almak için aşağıya inmeli
Pendik61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veyseltarik ()Hocam ons a abd karar vercekte dolar nereye iner sence
0BeğenmedimŞikayet
Veyseltarik ()Hocam ons a abd karar vercekte dolar nereye iner sence
2BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bence dolar düşüşünü daha çok etkiliye bilir tl bazlı dolarda da düzeltme gelnek üzere çünkü
İso19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()344 dip ama ben 362 gibi döneceğini düşünüyorum
Baskan67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardau_ ()Hocam çok düşecekse soyleyın de zararına da olsa satış yapalım daha fazla derıne ınmeden:(
0BeğenmedimŞikayet
Baskan67 ()Hocam gramda alim beklentiniz hala 320 mi saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Kaanat_47 ()Eyvallah hocam şu anki durum paltin için pozitif olması gerekmiyor mu sizcede
0BeğenmedimŞikayet
İso19 ()Doların düşmemesi etkılermi
0BeğenmedimŞikayet
Pendik61 ()Golden cross demistiniz gecen gun
1BeğenmedimŞikayet
Veyseltarik ()Hocam 2 profiterol yidim ; ))) hala tl deyim sırf fişekçiler memnun olsun diye ; )))
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()onu birazdan cevaplıyacağım grafik hazırlıyorum btisn söylerim
Kaanat_47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İkon43 ()Özgür bey atmasinda önümüzdeki haftalarda hedef rakamlardan alalım . bol kazançlar hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Kaanat_47 ()Yani büyük düzeltmeden bahs ediyorsun değil mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()sanırım yıldız alınca veriyorlar grafik atma hakkını
Ezoterist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()eger gün sonunda kanalın üstüne atmaz ise düzeltme devam edecektir.
canbey04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ezoterist ()Hocam yeni yorumunızı bekliyoruz ben yeni üyeyim grafik atmak istiyorum atamıyorum nasil atabilirim
0BeğenmedimŞikayet
canbey04 ()Düşüş devam edermi beklemede kalalımmı özgür bey öngörünüz nedir