Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()Ozfer sen beni engelledin mi galiba yanlışlık oldu:)
Ozfer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()Thy de olsa borsadan uzak durmak lazim
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Darhane S1 bugün 58,14- TL test edildi, grafikteki kanal direnci çok iyi çalıştı, kapanış 58- TL olarak günlük % 3,20 artış ile gün sonu ve hafta kapanışı gerçekleşti.
Herkese bereketli, hayırlı, bol kazançlar, iyi hafta sonları dilerim.
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Teşekkürler prenses.
0BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Aynen katılıyorum
cembey_63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Zaten burası altın yorum platform mu kesin bilgiyi kimse bilemez bizlerde sadece tahmin ve haber alkışlarıyla yorumlarımizi yapıyoruz. burada kimseye git al ve sat demiyoruz... ? Ytd ekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()Aynen öyle maalesef tam da almaya niyetlendim son anda altına döndüm:(
İbrhmmm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Bende bir kaç defa rakam verdim gelsede yine pişman oldum.. Uzun zamandır da yazdığım her rakam afaki dir diye altını çizerim..
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Bu yorum 3 likes hakketi. ))
1BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Bence kesin emin bile olunsa gelecek rakamdan bunu yinede ytd şekliyle belirtmek en uygun olanı..
0BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()Umut görelim ne yapacak seyirci olalım
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Sen öyle diyorsan öyledir. prenses, ; ))
1BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Herkes öngorusunu yazabilir.. Sayfanın amacı bu.. Kesin konuşmak çok yanlış
1BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Umut abicim biz sizin değerli bilgilerinizden tecrübelerinizden uzun zamandır faydalinıyoruz.. Sizin her görüşünüzde yılların emeği ve bilgi birikimi var.. Lütfen boşa harcıyoruz zamanı diyerek bizide üzmeyin. Bos kişileri duymazdan gelicez ki birlikte, daha doğru bir yol alabilmek icin... Siz üstunuze düşeni yaptınız uyardiniz . Maalesef kendisinin verdiği cevap da ki pişknlğ bizlerde fark ettik.. Canininzi sıkmaya değmez..
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Bı yorum yapıyorsunuz.10 eleştiri geliyor. sinir bozmaca kesin bilgiyi kim bilir gelsin çıksın meydana sadece. tahmin diyoruz.. Ytd yazıyoruz. gelde anlat.. ?
0BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Lafı uzatsan seviye düşüyor, evet dedim demiyorda sanki ben demişim gibi yazdığını neredeyse benim sorumu bana yıkacak.. Mehmet en iyisini yaptı gitmekle aslında burada boşa vakit harcıyoruz gibime geliyor. Herkesin sakalına göre tarak vuracaksın onurunu yan cebine koyacaksınki bu ortamda barınacaksın olacak şeymi?
0BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()@asifirtina kapı da bekliyorum.. Neredesiniz
1BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Öyle söyledi kendisi.. Çok ta kesin konuşarak..
0BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Ons buradan büyük düzeltme yapacak diyor dayanaksız olarak sonrada konuyu istediği gibi sündürüyor, zaman kaybı olmaması için boş geçtim.
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Az bir çay molası.
1BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Aynen katılıyorum size. yoruma eleştiri yapılır. tadinda bırakmak lazım. zaten herşeyi bilirsek şuan dünyanın en zengin insanları olmuş tuk. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Neyse anlaşamıyacağız konu burada kapansın.. Demekki senin yazdığını sen anlıyorsun biz anlamıyoruz öylemi..
Eskin_ticaret için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Emrin olur. prenses ekleme yapacağım. ))
0BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Bereketi kaçmasın .. Sanada tavsiye ederim , miktar veya fiyat vermeme konusunda..
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Konu: Kaynak.Sözcü

Kaynak.Sözcü