Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
1BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Hocam bu günleri çok bekledik. Fazlasıyla hak ettik.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enes_celik3475 ()Teşekkür ederim Herkes için hayırlısı olsun Allah borcu olanlarada kolaylık versin inşallah
jokermurat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uraltay ()Doğru Ama Parayı Bulmak da zor. Borç Yazsak :)
duckylayne için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
jokermurat ()Çok mantıklı yapmışsın zira yılsonuna doğru altında dolarda yükselir her zaman bu böyledir
enes_celik3475 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uraltay ()Almadan zaten sormuşsundur. Beklenti İçinde olmayan almaz kural budur. Hayırlı olsun. Demek lazım.
0BeğenmedimŞikayet
enes_celik3475 ()İnşaatım için bozucam yılbaşında
Atahan35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atahan35 ()Uzun vadede nerden aldığının önemi yok , doların olması gereken yer 80 TL
0BeğenmedimŞikayet
enes_celik3475 ()Bugün 5300 den 1 kg külçe aldım sizce almakla iyimi yaptım düşmesinimi beklemeliydim ? ?
0BeğenmedimŞikayet
duckylayne ()onsla dolar ilk kez birbirlerinden koptular 10 20 senede 1 defa olan bisey bu değerlendirin
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Platin bu sene 2 kat artmis, tepelerde
Paladyumuda yukseltirler
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Bende oyle dedim ama aeada az dultme taoaeak ilerliyor.
Buyuk donus nerden olur kestiremeyiz...
Hkngncygt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Gumus yola devam ediyor, arada yokus turmaniyor, 50-60 dolar gelirse sasirmam.
Sonra sert satis gelebilir, buyuk oyuncular bilir...
0BeğenmedimŞikayet
KARİZMA_FIRAT ()Kapanış gayet güzel iyi oldu.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Sağolun sizde.
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Nemrut ne kadar büyük ateş yakarsa yaksın, karıncanın su taşıdığı taraf kazanacaktır.
Bugün günlerden Sumud...
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Okudum teşekkür ederim
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Kime ait okuduğun mu?
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Dünya Katılım bankası kime ait = Ahlatcı Holding iştiraki olan Dünya Katılım; ihtiyaca yönelik yenilikçi ürünleri, iş birlikleri ve iştirakleriyle birlikte kapsayıcı bir finans platformu olarak katılım finans sektörünün pazar payını büyüten öncü ve lider banka olmayı hedefliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çin tatil ABD Avrupa at oynatacak
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()O zaman gayet uygun
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Altın sitedeki sayfasından ucuz verdiğine göre sanmıyorum havale EFT ücreti olacağını
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Muhakkak öyledir yarın vaktim olursa açayım havale eft ücretli mi
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()5080 tekrar geriler mı diyorum ama gerilemeye de bilir ben biraz kafama göre takılıyorum yüklü para olursa hızlı davranırım :)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Mesai saati içerisinde internet bankacılıkta bankaya gitmeden açabilirsin bana göre en iyi bankalardan bir tanesi yeni bir banka olduğu için müşteri indirmek için ucuz veriyorlar diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çok iyiymiş bende cuma hesap açayım bari