Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
42BeğenmedimŞikayet
admin ()Kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar herkese iyi bayramlar dileriz.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgeldiniz, gümüş takipde deyil o nedele hiç fikrim yok
Kader__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Afiyet olsun canım, senden bir ricam var olcak beni kendisiyle etiketleme lütfen ricamdır dönüşü olmayacak yollarımız ayrıldı
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kader__ ()Gümüş 26 görmedi hedefi o yönde çaba gösterecek.
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bayrama güzel uyansaydık iyiydi; ) barışyoz küsüyoz piyasayadaki bu oynaklık kime yarıyor danışıklı dövüş gibi
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Önce bir kahve yapayım kendime:)) sonra tarayayım notaları:) bak kahve deyince aklıma @Asiii__ geldi ona da selam olsun:) şarkı ikinize gelecek:)
0BeğenmedimŞikayet
Kader__ ()Teşekkür ederim hocam işlerden yoğundum biraz hem hakarete uğrayıp hem de yoruma kapatılan benim tuhaf bir site... Beni sürekli bilgilendirdiniz her mesajınızı okudum teşekkür ederim hocam verdiğiniz analizler çok işeme yaradı.
Amirm_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Ikiside acik sozlu, daha neler aciklayacaklar kim bilir
Nevrans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ne varsa eskilerde var Nostalji gönder)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Yarina neyle uyanacagiz bakalim.
Ons altini yine yukari vuracaklar gibi gorunuyor.
Tabiki arkadan gumus de gelir
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Turp ve misk gerginliği devam edecek gibi o da her şekilde piyasayı etkiler ortaklık bitmiş gibi duruyor yine de belli olmaz
GOLDMAN34_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Tamam Aylinim ama Emin de oldum:))
1BeğenmedimŞikayet
salih1159 ()Yada daha başka platformda olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
salih1159 ()Genel olarak aynı, daha düşük bir banka varmı, onu öğrenmek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Nevrans ()Musk trumph sen pedofilisin demiş
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Saat itibariyle açık olur makaslar, gün içinde de böyle mi ayni mı?
salih1159 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 ()Yat kat istemem emin ol )
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Evet haklısın üzüntü verici olanlar dan uzaklaşalım , az sonra bulacağım göndereceğim :)
0BeğenmedimŞikayet
salih1159 ()Makas aralığı çok gibi daha düşük varmı acaba
0BeğenmedimŞikayet
salih1159 ()Bankadan dünya katılım bankası
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Her şey kusursuz olsun tutkusundandır; ) Geçip giden zamanları. Bir yerlerde bulsam. Sonra üzülsem. Üzüldüğüme üzülsem:)) sözler acıklıymış başka şarkı gönder
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Makaslar her yerde farklı oluyor, sizin rakam nereden?
salih1159 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevrans ()Çok fena birbirlerine girdiler
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()En iyi tekne arkadaşının teknesi:)) gibi olmuş, olmazsınız herhalde emin değilim:))
0BeğenmedimŞikayet
Nevrans ()Piyasaları mahvedecekler