Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Teşekkürler çok değerli hocam, ustaca yorumlarınızın yanı sıra espri ve ironi yeteneğiniz de çok güçlü olduğu aşikar hocam, yorumunuza çok güldüm, yüreğinize sağlık.
Bazen irademiz dışında gelişen ve öngöremediğimiz sebeplerden dolayı sayfadan uzak kalabiliyoruz kıymetli hocam, fakat her zaman yazamasak ta değerli yorumlarınızı severek takipteyiz. Aslında bu da bir nevi rahatlık ve huzur, tfeci @bashar89 dan uzak kalmak.
Taze yeşil biber, organik domates ve doğal yumurta diyerek sözlerime son veriyorum. Mutlu, huzurlu ve bol keyifli bir gün ve tatil dileğimle. @Unique_xy @Yön_Kuzeydoğu
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ():) Hayırlı cumalar huzurlu sağlıklı günler sayın hocam saygılar sevgiler hürmetler
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Sennora2010 ()Kesinlikle katılıyorum her seferinde farklı oluyor bazen bakıyorsun düşüp gitmiş bazen bakıyorsun açıklanan olumsuz verilere rağmen yola devam ediyor kismet işi bu
.. Özellikle 8000 gibi yüksek rakamlardan almış kişilerin biran önce zararlarını çıkarmasını diliyorum...
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Günaydın Halil, eline sağlık.. Çok güzel ve faydalı bir bilgi olmuş.. Paylaşımın için teşekkür ederiz..
@zekamerak
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bil mukabele
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Güncellenmiştir dost
Antep27a için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Sıkmayın canınızı insan olan herkes hata yapabilir önemli olan bazen kişinin hatasını fark edip af dilemesi güzel bir erdemliktir bu senenin manipülasyon aracı gümüş belliki sağı solu belli olmuyor grafikleri bile es geçebiliyor en kral yorumcuları bile şaşırtabilir bu emtialar ABD nin tahvil üzerindeki adımları yükselişi tetikledi bunu kimse tahmin edemezdi en azından
Hayırlısı olsun hepimiz hakkında yinede insanlara küsmeyin bence
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Evet 50 gr altın hac taksiti için bozdurmuştum yerine koymaya çalışacağım
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Konu: Ons
8. harikası nedir
DaşmıYiyelim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Günaydın kıymetli hocam hayırlı cumalar, elinize yüreğinize sağlık. Mihenk daşını bir an önce görürüz umarım, ama kuyumcularda olan değil, sizin bahsettiğiniz mihenk daşı. Saygı ve selamlarımla. @DaşmıYiyelim @Yön_Kuzeydoğu
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Hoş geldiniz yazlıkta, gönlümüzde dostlarımıza her daim açık.. Uniq Bey küçük alacak, misafirlerini benimkinde ağırlayacak anladığım kadarıyla (: Canı sağ olsun.. Sizde arayı çok açmayın, özlettiniz kendinizi.. Selamlar, sevgiler..
@Unique_xy
@zekamerak
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
General_S ()eline sağlık kardeşim hayırlı cumalar
4BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Günaydınlar Altın in ailesi Hayırlı Cumalar bereketli kazançlar dilerim
Ons altında 4h fibo destegimiz
Fibo 1 (4405)
Fibo 0.886 (4520)
Fibo direncimiz sırasıyla
Fibo 0786 (4621)
Fibo 0618 (4790) bu mihenk taşı burda karar verecek bana göre çok önemli bir yer!
kademe kademe ilerleyeceğiz
@deLiogLan_
0BeğenmedimŞikayet
Antep27a ()Anlık hocam attığım fiyatlar
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CÖMERT_ADAM ()Özellikle fötür şapkası varsa
zorgundostu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Aleykümselam kıymetli hocam özür dilerim geç dönebildim.
Piyasalara bir göz attım da dolar endeksi bu sefer kayda değer düşmüş görünüyor, anlık 98,74 dolar. Peytrol fiyatları ve Abd tahvil faizleri ise hala yüksek.
Diğer taraftan dikkat çeken sanal paraların tavan tavan gitmesi de ilginç. Bizim s1'de de maliyet fiyatlarına yaklaştı neredeyse ramak kaldı.
Umarım herkesin gönlüne göre olur kıymetli hocam, mutlu huzurlu ve bol kazançlı bereketli bir gün dileğimle. Saygılarımla. @Yön_Kuzeydoğu
Zemheri_46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Steel_Punch ()Bigforce denilen şahıs gibi dimi
1BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Konu: Ons
Bu Ne güzel bir harita dünyanın dokuzuncu harikası gibi
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Merttx ()Grafikciler grafik cizmeye, okumaya devam etsin.
Altinda grafik devri bitti demistik.
(YATİRİM TAVSİYESİ DEGİL)
0BeğenmedimŞikayet
CÖMERT_ADAM ()Tam bir Kibir abidesi 94 de gümüş sattı tekrar düşecek alttan alırız diye şimdi 107 olmuş nerdesye özür dilerim diyor sanki bütün tuşlar elinde öyle havalı havalı ben herkesi tersten çıkaracam diye konuşmak ile olmuyor bu işler
0BeğenmedimŞikayet
ataser2411 ()Konu: Ons
4777 final için sizce ne kadar süre gerekli teşekkürler
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zemheri_46 ()Teşekkürler hocam
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BilekV35 ()50000'e ata almıştım 1 tane onu da zarar görmüyorum gerçi
mahmuTS61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Kardesim gunaydin. Arada sayfaya bakiyorum. Gorursem duzeltirim. Goremezsem ve ihtiyac olursa destegime (bu yuzden layklari sakliyorum simdilik) lutfen etiketle beni. Cokca sevgilerimle. @Unique_xy
Zemheri_46 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ataser2411 ()Teşekkürler hayırlı cumalar
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)