Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
yıley ()Tamamen Şahsi Fikrimdir : Sen 4.600 $. Üzerine çıkmasın diye. ! Cayır cayır matbaada para basıp ! 37. Milyar dolar Bankalarını Fonlarsan ! Şekil yapmaya çalışırsan ! Piyasada sana Canlı , canlı Cevap verir ! YTD. YTD YTD.
0BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Boğaların attığı her adım tekniği yerle bir ediyor..
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Konu: gram tl
Teşekkür ederim hepimizin emeğine saglık, kırılımı takip edeceğiz detaylarını andacan a yazmıştım
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KEMAL55 ()Konu: gram tl
Bu gece Asya piyasası alım fırsatı verir mi?
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Uçun bakalım, AT larda dört nala koşar :)) ben ayağımı yerden kesmem :))
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Muhteşem söz:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Konu: gram tl
Gram Tl grafiği gelmiş emeğinize sağlık minnakk bir flama formasyonu mu görüyorum?
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ahaha kartallar yanlız uçar :)) @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Mumlar iyice uzadı ve yoruldu sanki 4683 bile yanmamak için direniyor gibi..
@zeka merak
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Profile kopyala merak ettim :) Ateş ve Su yu temsil ediyor birbirine zıt iki ruh @deLiogLan_
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()profilde @16paramıknatısı @deLiogLan_
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Hayır ya cavabım düşmedi kartal olamaz :)) @deLiogLan_
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kartal olsun seni mi kıracam:) beğenmene sevindim teşk.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hediye efenim:)Zeyno yeterli
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@samyeli delikanlı kızdır can dostum onun gibisi daha gelmez şu dünyaya; ( Meşhur bir sözünü paylşırımda yanlış anlaşılır diye çekiniyorum Anagara şivesiyle hani bilirsin işte:)) @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Kartal'a benziyor o yaw ben çok beğendim :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Çok havalı maşallah. amin, uçan 16 mı yapacaksınız
0BeğenmedimŞikayet
Zdnnee ()%80 altın, %20 gümüş yetim. Ful girmiştim. Gümüş Daha iyi çıkıyor. Ev parası çıktı sayılır.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Masum bende seni ve hedeflerini takip ediyorum
Masum_Masum_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgördüm efenim profildeki şahin kanatlarımla uçuş modunda:))yüzümüz hep gülsün beğenmedinizmi mıknatıs modunu:)) niki değiştirip geleyim:)) @deLiogLan_
1BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Emeğine sağlık seni takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Günde üç öğün :)) showmediği gün hayrolsun diyordum :))
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Sende mi :)))
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynen ya ne zaman sen andacan yada sayfada bir arkadaş paylaşsa aklıma direkt o geliyor @SamyeLii kulakları çınlasın :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Çok iltifatını yedim canı sağolsun :))) @SamyeLii