Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
251BeğenmedimŞikayet
admin ()Altin.in takipçileri ve ailelerinin Ramazan bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz dileğimizdir. İyi bayramlar dileriz.
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Konu: 21 Mart 2026 garibinbiriişte Gram grafikli yorumu
Hesabı açtım ama içine bakiye yüklemedim henüz, o yüzden sana soruyorum kusura bakma:)
Yoksa alır satar gibi yapar ücretleri kendim de görebilirim.
Sen alıp sattığın için soruyorum:)
garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Konu: 21 Mart 2026 garibinbiriişte Gram grafikli yorumu
Bunda masraf sabit değil anladığım kadarıyla, aldığın miktara bağlı olarak komisyon ücreti değişiyor galiba.
0BeğenmedimŞikayet
Ziynetçi_56 ()Altın 2018 den beri yükselişte 2024 den sonra bu yükseliş çok hızlandı artık öyle bir durum olustuki eline para geçen malini mülkünü satan herkes altin ve gümüşe hunharca alis yapiyor bu gidisatin sonu ne olacak bakalim...
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()Konu: 21 Mart 2026 garibinbiriişte Gram grafikli yorumu

0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()bnda yapabılıyorsun ıste uygulama aktıf
islem ucretı kısmını atıyım sımdı grafık olarak kendın gor hesapla
Sedat4114 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Teşekkürler çok değerli hocam, tekrar iyi bayramlar ve tatiller diliyorum. Yorumların bir çoğu sayfaya düşmüyor maalesef hocam, ne yazacağımızı bilemiyoruz. Saygı ve selamlarımla. @Yön_Kuzeydoğu
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Her uygulamadan 7/24 işlem yapamıyorsun üstad:)
Buradaki güzellik makas olmaması.
İşlem ücreti ne veriyorsun?
Araştırdığım kadar değişken gözüküyor hesap kriterlerine göre.
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ona bakarsan her uygulamadan ıslem yapabılıyorsun 300 500 makasla ama burda neyse o tezgah stu piyasa bıldıgın :))
0BeğenmedimŞikayet
prototip_s87 ()1 günde satılabiliyor mu o evler?
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Kuveytten ve tfx den de 7/24 işlem yapabiliyordum o sorun değilde sıfır makas olması güzel geldi bana
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ons fıyatı 31.1 bölunce ortaya cıkan bu en kotusu guncel fıyattan almıs olursun ısın guzel tarafı 7 24 islem yapabılıyorsun hatta suan ons fıyatıda ıslenıyor paxgold gıbı dusun ama bu bıldıgın grm tl
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Bende hem evi hem arabayı satıp ful gireyim diyorum:)
Ama bayramda satıp p. tesi ye nasıl yetistircem onu bilemedim:)
0BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()Doların artmadığı bir ortamda haliyle ons bacağından destek alarak enflasyona korunmak istedi yatırımcıları.
Muhibbi1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Selam49 ()3 ay önce değil 6 ay önce 3500 dolardaydı
Muhibbi1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()Bu ortamda büyük risk. Arabaya bir şey diyemem ama gayrimenkul ihtiyaç duyulan para dışında satılması bence yanlış bir enstrüman. Yine de siz bilirsiniz.
-1BeğenmedimŞikayet
Muhibbi1 ()Altına çakıldı demek için bana göre onsun 3000 dolara düşmesi gerek. 3 ay önce 3500 dolarlarda olan bir madenden bahsediyoruz. O zamanda alanlar hala kârda. İnsanları anlamak güç.
Musti1034 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Üstad kolay gelsin.
Burada ki 0.0311 1 grama mı denk geliyor?
0 makas alcaz diye kazıklanmayalim sonra:)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Bn de evi satip ptesi sali ful girelim diorum
AntepLee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AntepLee ()Arkadaşlar aracımı satıp altına bağlamayı düşünüyorum. 5-6 aylığına. Düşüş daha devam eder mi?
0BeğenmedimŞikayet
Musti1034 ()18 ocaktaki 6395 TL değerine geri döndü. çakıldı deniliyor ancak 2 ay önceki fiyatına geldi. Acayip algı var şuan. Uçacak kaçacak, buralar dip diyenlerin hiçbiri altının ne olacağını bilemez. Trump şuan ne derse piyasa ona göre şekilleniyor.
0BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Hocam toparlar inşallah. Ekonomistlrin çoğu bu sene spekülatif hareketlrin iniş çıkışların çok olacağı bir yıl diyorlr. Bence toparladığı zaman çıkılacak yeri hissettiğinz an çıkmk lazım. Terste bırakmaması için. Burada yükselmeye başlayınca hep yükselecek, düşmeye başladığında hep düşecek diyenler var. Onlara takılma. YTD
@SamurayX
Minikbiyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cristiano7 ()fiziki değilse kötü evet maalesef
0BeğenmedimŞikayet
Cristiano7 ()8000 den alanlar ne yapsın yine iyi fena değil bekleyeceğiz ben de en yüksek 7200 den girdim kâr dan zarar var
0BeğenmedimŞikayet
Yedibinons ()Fiziki neden almadınız