Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Kontbriatislavsdracula2 ()Altına bak Altına rezillik
1BeğenmedimŞikayet
Kazim4535 ()Mayıs başında altın alan birisi şuan enflasyon karşısında %6 zararda
0BeğenmedimŞikayet
Uzman_Degil ()ABD alım yapacağı için düşüyordur inş :)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Ocak ayında 2800 2.900 gibi rakamlardaydi 6 ay oldu henüz 4.300 şuan bence çok bile gitti
Nevrans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevrans ()Yıllardır altın biriktiririm hiö böyle bir durumu yaşamadım devamlı bir düşüş eğiliminde
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Yıl sonuna kadar buralarda oyalanır mi diyosunuz
Nevrans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fatih_05 ()Devir parayi koruma zamani. En guzel secenek yine altın.
1BeğenmedimŞikayet
Nevrans ()Daha önce yazmıştım altın THE END
Kazim4535 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kazim4535 ()2025 yılı Mart ayı itibariyle altın güvenilir liman olmaktan çıkmıştır.
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Herşey tersine :))işliyor . insanlar bile ters kose. Altina çok görmemek lazım :))
Uzman_Degil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Uzman_Degil ()Tutun kollarımdan düşerim şimdi - altın
1BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Dostlar düşman oldu. Dusmanlarda dostum yine bundan sonra :))Hayat yine sasirtmadin beni..
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Vedat abi inşallah bir an önce gelirsin.. Nikini yanlışlıkla a yazdım sanırım :) Hoşgör
SLXLW5 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Keşke şimdi @Vedo_69 olsaydı sayfada. Onunla çok önemli bir şey paylasicaktim. Kimseyi bırakmadınız tebrik ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Kazim4535 ()Milyem hesabı yapan kuyumcuyla alışveriş yapmayın. harem fiyatiyla aynı fiyat çeken yerden yapın alışverişinizi. Milyem hesabı yapan kuyumcu 200grmda 1 gramını alır elinden.
MUKARNAS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Buba07 ()Adamdaki yüzsüzlüğe bak
Çine diyorki soylede hürmüz boğazını kapatmasın demiş :)))
0BeğenmedimŞikayet
MUKARNAS ()200 gram has 9.999 altınıkuyumcu alırken neden 199 gram olarak hesaplar kuyumcu 1 grami çalmıyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Herşeyi punduna güzel uydurdular.
SLXLW5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()O yüksek gördüğü rakamlarda kuyumcu nakit yok diye bir çok insanı geri çevirdi.. Ben kendim direk yaşadım
Buba07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Buba07 ()Ons once fiyatladı savsata girin bakın 10-12 gün önce gr altın ons kaçmış diye
0BeğenmedimŞikayet
içmimar48 ()228 gr var elimde, 500 lira artsa nolur ki, zaten cebimizden fazlası çıkıcak hatta belkide ülkemizde girecek devreye
2BeğenmedimŞikayet
içmimar48 ()Hiç olmazsa insanların ölmesine sevinmeyin, allahtan korkun ayıp artık
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()İnşallah surdurmezler bu oyunu. İnsanlra çocuklara oldu ne olduysa :(
maXi_3226 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzman_Degil ()Barış olursa da Hamaney ölürse de altın düşer değişmez. Hürmüz kapanmadıkça yada ABD üssü vurulmadıkça artmayacak belli oldu.
0BeğenmedimŞikayet
maXi_3226 ()Ben haftaya barış sağlanır diye düşünüyorum. Yoksa iran karşılık verirse hamaney iktidarda kalamayacağını biliyor