Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
yelken33 ()Full çıktım dün. Çünkü düzeltmenin geleceğini düşündüğüm için. Herkes fikrini açıklar. Eski mesajlarımı okusun herkes. Bir ürün çok konuşuluyorsa ufaktan kaçacaksın demiştim. Hala bu düşüncemin arkasındayım.
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bywelii_ ()Kırarsa nere gelir
COPERROCK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silverdin1987 ():) ons bir ağırlık birimidir: yaklaşık 31.1 gr a denk gelir. Söylediğin ile alakası yok
captannn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Olma ihtimali var ama Abd ile ilgili bir gelismede yok, suan neden dusuyor bilemedim.
Buyuk duzeltme buysa bu hafta kendini belli eder.
Alamayanlara firsat verir
yelken33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()İnşallah gece Çin'in ne yapacağını beklivecegim
0BeğenmedimŞikayet
yelken33 ()Abd borsası yüzde 3 artıda. Dolar endeksi yükseliyor. Vix korku endeksi 30 ların altına doğru ilerliyor. Rusya ukrayna savaşı Kırım Ruslara verilerek çözülecek gibi. Abd Çinle anlaşacak gibi mesajlar geliyor beyaz saraydan. Yani ons altın düzeltmeye gitmeye yakın görünüyor. Umarım çok can yakmaz. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
captannn ()Ons nedir daha bunu bilmeyenler var ons altının yer altından çıkarma maliyetdir
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Aman dusecek demeyin, sakin ha!
Sonra dusmezse istifanizi isterler
Burada dysecek demek yasak!
yelken33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Düşüş mü bekleniyo :)
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Altının yükselmesi için iyi bir satış yemesi lazım ki tekrar göç toplaması lazım.3600 rakamlar hayal olmaz ons da
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Teşekkür ederim dönüş için.
captannn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Ne alakasi var, 4600 gelecek desem daha mi iyi, bu nasil yorum oyle. Herkes fikrini yazar, her ihtimal var,
Derdinizi anlamadim..
0BeğenmedimŞikayet
yelken33 ()Gece Çin satarsa düzeltme hızı derinleşebilir. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()İyi akşamlar can kardeşim. Bazı arkadaşlar altın hep hızlıca yükselsin istiyor. Ben de diyorum ki ara düzeltmelerle biraz yataya bağlasın sonra yavaş yavaş yükselsin. Yoksa hızlıca yükselirse düzeltmesi de hızlıca olur. Panik yaptırır, can sıkar.3369 altında 3357-3349 var. İnerse ki bence yukarıya tepki verdikten sonra muhtemel, sonrasında derinlik boyu uzar. Yoğunluktan yeni geldim eve, haber akışlarını takip edemedim. Olumlu gelişmeler varsa Abd- Çin- Rusya üçgeninde o zaman ciddi bir teknik değerlendirme daha yapar, alım fırsatını değerlendiririz inşallah. Cümleten iyi geceler dilerim. Sevgiler saygılar.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Cevap gelmedi zaten. Zamanım var abi sadece kesin konuştuğu için sormak istedim..
0BeğenmedimŞikayet
İbrhmmm ()Aynen öyle
0BeğenmedimŞikayet
barty_crouch ()3200e kadar
hasanbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Her zaman burdayiz
İbrhmmm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Soru da soru olsa bari, yuksekten almislar, ben kac kere buralar alim yeri degil satim yeri yazdim, gecmise baksinlar.
Zirveden alinir mi?
munutvan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrhmmm ()Eğer düşüş derinleşmezse buralar parçalı eklemek için güzel yerler bu arada sadece yükselişte değil düşüşte de burda olmak lazım()
0BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Bu yahya abi ondan başkası rakam verdimi istifaya davet eder :)
0BeğenmedimŞikayet
captannn ()Bunu günlkde diyemezin doldura doldura satiş yapa yapa geri çekilme olacak piston aşaşı dolar endexli bakiyoruz sana altını şu şekılde anlatayim 2 sene önce 110 bin dolarla 2.1kg altın alabiliyoken şimdi 110 bin dolara 1 kg altın alamiyosun aradı balonu göre biliyomusun dolarmı ucuz altınmı şişmiş sen hesabını yap
SLXLW5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Kuyumcu acik degil mi
Hemen yarin ddgil velki bu hafta, kesin kkm bilir, falci
Ben sadece belki gelebilir diyirum.
cembey_63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Uzun vadeciler için her düşüş alım fırsatıdır gram 2250den aldım hala duruyor aldğımda çok yüksek dedim korka korka aldım sonuç neredeyse 2katı yükseldi
0BeğenmedimŞikayet
munutvan ()Abi kuyumcuya giderler