Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Herkesin kendi ameli istediği gibi doldurur.
fatih_05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ChaLL ()Anladım, hakkında hayırlısı olsun. Özel msj durumu yok sanırım bu sitede, hangi platformda olduğunu yazardın bu sayede ama yoksa yapacak bir şey yok..
SLXLW5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kontbriatislavsdracula2 ()Allah ıslah etsin en güzel duadır bunlar için
Manisalı454545 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_tr ()Abi merhaba son durumu nasıl yorumluyorsunuz
Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SLXLW5 ()Merhaba kardeşim . Hesabı kapattı gelmiycekmis. Baska platfmd şuanda. @Dost67 kardeşim de sormuş fakat yazınca sorun oluyor sayfada oyuzden bilgi veremiyorum bu konuda
ChaLL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()nikinizle uyumlu yorum
ataser2411 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bereketlı olsun kardesım nasıl yıne nokta atışı:)
Beberuhi0404 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()evet bro hısse aldım sana yazarım aldıgım kagıtları
Firari55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ataser2411 ()MB muhtemelen sabit tutacak gün sonunda ons 3400 gram 4300 üzerine atar ytd
1BeğenmedimŞikayet
ChaLL ()Ablam merhaba, nasılsın? Yahya abi hesap açabildi mi?
SLXLW5 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
fatih_05 ()O zaman ekmek satan kişi faizci gunahkar diye ekmekte almayalim. Yanlış düşünüyorsunuz. Herkes kendinden sorumlu. Satıcıların ne yaptigi bizi ilgilendirmez. Biz ihtiyacimizi karşılarız. Faizi bu kadar basit siradan gösteremeyiz. Ayrica kredi kartinda günü gunune oderseniz faize girmis olmazsiniz. Ben 0,01 kuruş bile koyduğunu görmedim daha alisverislerimin ustune.
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
fatih_05 ()O zaman ekmek satan kişi faizci gunahkar diye ekmekte almayalim. Yanlış düşünüyorsunuz. Herkes kendinden sorumlu. Satıcıların ne yaptigi bizi ilgilendirmez. Biz ihtiyacimizi karşılarız. Faizi bu kadar basit siradan gösteremeyiz. Ayrica kredi kartinda günü gunune oderseniz faize girmis olmazsiniz. Ben 0,01 kuruş bile koyduğunu görmedim daha alisverislerimin ustune.
0BeğenmedimŞikayet
ChaLL ()Ne alaka? Sen alnının akıyla çalışıp kazandığın parayı alıyorsun. Ak ile kara yı karıştırmamak lazım, hassasiyeti olan insanlara karşı biraz saygılı olmak zor olmasa gerek..
0BeğenmedimŞikayet
Firari55 ()Sen sattınmı gramları
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Selamun Aleyküm Hayırlı sabahlar
Bol bereketli kazançlar
3BeğenmedimŞikayet
tolga066059 ()parasını faize yatırmak isteyen arkadaşlardan ricam bu konuda bir çoğumuzun hassasiyeti var o yüzden altın alıyoruz lütfen propogandanızı başka yerde yapın vebale girmeyiin bari
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Füzeler havada uçuşuyor ons un geldiği hale bak. Şaşılacak iş. İşin ilginç tarafı kâr yazan hiç bir birikim aracı yok.
0BeğenmedimŞikayet
İhsan_ ()Asla değil
Manisalı454545 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İhsan_ ()Bana kalsa bi anda faizi kaldırırım
1BeğenmedimŞikayet
Manisalı454545 ()Kendini saçma bir şekilde haklı çıkarmaya çalışıyor boşver. bilerek faize girmekle maaş çekmek aynı şey mi.
Kontbriatislavsdracula2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tolga066059 ()o işverenin günahı
2BeğenmedimŞikayet
Kontbriatislavsdracula2 ()Maaş almaya mecbursun krediye mecbur değilsin lütfen mecburiyet ile keyifi karıştırmayın
İhsan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Iscilerin maaslarindada faiz krefi vb vardir.
Yoksa isveren o kadar parayi nerden bulacak.
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()1000 kisiden belki 100 kisi kullanmiyordur.
Digerleri ne olacak, hadi karti gectik...
1BeğenmedimŞikayet
İhsan_ ()Öyle olmuyor işte sen dışını görüyorsun içini Allah biliyor faiz asla huzur getirmez ya bu dünyada ya ahirette
aydo1907 için cevaplandı (yorumu göster)