Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Günaydın bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Necip_gul ()Eyw abi biraz yüklü tedirgin ediyor fazla zarar yazması
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Altın henüz düşüş eğiliminde sakin ve sabırlı kalın.
Necip_gul için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
felsefecici ()hocam boşver engelleyip geçin..
polemik istyor belli. burada insanlari arkana alip uzerime gelip akli sira beni mi avlicak..
saygimizi koruyalim gerek yok boyle seylere
Saygılar
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Kardeş o değilde muhtemelen en kötü rakamlara terse kalmış ve hem kendini teselli etme çabası hemde akıl verme gayreti içinde görünce bu uzmanın sayfasına bi göz attım dedim geriye dönük bi baktım bir anda prof olmuş. :)
İdris3142 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Necip_gul ()Yukarı ilme kazanıyor gibi alım yapılır mı buralardan
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Kendi kendini savunmak gibi mi. :)
İdris3142 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
İdris3142 ()Bide paralı avukatlık yapıyor o :) o tarafı da var
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()pazartesi günü altın böyle ise hali harap gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Aha durduk yere ordan da yedik engelli. :(
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Ben nereye yazdım ses nerden çıktı. :)
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Fırat git bahçede oyna, strateji ve isim değişmek yetmez kafayı değiştirmelisin, olmamış.. Otur, Sıfır!
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Hemende engelledi. :(
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sayfana girdim geriye dönük yorumlarına göz attım Çok değil en fazla 1 ay öncesine kadar yorum analiz ve öngören bir yorumun yok şu bir ayda bir anda uzman olmuşsun analiz rakamlar ı ve yoğun altın yorumları yapmıssın merak ettim hangi kursa gittin de 1 ayda uzman oldun :)
felsefecici için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
genc00 ()Çık artık:)))
0BeğenmedimŞikayet
genc00 ()Yükselecek de ne zaman:)) önemli olan
felsefecici için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
felsefecici ()Herkese günaydın
Sorular genellikle ONS ve GRAM üzerine olduğu için genel bir değerlendirme yapmak istiyorum.
Orta ve Uzun vadeli GRAM yatırımcısı olduğumu, kısa vadeli yorumların tutarlı olma ihtimalinin düşük olduğunu birçok defalar yazmıştım. benim de tutan ve tutmayan Tahminlerimin olması son derece doğaldır, çünkü piyasanın oluşmasında ve fiyat hareketlerinde, benim etkim sıfırdır.
ONS ve GRAM YÜKSELEN TRENDDEDİR, ve bu Yükselen Trend düşüş ve yükseliş dalgaları ile devam etmektedir,
şu anda yaşanan küçük bir düşüş dalgasıdır, düzeltme tamamlandıktan sonra ONS ve GRAM ın yeni en yüksek seviyeleri göreceğinden şüphem yoktur.
herkese bol kazançlar.
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
genc00 ()Altın sen ne yaptın :)
0BeğenmedimŞikayet
Güven_gitti ()39? görmeden rahat etmez
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_Altın ()İnşaallah.
ssstemel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Necip_gul ()Merhabalar 5.830 dan bozdum alım için bekliyorum doğru zaman mı lütfen bilgi verirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
genc00 ()Nereden sarıoğlan
0BeğenmedimŞikayet
genc00 ()Bu altın ne zaman yükselecek bro; ))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Hadi bakalım :)
ssstemel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kesap_28 ()Ogleni bekleyelim bakalım durum nedir