Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Hkngncygt ()Herkes alırken sat herkes satarken al
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()platformlar degisir algoritmalar degisir insan psikolojisi degismez
2BeğenmedimŞikayet
Hakan19316 ()Altının çöküşünü bekleyen arkadaşlar, beklemeyin; zira çöküş ne size ne de başkasına fayda getirir. Yükselen trendde kazanırsınız düşen trendde de balinalara kazandırırsınız. ytd..
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Ons kaynaklı bir yükseliş olursa enflasyona fazla bir etkisi olmaz ama dolar TL kaynaklı olursa enflasyon ayvayı yer.
gizemli19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()4185 den aldım 2 ajda:) tapuyu babam üstüme verecek bu evin birini bozucam yarın kasım 10 da bugünkü fiyatın altında olur o zamana para kazanırsam borsada yerine koyarım sattığımı 25k yı 45 47k yapmam lazım kasıma kadar ne alalım onu de hisse kasım ayın gram dipte iken almak için
qokhann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()hiçbirsey vazgecılmez degil piyasada hatırlayın trump ne demişti 2 ay önce altını olan kuralı koyar dedi bu globalde ne kadar gecerli olsada piyasada manipüle amaclı kullanıldı madem bu kural her zaman gecerli abd nın 8300 ton cin in 2300 ton altını varken çin i neden dize getiremedi :) :))
ADIMI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turtekeli ()Selamlar. Borç ne verirsen onu alırsın. Fazlası faiz olur. Örnek 100 gr altın borç verirsen 100 gr altın almak senin hakkındır.101 gr alamazsın. Cunkü altın fiyatları düşebilir de çıkabilir de. Para olarak ta bu böyle. Ne kadar borç para verirsen onu almak hakkındır.100 Tl borç verirsen. O kadar geri almak hakındır. Fazlası değil.
bashar89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gizemli19 ()Altın 20.000 olursa enflasyon yukselirmi veya dusermi
0BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()İtrail ateşkesi yine bozdu aldı rehinelerini
0BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()Ben de mantıken soruyorum o zaman. Bankaya paranı veriyorsun, bir nevi kiralıyorsun. Karşılığında belki de enflasyonun bile altında da olsa bir miktar fazla karşılığıyla geri alıyorsun. 100 tl'lik 1 birim altını sonrasında 150 tl'lik 1 birim altın olarak geri almakla 100 tl'yi verip 150 tl olarak geri almak arasında ne fark var?
ADIMI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
winstongold ()Bence şunu göz ardı ediyorsunuz. Asya piyasası kapanış gününde onsu 4.370 bandında bıraktı sonrasında avrupa 4.320 bandına getirdi. Amerika ise 4.250 bandına çekti. Asya alım yaparsa neler olur kimse bilemez. Satış yapar ise vay halimize
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Şayet satışla başlarsa ilk takip edilecek yer 4185 derinlesirse trend desteği 4060 burda tutunup tutunamayacagini takip edeceğiz.
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral6161 ()Ons hedefi 10 bin dolar ytd
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Ulaa senin TTelekom gibi bi interneti veremediniz adama
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Fizikilerde dusus cok zor.
Yarin, yon biraz olsun belli olur
0BeğenmedimŞikayet
ADIMI ()elimde 130 bin var bu dediğiniz sebepten dolayi bende gr almıyorum 10 gub sonra 30 bin daha ekliycem elimdeki nakite ve 160 bine grma gurcem ama bu seviyelerden degil suze katılıyorum bir yerde patlayacak gibi gibi
garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hkngncygt ()Peki 3.5 trilyon dolar yetecek mi daha fazlasını istemezler mi
garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Dört gözle bekliyorum abi :) Acelem yok
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ABD 2 ayda sebepsiz yere yükselen ons sayesinde 3.5 trilyon $ borcunu azaltti amaç zaten buydu
Bursa'da 2 ayda kazara 3 bin kazanan kendini w. buffer sanıyor :)))
Bu fiyatları birilerine yıkarlar demedi demeyin
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Yarın önemli olacak satış devam edecekmi buna bakacağız aceleye gerek yok çünkü günlükte haftalikta ve aylikta ortalamalardan oldukça uzaklaştı.
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
qokhann ()Sen hala mı alamadın ya :)))
2BeğenmedimŞikayet
Zdnnee ()Altın yükselmeye devam edecek. Düşecek diye takla atmayın. Ya alın yada seyredin.
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()2× olmayabilir ama günden güne fiyatlar yükseliyor maalesef
BuğraKağan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Alacak para yok düşüşlerde ondan dedim ablam 2 ajdam var azıcık da borsada var bilezik etmiyor birini en azından dün bozsaydım olurdu belki birkaç gram fazlasını alırdım geri
felsefecici için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
felsefecici ()Bu yüzden düşüşleri fırsat olarak gör bence.