Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Erkan_2384 ()6320 den 40 gr eklenmiştir, bunca olumsuzluğa rağmen buradan aşağı inmeyen emtianin dip noktası burasıdır diye düşünüyorum, ytd
0BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Teşekkür ederim canım arkadaşım.. İnşallah biriktirdiklerimizi güzel günlerde harcar ve bereketini görürüz hepimiz..
Sevgilerimi yolluyorum
@zekamerak
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Saygı duyarım.. umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız..
Ben Gram/TL tarafındaki desteğin ons altındaki düşüşü dengeleyeceğini, Bu nedenle, yıl sonuna kadar dalgalanma ya da geri çekilme olsa bile, gram altın açısından 6.200 6.250 seviyelerinin dip ya da dibe yakın bölge olduğunu düşündüğüm için ve altını bir yatırım değil, birikim aracı olarak gördüğüm için.. birde kısa vadede ihtiyacım olmayan parayla alım yaptığım için rahatım..
Kısmet artık.. Bundan sonrası biraz da F1ED'in yaptığı gibi bekle gör süreci olacak benim için de..
Selamlar.
@zekamerak
500deolur600de için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ademmm_44 ()Merhaba üstadım. Vadesiz mevduattan kastettiğiniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Dutem ()Zaten senin gibi embesilleri neden bu sayfada tutuyorlar onu da anlamadım. Dutem şirketimin ismi 10 yıldır bu sitede var Sen benim hesap açılış tarihime bak istersen önce ondan sonra konuş
Crazygsi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Amin cümlemize inşallah Hüseyin çok tşk ederim saygılar selamlar
@deLiogLan_
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()millete 8 bınlerden 10 olucak dıye aldırıp kendılerı dip dıye buralardan alana ne denir hahaha
0BeğenmedimŞikayet
500deolur600de ()Hocam dolar bacağından en fazla yüzde 10 arttığını düşünelim ons bazında düşüş oldukça anlamsız hale geliyor, zaten vadeli mevduat tercih etmediğiniz için altın işine girdik, uzun vadeciyim ama bu metale güvenim kalmadı, artık borsa tarafına belli hisselere yöneleceğim, benim düşüncem de bu yönde, yatırım tavsiyesi değildir.
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Canim kardesim, senin alim da hayirli olsun. Bereketini gor, saglikli gunlerde kullan ins. Sevgilerimle…
0BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Teşekkür ederiz.. Balina arkadaşlarımız var müzesi olan.. onlara yetişmeye çalışıyoruz bir nebze (;
Selamlar
@zekamerak
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevrans ()Cümleten hayırlı günler hayırlı cumalar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Hayirli, bereketli olsun guzel arkadasim…
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Merhabalar Amin kıymetli arkadaşım cümlemize inşallah çok tşk ederim saygılar selamlar
@deLiogLan_
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Günaydın kıymetli hocam hayırlı bereketli olsun. @zekamerak @deLiogLan_ @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Anlıyorum, hayırlısı olsun..
Benim farklı bir yatırım enstrümanına yönelme ya da vadeli mevduat değerlendirme gibi bir tercihim olmadığı için, altını birikim aracı olarak kullanmayı seçiyorum ve bu nedenle alımımı bu şekilde yaptım..
Elbette yatırımda doğru ya da yanlış yoktur.. vade, planlama, risk algısı ve tercihler kişiden kişiye değişir.. Benim açımdan bundan sonrası toplama dönemi.. Özellikle gram altının TL tarafının da destekleyici olmaya devam edeceğini düşünüyorum.. ytd
Her şey gönlünüzce olsun.. Bol kazançlar dilerim..
@zekamerak
0BeğenmedimŞikayet
paratic ()4161 tavan,
4020 taban çalışmaları olacak
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Amin.. hepimizin gönlüne göre olsun kısmet bakalım..
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Amin cümlemize inşallah polat çok tsk ederim saygılar sevgiler arkadaşım
@deLiogLan_
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
500deolur600de ()Hocam uzun dönemi bilemem ama altindan birşey olmaz gibi gözüküyor, yıllardır alırım ama daha da almam vadesiz mevduat ta dursun daha iyi aldıkça düşüyor, son 3 aydır aldıkça düştü, daha da almam biraz yükselirse satıp cikacam
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Allah bereket versin Halil selamlar hayırlı cumalar
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Çook isabetli olmuş kamer hayırlı bereketli olsun arkadaşım evet gönül isterki herzaman dipten toplayalım sonra yükselsin ama risk yoksa kazançda yok ben son kurşunu attım artık bekleme zamanı birikimlerimizin hayırlı işlere vesile olması temennisiyle saygılar sevgiler
@deLiogLan_
1BeğenmedimŞikayet
Crazygsi ()Burda boş boş direnç destek diyenler la 7 aydır tutmuyor daha ne anlatıyorsunuz. Dün ons 4300 diyenler bugün 4160 diyor yarın çıkarsa değişir düşerse değişir... Olan milletin parasına oluyor.
1BeğenmedimŞikayet
Crazygsi ()Senin gibi fake hesaplarla altını olmayanlar bizim gibi altını olanlara konuşuyor ya yamyam kılıklılar. Millet sizin gibiler yüzünden şuan zararda barı sus.
Dutem için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Günaydın Halil..
Hayırlı olsun, bereketli olsun arkadaşım.. Ben de 6202 seviyesinden 80 gram eklememi yaptım.. Geri çekilme ve bir süre daha yatay seyir ihtimalini göze alarak, uzun vadeli düşündüğüm için alım gerçekleştirdim.. Bir kademe daha ekleme yapabilmek adına da küçük bir nakit payı bıraktım..
İnşallah hepimiz için bol kazançlı olur..
Selamlar
@zekamerak
0BeğenmedimŞikayet
Dutem ()Teşekkür ederim sağ olun
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)