Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Samsun55m ()Bu hafta benim beklentim ons altin 4200 ve üstü kapatir
0BeğenmedimŞikayet
Samsun55m ()Bu hafta bereketli olur inşallah, bu hafta açılış ve kapanış altının onsu ne olur, yükselen taraftami yoksa inşallah olmaz 4000 binin alti mi olur
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()İki aydır kullanıyorum
Google'a gir araştır istersen kaç yılında kurulmuş kimmiş felan fistanını sor
Nick_fury için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Doğruluk kavramı bilgi etkinliğinin temel bir kavramıdır ve bilgiyi bilgi olmayan biçimlerden ayırmak üzere kullanılır. Bizden teşekkürler
felsefecici için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
felsefecici ()Doğruluk kavramı, bilgi felsefesinde çok boyutludur anlatmak isterdim ama burası yeri değil. Teşekkürler.
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Bir şeyin doğru olması için o bilginin gerçeğe uygun olması gerekmektedir. Özetle; felsefe doğru.
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Tarzı bir şey.
1BeğenmedimŞikayet
felsefecici ()Piyasa beklentiyi satın alır, gerçekleşmeyi satar
Yani piyasalar bir haberi, veriyi veya olayı daha yaşanmadan fiyatlamaya başlar.
Onemli olan bu toplantı degil, zaten bunu fiyatladı. verilen mesajların içeriği ve sonuçları olacak
Mert1616 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Biz Heybeli'de her gece mehtaba çıkardık...
0BeğenmedimŞikayet
Mert1616 ()Analizi haberlerde çin ile ABD toplantısı olumlu konusuldu dediği için sanırım böyle bir paylaşım yapma gereği duydu yarın toplati tekrar olucak ki o toplantıdada Sonuc çıkacağını sanmıyorum buda benim düşüncem hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Altın haberlere konu olmaya başlamış ise ters hareketi bekle.
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
felsefecici ()4000 bandı güçlü destek yeri
bu bölgeden her seferinde alıcı geliyor altına.
E burayı Kırsa bile 3900–3800 arası ayı tuzağı olur, sonrası yine yukarı yön.
Yatırımcılar da artık düzeltmeleri alım fırsatı olarak görüyor bu net.
Yani öyle beklenen sert düşüş yerine yatay–karışımı bir hafta daha olası.
Ytd..
Marfix için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
felsefecici ()Çok iddialı bir ifade ama keşke altını dolduran bir analiz olsaydı.
2BeğenmedimŞikayet
Metin666 ()Bu konu da size katılıyorum kardeşim. Bende fark ettim zaman zaman ssyl mdya algısı, fazlasıyla yapılıyor.
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Hocam yıllarır bende altınla ilgileniyorum. Tek bildiğim herkesin çıkacak dediği yerde düşer. Herkesin düşecek dediği yerde çıkar
0BeğenmedimŞikayet
Nick_fury ()Ne kadardır kullandığınıdamı bilemessin
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Haskan_oto ():))):)))
RIFKIDAYI için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Metin666 ()Dusuncenize saygı duyarım.. Bende düzeltme olarak kalır yoluna tekrar bakar diye düşünüyorum. inşallah değerlendirme fırsati yakalanlar olur bu süreçten.
0BeğenmedimŞikayet
Recdp543 ()Bende iyimser bir hava görüyorum ama. Karamsar değilim altın icin. Trump bu sağı solu belli olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Marfix ()Pazartesi- Salı günü görürüz 13 yıllık finansal tecrübelerini.
RIFKIDAYI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RIFKIDAYI ()13 yıldır finansal piyasaların içindeyim böyle muhteşem analiz görmedim.
0BeğenmedimŞikayet
Marfix ()4000 ü zaten dün gördü yanlış hatırlamıyorsam. Birde Trump- Çin görüşmesindende olumlu hava olursa ki olucak gibi görünüyor. Altının selası okunur ozaman.
Recdp543 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Recdp543 ()Çok karamsarsın gibi, Tahminin ne 4000 altına salarmi diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Marfix ()Kendimde altındayım. Fakat malesef gidişat böyle gözüküyor
Metin666 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz?