Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Altaydan_Gelen_Yiğit ()Ek yazıyı beğenmemişler.
Olsun olsun.
Gün gelir gerçeğin bilinir farkı olsun.
Olsun olsun.
Altaydan_Gelen_Yiğit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maho18 ()Kısa vadede altın kaç lira olur iner mi çıkar mı özellikle grafikten anlayan bilgisayar arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
1BeğenmedimŞikayet
Altaydan_Gelen_Yiğit ()Ekteki ise hep geçerli olan ve çok uzun bir süre geçerli olacak olan yorum.
Yine belirteyim. Zaman dilimleri ve gerçekleşme süreçlerini bilgisayarda araştırın öğrenin.
o zaman ne denildiğini anlarsınız. yoksa sivrisinek saz.
-1BeğenmedimŞikayet
Altaydan_Gelen_Yiğit ()Ay sonuna kadar takip edilecek rakam ek yorumda. Hergün yazmaya gerek yok.
Şu an ise şimdilik 3.278 $ sözkonusu
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_42 ()Gümüş mü altın mı :)
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()İlk etapta 3300 e kadar çekilme supriz olmaz. alim için burdan kademeli alınmaya başlanabilir her düşüş alım fırsatı olarak maliyet dusurebilrsiniz.3300-3400 arasında kalmış bir ons var. ytd
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MAĞDUR_ADAM ()Bugun abd enflasyon verisi var 15.30 da bakalim yon ne yonde olacak
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Ben de alım yapacağım hangi rakamı bekliyorsunuz
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terminator7 ()Hocam gerekli bilgileri size verdim
Nurhayat_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terminator7 ()Bashar sen ormanlara sevgin olmazsa seni enggelrdim ya 2000 dolar gelmesi imkansız duruyor millete telaş vermeyi bırak sen tahmine bulun yeter millet senin fikrine bakıp alma satma yaparsa büyük bir şekilde yanarsın
bashar89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terminator7 ()Neden olmasın bir insan hem altın hemde borsası olamazdımi cembey sizi saygınız biliyorum böyle bir şey sizden beklemezdim
cembey_63 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terminator7 ()Veri beklenti üstü gelir ise ABD de faiz indirimi ihtimali Eylül'de baya düşer bunla beraber ons altın 3246 doğru çekilme muhetmel eğer veri beklentinin altında gelir ise ABD Eylülde faiz indirimi kesinleşir tamamen ve piyasa bugün 3400 yarın 3440 doğru gider benim beklentim bekelnti 2.8 bu kadar benimki ise 2.7 yani 3390 civarı bugün kapanış yarında 3410 civarı gezinir ve Üfe verisine odaklanir
Nurhayat_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()Dolar desteği olacağı için, yoksa ons çöp bana göre :)
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Mzrcılar almayanlar bile tabanı yükselttiyse dahasına gerek varmıki:). Bende tebrik ederim vallahi:)
0BeğenmedimŞikayet
fatih_05 ()O tren kaçtı ölümü beklemek daha mantikli sjsjsjjssj
0BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()Ons 2000$ civarı.
Ck1290 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güven_gitti ()Ben zaten parça parça her 20 günde bir ekliyorum fiyatına bakmıyorum
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurhayat_ ()ABD enflasyon verileri nasıl etkiler düşük yada yüksek olması nin etkileri nasıl olur...
1BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Alim yaptigimda yazarim.
Bekledigim rakam bir turlu gelmiyor.
Nakit bekliyor fon6 da
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Daha da dusme ihtimali her zaman var.
Parcali alim faydalidir.
Uzun vadede herkes kazanir.
0BeğenmedimŞikayet
Ck1290 ()Milletin içinden geçmeyi bırak artık kardeş
Ck1290 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ck1290 ()Senin için neresi uygun şef direkt oraya çekecelimde oradan al da bizde kurtulalım sende kurtul
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()İçerde ve küreselde belirsizliğin arttığı ortamda çoğu kişi fiziki alıyor unutuyor
Yusufcn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusufcn ()Arkadaşlar grm nerden alım satım yapıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
kütahyanın_pınarları ()satalım mı bashar ne yapalım,