Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_Altın ()Katılım, emin evim v. b. kurumlar aracılığıyla ev veya araba almak mantıklımıdır? Tecrübeli arkadaşlara danışmak isterim.
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()O, muzip biri. Olmayacağını bile bile girip bi balon söndü diyeyim de az kaşıyayım şurayı, biraz eğleneyim diye düşünen biri. Sempatik ama...
bensuu_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yamakasi ()Düşüyooopo neden ya
0BeğenmedimŞikayet
SgtAqua ()Fiziki külçe de bir şey çok önemliydi alırken dikkat edin diyorlardı o neydi hocam ona göre hareket edeyim
Gold44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold44 ()Fiziki külçe arkadaşım ytd
SgtAqua için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uğur_7575 ()Hadi tramp okyanusa bi iki füze sallada ortalık şenlensin
0BeğenmedimŞikayet
bensuu_ ()sen her kimsen azmin kazanacak bir gün bence :D
bashar89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_9242 ()Yatırımlık da 22 ayar alinmaz
SgtAqua için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
MehmetYalcin ()Oooo hoşgeldin, sen hala konuşuyorsun ama :)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()İstikrarına - gerçekten- hayranım.
0BeğenmedimŞikayet
SgtAqua ()100 bin liralık fiziki küçle altın mı 22 ayar Ajda bilezik mi bozdururken daha az zarara uğratır ? Bana acil dönüş yapar mısınız tecrübeli hocalarım
0BeğenmedimŞikayet
Tam35_izmirli ()Çorap söküğü mü
0BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()7700 altına düşerse gerisi çorap söküğü gibi gelebilir. Ne olacak göreceğiz.
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Avrupa şimdilik satıcılı.
0BeğenmedimŞikayet
calcaneus47 ()Hep şunu diyorum ev araba ihtiyacı olan satsın yoksa bekleme en mantıklısı
1BeğenmedimŞikayet
tolga066059 ()böyle düşünme kardeşim senin gençliğine geri dönebilmek için tüm malvarlığını verecek bir sürü insan var , ne paralar kazanacaksın ne fırsatlar önüne gelecek kim bilir , Rabbimin sana hazırladığı nice süprizler vardır , böyle düşün
MisterPrison için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Kanımca portföy çeşitliliği uzun vadede en akıllıca ve yapmışsınız zaten kardeşim. Burada gerçekten bilge arkadaşlar var, onlar daha iyi bilir.
hakankaos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Linemaint ()Evet kesinlikle emekliliğe hazırlanmak lazım. Sizin durum farklıymış. hem yatırım hem ihtiyaç durumu. Günümüzde çocuklar için çalışıyoruz zaten :) Hayırlısı olsun.
sero_1977 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MisterPrison ()Milletin zengin olduğunu fakir halimle izliyorum. Hayaler gelecekler çöp. Genciz daha oysa
0BeğenmedimŞikayet
hakankaos ()pekı kuveytturk kıra sertıfıkası fonda dıger yatırımlar cıkıp bassakmı dıye dusunuyorum. Yatırımları böldüm aslında alıs malıyetı ınan 1800 TL den alın var ama nefis nıye boyle yapıyor bızı :(
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Byserco ()Sonrada hoca demiş ki: " Trump'ın altını yükselttiğine inanıyorsunuz da (işi bittiğinde) düşüreceğine mi inanmıyorsunuz":)))
0BeğenmedimŞikayet
Qairal ()Yurt dışı kaynaklar yıl içinde onsun minimum 8k olacağı haberleriyle çalkalanıyor burada daha düşeceği konuşuluyor. Garip bir durum
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Allah sizden de razı olsun Umut Bey; kazancınız, huzurunuz, müzik ve şiiriniz daim olsun.
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zdnnee ()Bir gecede 400 TL çıktı, 50-100 TL düşer çıkar paniklemeyin. Trump sayesinde daha çok kazanç olur altında
2BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Günaydın kardeşim, sizlerden aldığım güç ve destekle her gün yeni bir adım ilerliyorum, cümlenizden Allah razı olsun, kazancınız bereketli olsun. Selamlar..
@_Kafkas_
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)