Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
-1BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()Onsun asıl ederini 2500$ düşünürsek şu anki kurla 3750 tl falan ediyor.
BİRKAN_DEMİRBİLEK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()4000 çok sen 3000 i bekle
BİRKAN_DEMİRBİLEK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Buğün biraz müsait oldum yazayım dedim ikinci kepçeyi yapmış üçe giderse düşüş derinleşir yani iki tekrar var üç tekrarda hedef 3600 bile olma ihtimali var sürekli kartal keçi yapıyor yukarı çıkarıp aşağı bırakıyor içeri ala ala inerim der gibi benden bu kadar kolay gelsin
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Günaydın abi , yok maalesef , meali nedir?
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Çıkmamış yok çünkü
Bozkurtc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kim_7_Kedimi ()Şuan Ons 4079
-4BeğenmedimŞikayet
BİRKAN_DEMİRBİLEK ()Gününüz aydınlık olsun. Gram Altın fiyatı 4000- TL'ye kadar düşer mi?
2BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Günaydın yunus teşekkürler .
Teknik'de bana göre bir 4200 doğru gidip dinlenip karar vermesi lazım'dı ama hafta sonu hürmüz 'un tekrar karışması kararsız bıraktı benide temel tekniği bozabilir yani geri çekilme olursa dediğin rakamlara negatif havadan dolayı olağan gelir ya teknik konusucak yada temel susturucak bir müddet daha gelişmeleri ve gidişatı takip etmekde fayda var yıl sonu 5000$ dolar civarı hedef makul ve olası buluyorum hep belirtmiştim tekrar yorum bırakayım herkeze güzel günler bol bereketli kazançlar dilerim saygılarımla .
Öngörudur yanılabiliriz yatırım tavsiyesi icermez .
@BigFoRCe
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Günaydın Süperstar anlaşıldı :)
@16paramıknatısı dönene kadar sana müsade:)patent ona ait profil fotosu bile var sende panik butonu :)
Herkese güzel tatiller diliyorum.
paratic için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa07x ()Valla şuan düşüş gorunuyo hafta sonunda bu Hürmüz olayı cozulmedikce enflasyon duzelmeyecek duzelmezse faiz indirimi de zor mal alınırken kazanılır ama biz tepeden yakalandik
0BeğenmedimŞikayet
Therockyavuz ()Hocam 3800 seviyeleri tahmini Temmuz başlarında gelir mi ? Şimdi ateşkes ihlalleri de oldu ya, nasıl etkilenir ons tarafı
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurtc ()Bir önceki mesajda anlattım)
Brd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Brd ()Nasıl yapılıyor?
1BeğenmedimŞikayet
Bozkurtc ()Sıkıntı yok:) bu ayarı yaparsan o yazılar da dahil sitede de hiç bir reklamı görmezsin uygulama daha stabil olur diğer sitelerde de aynı.. İyi geceler :)
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Kıymetli hocam bu sorun sayfa ile alakalıymış. Şimdi başka bir telefondan sayfaya giriş yaptım onda da aynı şekilde görünüyor. Çok teşekkürler ediyorum, zahmet ettim. İyi geceler. @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Kolaysa deneyeyim hocam bir zahmet. @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
DAYI_61 ()Hocam merhaba şuan eminevim tarzı 5 ay sonra para teslim girmek mantıklımı 5 ay sonra ev fiyatları artarsa sorun olur diye düşündüm yada beklemeyip 1000.000 kredi ve 250.000 tl altın borclanmam gerekecek sizce mantıklı olan nedir?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurtc ()Tamam bende çıkmıyor engelliyor yani istersen dene beğenmezsen eski ayara dönmek Çok kolay:)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bilgim yok x yz ssyal hesaplarim yok hiç de olmadı bugüne kadar
Siz ne düşünüyorsunuz
dogus597 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Sayfadaki gelen reklamlardan bahsetmemiştim hocam, görseldeki gibi yorumların sonlarına gelen kısayol menüleri, onu nasıl yok etmemiz lazım acaba. @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Dikkatini birşey cektimi grafikte
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurtc ()sadece bu sayfa için yardımcı olamam wifi ayarlarında küçük bir değişiklik yapacağız bir daha reklam göremeyeceksin!
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()İyi akşamlar hocam, özellikle bu gün başladı, başka sitelerde gelmiyor sadece bu sayfada. Yardımcı olursanız sevinirim hocam. @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurtc ()Tamamen kaldırabiliriz İstersen?
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Gelen rklamla ilgili bir örnek daha. Engel yolu varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla. @Yön_Kuzeydoğu