Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
-1BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Bitmezler hep dertleri ben bildim sanki madalya takıyorlar
Sadevatandaş89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tıyatrocu ()yorumunuza katılıyorum. lakin @Franticon yükseliş anlarında sessizleşmesi sadece düşüşlerde ortaya çıkmasını doğru bulmayan taraftayım. @Haçaturyan_usta eksiyi de artıyı da yazıyor bu konuda kendisini tebrik ediyorum.
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
___Ç_K_A___ ()Tebrikler güzel abem şuanda malesef öyle kimse burda munecim değil ğaybi bilen Allah tır kimler geldi geçti yok alt direnç üst direnç bunlar hepsi hikaye
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Adam 5500 den buralara kadar bildi hepiniz 6000 6500 beklediniz sesiniz çıkmadı 39970 kadar geldi 3750 mi dert ettiniz 5000 lerden aldırdıklarınızı ne yapacaksınız ondan da bahsedin namkörlük yapmayın az saygı duymayı öğrenin
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Zarartic:))
0BeğenmedimŞikayet
Altrader ()Buna ne oldu ya düşerken hiç susmuyordu. Birden kayboldu kenardan izliyor abisi şu anda onun devri geçti. :D