Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
Haçaturyan_usta ()Hehehe çok zoruma gidiyor ne demssin
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Haçaturyan_usta ()Adam 400 ons terste idi. Bugün bi short açtı 3430 dan yine 70 ons terse yine.
Buyrun ustanızı acemiler peşinden avukatlık yapanlar.
Daha ne diyeyim ben size...
Snne için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Snne ()Mugo vazgeç herkese cevap verme sabah short açmıştı adamı yerler böyle bunlarda yancıları boşver
Haçaturyan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Haçaturyan_usta ()Sen neden bu kadar savunuyorsunun ,
Yanlışa yanlıl desene. Biz hep buradayız da siz hangi dünyada sınız.
0BeğenmedimŞikayet
Tk1 ()Doğru söylüyorsun bilenin burda ne işi var. Bilsek biz olmayız :)
alper19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alper19 ()Sürekli sallıyor biri tutuyor işte. Kim bilebilir dostum. Bilende burda olmaz zaten
Tk1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tk1 ()Düşecek dediğinden beri artış gün içinde 50$ burda dursun
0BeğenmedimŞikayet
Tk1 ()Tamam düşüşü bilmiş olabilir. Marifet düşüşün Akabinde yükseliş öncesi alıyoruz diyebilmek. Heee.. @Franticon burdan da 4000'e düşecek dese ve tuttursa heykelini dikerler.
0BeğenmedimŞikayet
Ertuğrul_00 ()Aynen öyle vallahi ustam
0BeğenmedimŞikayet
alper19 ()Bu Gökhan'a ne oluyor ? Babası olsa bu kadar savunmaz franticon denen manipülasyoncuyu.
0BeğenmedimŞikayet
Tk1 ()Bravo tebrikler. En güzel yorum. Adam düşecek dedikten sonra 40$ artmış :)
Yamuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yamuk ()Herkesin dediği bir gün tutuyor. Sonuçta 2 yön var!
0BeğenmedimŞikayet
Tk1 ()Bu sefer hiç sanmam. Temennisi tutmaz . Gönül ister tabi herkes ucuza mal alsın da istemekle olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Ustam geldiği zamanıda biliyorum baykuş gibi kafanızı kuma gömiyorsunuZ zorunuza gidiyor adamın tahminleri
Haçaturyan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Batu_Alp ()Onu bilmiyorum ben genelde 3700lü rakamları gördüm hep. Görüldüğü gibi ons çıkışa gecince gelmiyorlar buradan bile anlarsınız
Sadevatandaş89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Batu_Alp ()Ben zaten uymuyorum umrumda değil. Milleti yanlış yönlendirmesine kızıyorum.
-1BeğenmedimŞikayet
Snne ()Kaç kez gördü söyle bi .?
Franticon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Haçaturyan_usta ()Şu anda burda olup yazsa idi affededim onu.
Kaçak adamdan hayır gelmez. Birşey bildiği yok. 1 kere bilmek ile bu iş olsa idi onlarca işlemi peşpeşe sıraladıpım oldu burada. Arkadaşlar şahit.
Batu_Alp için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Haçaturyan_usta ()Sen değil ustan gelsin onu çağır
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Uyma kardeş sana uy diyen mi oldu adamın elinden gelen bu 5500 den 3950 alsaydın en dibi beklersen hiç bir zamana almazsın sen 3500 de gelse 3000 beklersin
Batu_Alp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Dediğim gibi 20 ona için bu işi yapacaksa yapmasın zaten günde 20 ons hep oyunuyor zaten
0BeğenmedimŞikayet
Batu_Alp ()3900de de 3750 diyerek millete aldırmadı onu konuşun boş yapmayın. 3750 gelse 3500 diyeceklerdi. Nyse ne buraya bakıp yatırım yapanın aklına şaşarım. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Çoğu boş muhabbete burda zaten günü geçirmek kahvede eline telefon alan 100 ona yukarı gittiği ben bildim bak ben bunişi bilşyorım deyip zaman geçiren insanlar yıldızlı olupta sağa sola sataşanlara her zaman diyorum aldıysan bak yıldızın var at aldığınıda millet bilsin ama yok anca lafta aldım sattım inan bir Çeyrek leri bile yok
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
___Ç_K_A___ ()Ona bakarsan birçok noktada yıktı geçti arada 150 dolar var tahminde bazen tutmayabilir çok abartmamak lazım bence
Tıyatrocu için cevaplandı (yorumu göster)