Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (307)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()İnsanların çoğunun terste olduğunu ben de biliyorum. Burda çıkarken uyardınız mı , düşerken uyardınız mı sorusunun son muhatabı @ASRN onu söylüyorum.
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Anladım kardeşim zaten öyle olması gerekir herkes aldığı verdiği karardan kendisi sorumludur Allah hayırlı bereketli kazançlar versin cümlemize inşallah kardeşim zararda olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun tez zarardan kurtarsın inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()71 üstüne atması da bi tuzakmış demekki yem atıyomuş balinalar yani ben asrın hocanın çok sıkı takipçisiyim valla Allah ondan razıolsun onu dinledim almadım halada almıyorum düşüşün durmasını bekliyorum.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Hımm hayırlısı diyelim efendim.
Olacaksa mala olsun..
Canın sağolsun be kardeşim
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Abi euro ya mi dolar a parite yapim burdan nedesrin
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()yok be kardeşim son kararı kendimiz veriyoruz sonuçta. kimseyi sorumlu tutmam ben.
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()İyide kardeşim yükselişler kaçış fırsatı da fed kararları öncesi 71 üstü attı onuda hızlı düşüşde farkına bile varamadan düştü.
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()He tamam dedim sendemi zarar ettin de adamı sorumlu tutuyon ondan soruyon sandım?
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()saygı duyuyorum @ASRN kardeşime.. soru sordum sadece.
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Ya kardeş sen ne anlatıyon adam burda kaçgündür yazıyo yükselişler kaçış fırsatı çıkış fırsatı diye hayret yani takip etmediysen adam napsın
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Siz neden böyle zamanlarda insanlara sinirlenip insanları aşşağıluyorsunuz illa siz mi haklısınız evet mi demek lazım yanlış yoldasınız bu huyunuzı değiştirin beni bir kardeş kabul edecekseniz samimi söylüyorum yazmam da sormam da bu sinir bu üst perdeden davranış biçimi yanlış bunu bilin
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()metaller telef olmuş. yok kaçarsa durmak istemeyen durmaz zaten
Ben saygı duyuyorum @ASRN kardeşime
silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem34fatma ()Tmm hocam beklemedeyim teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()Ne diyorsun arkadaşım sayfanın yüzde 95 terste.
silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Hocam burdanda bildirirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()İşlem açınca yazarmısınız hocam stop loss tedbirli ilk işlemimi açmak istiyorum bende sorumluluk bana ait
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Rica ediyorum bana daha sormayın ve yazmayın
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Sen bunları bu sayfayı takip edip de mi yazıyorsun? Yoksa saldırmaya yer mi arıyorsun? @ASRN burda defalarca herkesi düşüş konusunda uyarmıştır. Her çıkış kaçış fırsatı diye yazdı kaç kez. Neyin peşindesin? İnsanlara yardımcı olmaya çalışan kıymetli bir arkadaşımızı nurdan kaçırırsan ne elde edeceksin?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hâlihazırda şartlar (buy) işleme gir sinyali uretince girecez
Cem34fatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Yok Sn. @ASRN
En son alımda zarardayım
O yüzden
“Gelen tepkiyle zararın üstü kârı yetimlere bağışlayacağım inşallah
Siz bağırana kadar da gümüşe selam bile vermeyeceğim! ” Yazdım
https://yorum. altin.in/tum/gumus
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Sorun değil kısa al sat lar olsa süper olmazsa bekleriz hocam satmak yok almak var
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Aylık kapanış böyle olursa 46 lar gmzüküyor malesef dimi
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Yarın açıklanacak veri sonuçlarına göre iki yönede hareket olabilir. Sonuçları takip etmekte fayda var.
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Tabii ki açacam
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Paranız Sertifikada duruyor değil mi
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yok orda daha çok alın dedim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sabır konusunu biliyorsunuz iki yerde gösteriyoruz birincisi yükselen trendlerde kar cebe yakışır diyerek malı vermiyoruz sabırla trendin sonlanmasını bekliyoruz ikincisi düşerken mal almayarak sabırla bekliyoruz
Sizin düşen malı alıp sabır göstermeniz ne kadar doğru bir düşünün
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Değerli görüş ve düşünceleriniz için minnettarım kıymetli kardeşim...
Selametle.
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem34fatma ()İyi akşamlar hocam işleme giriş beklentiniz kaç onsa tekabül ediyor 40 ons bekleyende var sizde böyle bir rakam varmı acaba ful nakitte bekliyorum cevap verirseniz sevinirim..