Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (464)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz_abi ()Ya şimdi yaz, yada ölene kadar yazma:) @ASRN
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()3 hisse almak için $ bazlı Bist- Tümü kaç defa taradım hatırlamıyorum.. Emeksiz yemek hakikaten olmuyor..3 gündür 50 hisseyi anca taradım ve notlarımı sağlam aldım.. Emeğiniz ödenmez üstadım, iyi ki varsınız.. Saygı ve sevgiler:)@ASRN
2BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()ehline düşmeyen herşey ziyan olur. sizi ziyan etmeyenler de çok. tekrar söylüyorum siz ve bi kaç kişi için burdayım ben yoksa bu platform içler acısı.
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Teknik ögretse sonra arkasindan konuşsaniz engrlli olduğu halde takip edip hak aret etseniz
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Dostun sitemi üzmez efendim.
Şu yine de yazıverin.
Bu sefer dostun muhabbeti pekişsin.
Mümkünse
0BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Hocam kolay gelsin sosyal medyada Takip ettiğim bi hesap var Oradaki hoca düzeltme/dusus bekliyor sizin beklentinizi öğrenebilirmiyim
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()keşke bana da biri öyle dese!
bende oyle işlem açıp kapatsam (hiç kafa yormasam)
dediği olmazsa da o diyeni bir güzel azarlasam
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()genele bakmaz bizim toplumumuz! bir yada birkaç yanlış kalır "akıllarda"
şimdi çook kısa vadelide yine bir hareket var "ama yazmıyorum"
3 hedef olabilir diye yazıyorum 1 ri yada ikisi gelse bile dostlar 3. gelmedi diye sitem ediyor
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Üstadım.. Siz "şurdan alın- burdan satın" yazmalısınız.. O zaman baştacı olursunuz.. Yani "Armut piş- ağzıma düş" misali:)@ASRN
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()şimdi birçok neden ile "biri hariç" aramızda değiller!
şimdi bakıyorum burda birkaç işi bilen arkadaşa "sanki para vermişler yatırım danışmanı olarak tutmuşlar"
sonra "hesap soruyorlar"
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()2 ay önce gümüş 82 tllere düştüğü saatlerde ordan çizdiğiniz 'bu olasılığı gözardı etmeyin ' başlıklı grafiğinize bakıp bakıp feyz alabilirler. düşerken bu hedefi vermek herkesin harcı değil.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Evet çok değerli bir üstad dı
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Güzin hanımefendiyi atlamayalım üstadım.. Sizin kadar değerli idi:)@ASRN
0BeğenmedimŞikayet
CÖMERT_ADAM ()Temel teknik hocaya sevgiler saygılar rabbim ömrünü bereketli eylesin sayfada emeği çok olan üstadlardan
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hakanıda bilirim herbirey kendi riskini alır sevgiler saygılar ile bitiridi
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Slaveyi cok yiprattilar dayanmadı gitti
Kurtdere için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet biliyorum
Kurtdere için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Çok değerli Hakan hoca vardı. O neden gelmiyor anlamadım. Sistem bir ara onun çoğu yazılarını engelleyip göstermiyordu. Sizleri yanlız bırakmayacağım diyordu ama ne oldu bilmiyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Kurtdere ()Birde Slave vardı! Hatırlarmısınız?
6BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bizim burada (sayfada) bulunma amacımız
ego kasmak
takipci biriktirmek
yıldızlara kavuşmak
hoca üstad olmak
...
değil!
hepimiz bu sayfaya nasıl geldik (düştük) zamanında
birşeyleri yanlış yaptık! (terste kaldık)
doğru yapanların nasıl yaptığını baktık araştırdık çabaladık öğrendik
şimdi burda da eskilerden vyaman vardı paşa vardı temel teknik vardı seltol vardı hasan fehmi vardı dertli vrı korutürk vardı bigstar vrdı karahilal vardı vardı dersu uzala vardı napoleon bonaparte vrda vardı(o aramızda hala)
hepsinden birşeyler duyduk gördük öğrendik araştırdık kendimizi geliştirdik
şimdi birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz "hepsi bu"
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Hemen her zamanki gibi haklısınız :)
0BeğenmedimŞikayet
CÖMERT_ADAM ()Ben onu öyle bir kitleyecemki 40 tane çilingir gelse açmayacak onu
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()onu (edep) yetiştirenler verecek biz veremeyiz
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yav arkadaş ben niye kızıyorum!
birşeyleri yanlış yapmanıza ve o yanlışı tekrar etmenize
yanılmak ayrı şey yanlışı tekrar ayrı şey!
düşerken aldım diye bana defalarca yazdınız ne oldu terste kaldınız
belki anca çıktınız!
onun için bana yazmayın dedim çünkü beni dinlemeyecekseniz yanlışlarınızı düzeltmeyecekseniz benden fikir almanıza gerek yok
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tamam sensin tatar ramazan, sensin battal gazi diyin geçin
CÖMERT_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CÖMERT_ADAM ()Herkesi sizin ve myz nin adamı ilan etti bu kirli düzeni bozacakmış öyle dedi şahsına münhasır arkadaş :)
1BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Sayın Asrn bey siz eleştiri kabul etmeyen işinize gelmeyen kısımda bana yazmayın diyen kalp kıran insan üzen bir tarafınız var. Kimse melek değil kimse her şeyi de bilemez size göre kelebek etkisi vardı geçen 62 küsürden aldırmayan bilmem daha nice baiarısız analiz yapan bunun üzerine sürekli insanlara kızan onların kalbini kıran birisi olarak bugün hayırlı gün cuma günü lütfen eğer haklı iseniz bunu herkes bilir ben haklı haksızdan ziyade lütfen insanları alaya almayın kızmayın diyerek düşüncelerimi dile getirdim.
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Sn @ASRN Size çok kızgınım
Bu insana az biraz edep verseydiniz keşke önce. Ah be abim
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()kendi çalıp kendi oynuyor bırakın oynasın eğlendirsin bizi :)
ozguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()en önemli aralık grafiğin içinde yazıyor ö lü kedi sıç rayısı olarak kalmaması için o aralığın üstünde kapanış alırsak trend yön değişirmiştir diyeceğiz bu aylık kapanış olarak 76.13 78.83 aralığına denk geliyor
karan için cevaplandı (yorumu göster)