Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (307)
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Sormakta haksız değilim iyi bakarsanız grafik usd 80-90 aralığına gidiyor
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()salı günü kapanış sonrasında tekrar hatırlatın
ozguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Anladım hocam cevap için çok teşekkürederim sağolun.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()94.85 e kadar saatlikte
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Ons mu hocam bu tepki
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()açmadım açmam için yukarı eğilimin başlaması lazım
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Grafik dolar grafiği evet ama şuan fiyat 80 90 arasında olduğu için buradan bi tepki yapcak demek istiyor.
SEPETTAR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Kardeşim o adamla sen kendini ölçütleme onlar kısa bant kısa işlem long şort x hareketleri dans etmek
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Grafik dlr ama . Anlamadım
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Tabiki tl alım fırsatı değil nemalanma diyor yani bu iki fiyat arasından tepki yapcak yukarıya demek istiyo ama nereye kadar işte onu tam bilemiyorum!
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()İlginize teşekkürler
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()83-90TLden tepkiye oynayacak olarak anladım ben
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()TL diyor kardeşim
Tepki için 83-90 aralığından
Usd nasıl desin Allah aşkına zaten
57 deyiz 83 usd nesini konuşalım
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Arkadaşlar @ASRN hoca 83-90 tl mi diyor 83-90 dlr mı ona göre pozisyon belirleyeceğim
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()tl mi dlr mı
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()tl olarak öı öngörüyorsunuz hocam 83-90
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()89,38 55,62 Ortalaması 72.5 oluyor
Sizin grafikte 0.5 (72.30)
Düşenin yarısını vermesi de 72.50
Bu olasılığın gerçekleşmesi bizi güldürür @ASRN
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()asrn hocam merhaba nasılsınız iyimisiniz bi sorum var cevaplarsanız sevinirim tepki nereye kadar yapar hocam?
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Bu tepki için işlem açtınızmı
1BeğenmedimŞikayet
ozguzel ()120tl gelme olasılığı var mı üstad 1 ay içerisinde? 3 kga yakın var oralarda alım diğerleri zaten bitik tam tepetaklak olduk.
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Hocam nemalanma derken kastınız? ve ne kadar bir parayla yapılmalıdır?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()83-90 aralığından bir tepki yapacağını ön(görüyorum) bu alım fırsatı değil nemalanma fırsatı olur
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()geriye dönüşlerde önemli aralık önünde yığılma devam ediyor geçilemeyen tepe hala masanızda olsun en son yaptığı yüksek kapanış d1 üstünde kapanış alana dek bu masanızda dursun
karabigalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Abi iyi günler dilerim hatsanda degişiklik var mı
0BeğenmedimŞikayet
Lüfer ()Kurban olam almayın gidin paranızı yiyin kendiniz yiyin yaw mal günlük düşüyor nasıl para yı çöpe atar gibi buna bağlarsınız hala anlamıyorum yazık
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fortune1984 ()Uzun süre yatay da gidebilir diyor hocam
heromero için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Merhaba hocam düşüş bitti mi. az bir nakitim var buradan alabilir miyim. Tesekkur ederim.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yok resmin büyüğüne bakmıyorsunuz hala!
heromero için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heromero ()Baktım hocam. Aynı sonuca ulaşmısım sizle... ama dün 92 iken 58 ons gelecğine nerdeyse emindim. Ama abd açılışından emşn olamadığım için ellemedim. 3 kilo gümüş gramım gitti. Yarım kiloyu geri alabilirdim. Nasip olmadı.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yapmayın! benim işlemlerim fx de bu size uymaz
Ali_merdan için cevaplandı (yorumu göster)