Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (464)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam bu yıl gümüş te şubata kadar en fazla ne bekliyorsunuz tahmini şubata odemem var ve zarar 2.800.000gibi gümüş cikmiyacaksa parayı gümüşten çıkıp borsa kısa vadede şubata kadar bir hisseye koysam
Sizin bildiğiniz güvenli borsa hisse varsa. Gümüş mahfeti 9 aydır zarada bekliyorum karı geçtik ana paraya razıyız artik
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam üstünde kapati haftaya nasıl başlar bu kapanışa güre
0BeğenmedimŞikayet
TC_ByKurt_ ()Tam 66.25 de kapattı ustam bu durumda yorumlarınız nedir
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Eyvallah, kolay gelsin.
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bu haftayı 66.23 Altın da kapatırsa serinin mumu kırmızı olma olasılığı var
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
oknehir918 ()Çok tskr ederim hocam eksik olmayin
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()üstadım dalga boylarından haftalık seride bir sonraki hafta kırmızı olma ihtimali varmıdır, beyin jimnastiği
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()bilip bilmemekle alakalı değil üstadım ben shortçuyum genelde tüm enstürümanlarda
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()vıooovvv :) çok güzel siz bu işi biliyorsunuz
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()grafik test edecek diyor
oknehir918 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()67.3 ten 5x sell çapraz aldık bakalım stopsuz
1BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()İşi bilmek ve ehil olmak büyük nimettir efendim.
Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Hoa m ne zaman test eder biraz daha bekliyorum satmak için 106 civarı gelmez mi
1BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()Çok teşekkür ederim saygılar sevgiler hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Abi sunda 13 bin karla 105 sattim 97 aldıklarımı satımı senin dedini takip ediyorum 100 geltse alacam yoksa da yüksek lisans başlarsa alacam
0BeğenmedimŞikayet
oknehir918 ()Hocam mrhb 62 test edecekmi yani sizce
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()2026 testere olarak devam eder bu al sat fırsatının devam ettiği anlamına gelir
seppuku1989 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tek bir enst. paranızı bağlamayın! düştükçe alarak paçal yaparak yükünüzü daha fazla artırmayın kalan paranızı kira sertifikası alarak değerlendirin (sepetinizde mutlaka döviz olmalı)
Bolu_İstanbul için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bolu_İstanbul ()Yok hocam ev almak için yatırım. Param TL'de kaldı, 1.5 aydır bekliyorum alım için. Altın yükseliş trendine girecek mi yatay mı gidecek uzun yıllar diye ondan almadım. Ama yatırım yapacak başka bir yer de bulamadım. Fondan da anlamıyorum. Yine altın alayım dedim. Yüklü olarak 7575'ten aldım. Sonra 7200-7000 diye devam ediyor alımlarım. Bu kez temkinli hareket etmek istedim.
0BeğenmedimŞikayet
Adil_adalet ()Teşekkürler Hocam
0BeğenmedimŞikayet
seppuku1989 ()Merhaba Ustam, gümüş ve Altın için şu fiyatlara gelirse fırsat olur diyeceğiniz bir aralık varmıdır acaba? bir de genel görünün sizce şu an al- sat yapılacak piyasa mı 6ay-1yıl vade de al- tut yapılabilirmi. Teşekkür ederim şimdiden..
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()62.6 - 60.71 aralığını test edecek
Fakirullah_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulykadir ()Kaça kadar düşer hocam size zahmet
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sermayenizin ne kadarını bağladınız?
Delikiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()fiziki alıyorsanız uzun vadeli düşünüyorsunuzdur! 3-5 ay sonra ihtiyaç duymayacaksınız değil mi?
Bolu_İstanbul için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()Hayırlı cumalar hocam 67.9 dan sonra aşağı dip beklentiniz nedir saygılar sevgiler.
0BeğenmedimŞikayet
Delikiz ()Hocam zarar büyük iyice düşüyor sizce ne yapmalıyım bekleyeyim mi durumlar sonraki zamanlarda düzelir mi lider lider
0BeğenmedimŞikayet
Bolu_İstanbul ()Hocam hayırlı cumalar. Fiziki Altın alımı için bugünkü kapanışı beklemek mi mantıklı alım yapmak mı? Tekrar 4275 onsları test eder mi? Yatay seyirde miyiz, yükseliş başlangıcında mı?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet geçerli
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()67.9 a ulaşıp tekrar geri düşerim diyor
Adil_adalet için cevaplandı (yorumu göster)