Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (307)
0BeğenmedimŞikayet
By_manken ()Üstad nasılsınız öncelikle, ben bi hamle yaptım karı cebe koydum, beklemedeyim 87-89 gr/? almıştım 92 verdim. Beklemeye devam edeyim mi teşekürler,
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam sizi çok iyi anladim
Yok ben bunlardan anlamiyorum
Zaman ayırdınız ilginiz için çok teşekkür ederim hocam sizi sıkı takibe devam ederim yorumlarını dikkatli cuzmeye çalışmak iyi akşamlar diliyorum hocam
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Alınmayın ve kızmayın!
“Trend nedir? ”, “destek- direnç nedir? ” kavramamış olanlara hiçbir analiz ve tavsiye yarar sağlamaz.
Ali_merdan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Aynen hocam aldılar 5 aydır bekliyorum
hocam tepkide satıp altan almak yapabilirmiyim onuda becermek kolay değil sizin fikriniz nedir hocam iki kelime yazsanız sevinirim
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Piyasanın amacı size para kazandırmak değil, elinizdekini almaktır
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Evet hocam az kar edeyim derken bataklığa saplandim
145 TL aldiydim yutupta herkes uçacak gümüş kalmamış
200 300 diyen varlardi bende evin parasini hepsini gümüşe bağladım ters köşe yaptılar bizi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bu hususta yazılacak o kadar çok şey var ki! Sayfalar dolusu yazsam yine kâr etmez
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam inan bilmiyorum dedimki 72 ons gelirse ordan satıp altan almak olurmuki birde dusmezse yükseliş olursa korkuyorum evin parasiydi kisina doğru ev alayım diye ev de gelmiyor hocam sizce beklemekmi al sat yapmakmi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Şimdi 2.700 zararı nasıl azaltmayı planlıyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Tamam hocam 72 ons doğru anlamışım inşallah
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@Ali_merdan alttaki grafik içinde yazıyor
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Direnç mi orası hocam
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()@ASRN hocam direnç mi dedi . Acaba başka bir şey mi
1BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Çok doğru Sn @ASRN
Bu dünya için yaratılmadık
Ah bir tam idrakle yaşamayı bilebilsek
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"ilmi isteyene", zenginliği dilediğime veririm diyor!
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Allah niyetimizi kabul etsin hocam elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Allah beni şaşırtmamak için vermiyor galiba :)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Zenginler çok kurnaz ve akıllıdır ve de zenginliklerinin kaynağı fakirleri daha çok fakirleştirip sırtından geçinme üzerine kuruludur. Fakirlerin sırtından geçinen zenginin zekat vermesini beklemek de oldukça gülünç bir durum :)
Fakirullah_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()? Hz. Ali (r. a. )Eğer zenginler mallarının zekatını tam olarak verselerdi, yeryüzünde tek bir aç ve fakir kalmazdı. saygılar sevgiler değerli hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Üç beğeni verildi hocam
1BeğenmedimŞikayet
King_of_the_gold_ ()Kesinlikle hocam rabbim her daim imkanlarımız doğrultusunda veren el olmayı nasip etsin inşaallah...
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tadını bilirsek, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetli
King_of_the_gold_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()günlükte hala 4277 ye uzanan tepki devam edebilirim diyor
hb5050 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()o takılmanın adına birşey diyoruz?
0BeğenmedimŞikayet
King_of_the_gold_ ()Mükemmel yatırım tavsiyesi kıymetli hocam...
8BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tabii ki kazançlarınızdan en yakınlarınızdan başlamak üzere yetim öksüz dul... ihtiyaç sahiplerini de gözetin
Klopp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam günaydın 60 bir gecebilse takıldı buraya
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Haftayı 63 üstü kapasın hafta sonu patili dostlarımızın maması benden hocam :)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()aşağıdaki grafikteki 72.3 -76.3 ilerlemesinin başlaması koşulu haftalıkta 63.57 üzerinde kapanış alması ile