Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yaptığınız işin yanlış olduğunun farkına varabildiniz mi? (Düşerken Geçen ki alımlarınızla)
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()200 günlük ile 50 günlük kesişmek üzere @ASRN bunun vakti varmı öylesi durumda 3600 civarı hedef olur mu tamam
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Valla Asrn bey gercekten öyle acı bir tecrübe oldu ki. Paramızı kurtarınca dönüp daha bakar mıyız bilemiyorum? Allah ruh ve beden sağlığımızı korusun bu dönemde.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()İlla neden alma çabası içindesiniz ucuz diye mi?
Sabırsız_sabırlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocam yarın 1/4 tl lazım. Sabaha bekleyelimmi, yoksa kapanış buraların üzerinde olurmu. Bi tavsiye istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
gngrnc ()Ben tüm birikimimi kaybettim annem beni öldürse yeri
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()siz ons 118 geldiği zaman satın dediniz mi.
0BeğenmedimŞikayet
Sabırsız_sabırlı ()Hocam altta daha yer varmı
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bittim demeyin! acı bir tecrübe kazandım diyin sonra bu tecrübeleriniz işinize yarayacak "İyi Kararlar Tecrübe Sayesinde Alınır. Tecrübe İse, Kötü Kararlar Sayesinde Kazanılır."
gngrnc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet var 4041 altinda hedefi 3835 gözüküyor
By_manken için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Hocam 82 den 58 bir ayda inmiş 72 üzerine 15 gün sonra falan çıkar herhalde ozaman grafik çalışırsa
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Kıymetli Hocam, grafiğe göre dönmesi 80 dolar a kadar gitmesi gerekiyor.
0BeğenmedimŞikayet
turkuazdeniz ()72 den sonra tekar mı düşüş olur hocam?
0BeğenmedimŞikayet
By_manken ()Üstad Altın içinde bir grafiğiniz var mı? Teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
gngrnc ()108 tl den gerideyim bittim
0BeğenmedimŞikayet
gngrnc ()İnsallah yükseliş olur
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Hocam o tepkiyi yapsa bile yine mi düşüş? :)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Sn. @ASRN Bu olasılık gerçekten yakın zamanda olası mı? Öyle inancımız gitti ki
0BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()3 vadi 1 nehir çalışır mı hocam? Çalışması için 73 dolar ın üzeirnde günlük kapanışlar mı gelmesi lazım? (tabiki bunlar hep ihtimal)
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Şimdilik düşüş bitti.. buradan 72 ons a gidecek .. inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Haftalık grafik bir ayda gerçekleşir mi
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Tepki son 72 mi 76 mi hocam yeter valla bıkkınlık verdi düşüş
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()0,618 - 76.33 olasılığı
Bunun adı tepki mi olacak Sn. @ASRN
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Emeğine sağlık hocam hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Sabırsız_sabırlı ()Hocam düşüş trendi bittimi. Hala almadım. Ne yapayım bilmiyorum.
Ben kafayı yemeden nilgi verebilirmisiniz