Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1581 00:13:29
EUR 53.5958 00:13:29
USD 46.2452 00:13:29
ALTIN ONS $4218.9875 00:13:29

Grafiği gönderen: Asiii__

Yorumlar (79)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Uykunmu geldi:)

dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Ucuz olup diplerden ya da düşeni kıranlar varsa onlara bakalım

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Tamam inceleriz onları

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ben bşverdim gidecekse gitsin. Uazdığımda 25,28liraydı sayfadaki ler bilir 50liralara geldi yolu açık olsun ben almam daha alanada mani olmam:)... @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aslnda birini kaçırdım... Fakat bğeniyorum eğerki sarkarsa deneyelim derim, sende yorumla. .. E, plas 6lar destek 5.90stopdestek 6.40lar destek olunca güzelleşir bence... T, aten golden ykmış günlükte 4.30 destek... 4.08haftalık stop destekli keşke önce farketseydim @Civardagezer , @telafi takibe alın ytd... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Bunu ucuzken alıp 4saatlikte yükselen dipler yaptıkça tutan tutar artık yoksa tepeden almak da var işin içinde ki nu var o biraz yatay yapıp geri gelirse üzer onu boşverelm :)

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Sana da afiyet olsun ye tatlıları bakalım :) Neler var aklında bakalım onlara :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ben artık bu hisseye yorum yapmam... 46seviyeleri üzeri kalıcılık oturursa 51kırıp eyvallah çünkü... Yoksa aşağıda iyi boşuğu var etkilemek için değil tkniğimde 39*lere boşluğu var tutunursa tepkiye yoksa destek arar ytd... Yorum yapmam diyip yapmakta bilemedim kendimde:) @Telafi_ @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İyi etmişsin, Afiyet olsun:).. Biz yeni triliçe ile çayımızı içtik ama onları vazgeçilmez bahçemizde parkımızda nere gitsekdönüp geliyoruz oraya kalktık yeni geldik valla dinlendim... Ama eli boş gelmedim iki hisse analiz edelim:) @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Besteye ben bir yorum yapmamıştım sanırım @Asiii__ yapmış olabilir. 43.44 te bir gap vardı onun büyük kısmını doldurdu ama tamamı dolmadı. O gap pazartesi dolabilir fibo -0.382ye değmiş ve 1saatlikte negatf uyumsuzluk var. Pazartesi dolaşım meselesi yüzünden neler olacak bilinmiyor satış gelebilir diye temkinliyim ben orayı bir görmek lazım.

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

43,50 42,40 pardon. İhtiyarlık idare et)

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Beste hedefine çarpıp döndü. 45,20 ara destek üstünde. 43,20 42,40 arası GAP mı var. Doldurmak ister mi. Rsı den sen anlarsın istekli mi GAP ı doldurması ise döner mi. Oraya dönüp yeşil mum atarsa dalayım mı ? Tepeyi hacimli kırarsa güzel hedefi var gibi geldi. Müsait zamanda bakabilirsin sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi tatiller eline sağlık

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

AFiyet olsun şimdiden. Ben de sabah gittim sınavımı yaptım sonra geri döndüm ara ara yağıyor bugün kapalı hava. Gezmelik bir durum yok :) Tavuk sulu pilav yapayım bende kendime :)

1BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Allah razı olsun asi hanim kardeşim. Tamam inşaAllah çok teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ya mşallah burası bugün aşırı sıcak artık sıcaklar başladı. F, ena biyer yzın durulası değil. İyiyim çok şükür brsa kpalı bugün dinlenme günü ilan ettim birazdan serinlesin gezmeye gıdecem arkadaşlarımla yürüyüş vs. Gidem cğer kebabı yiyem :) @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Biraz daha filtrle istersen demek ki bir kelimeyi seçiyor :) nasılsın? fena yağdı burda son yılların en büyük 2. yağışı önceki de 1 ay önceydi :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Rica ederim ne yazssam düşmedi. Bugün gene yrumlarım düşmüyor:) @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Teşekkürler :) annemde yüksek tansiyon ve tansiyon dengesizliği var o nedenle sormuştum :)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@engalt28 , Aleyküm selam. Yzdım düşmemiş:) @dinçersiber buyrun efenim açıklamalı yazdım:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum