Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1569 22:41:23
EUR 53.5599 22:41:23
USD 46.2654 22:41:23
ALTIN ONS $4218.9875 22:41:23

Grafiği gönderen: Asiii__

Yorumlar (65)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Ellerine sağlık çok güzel olurdu sohbetin yanında :) sana afiyet olsun.
Kilonunda destekten sekmesi istenmez heralde :))) Dirençleri de kırmadık mı yeri geldi tavanladık falan :)
@Şeyda_türk @Mustafaizmir35

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Shlepli sütlaç pişirdim az moral vereyim yiyeğhmii çok kilo alırmıyız:)) @Mustafaizmir35 , @Şeyda_türk keşke olsanız buz gibi buzluğa attım yerdik yaw:))... @Asiii__ destek dirençlere kiloda dikkat yooohhh:) öyle bişey ki destek töbe aramaz 6ileri direnç kırdırırım:)) ne var piyasada yapsak bunu:)

dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Çok yere yetişmeye çalıştığım için zaman ayırma meselesine dikkat etmem gerek :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Anladım seni:)... Ben alışkınım alayı gelsin alayı:) dermişim neyapim ayyy krkununun üzerine giden Asiii :)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Çayı bir sürerlerse sağlam sürebilirler bakarım durumuna göre artık listede olsun dediğim yeri geçerse bir hamle yapabilirim şuan için değil

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Yarın bu yeni düzenleme nelere sebep olacak diye görmek istedim :)
Ona göre hareket ederim artık

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Çok spek çay ekrana alayım ama lilak beğendim...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Nasip artık:) inşallah cuma hatırlattım bende çok alamadım. Tl yarın ayın 15ödemelerim var artık kalan tl neye yeter bilmem artık:)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Beraber giderler bence yaz da geldi artık ciroları iyi olur bir de petrl düşmeye devam ettikçe bunlara iyi yansıyacak :)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Tüm piyasalara bakınca gözden kaçıyor haliyle bazıları ama bence hala kaçan birşey yok :)
Orça. y da toplu olanlardan ve 5.03 üstü yükselişlere açık

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İşte hakkımı pgasusa kullandım biliyosun. Alım yeride güzel oldu sanada yzdım o giderse buda garip kalmaz inşallah:)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Rica ederim. Bir de şöyle bir şey gördüm.
THY ve TUSAŞ, Brezilyalı Embraer'le ortak yolcu uçağı üretimi için masada.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Evet şimdi inceledim. Haklısın keşke mumun da önce görseydik kar bile yazmıştı... Benim grafiğinde de kısada 35.90 üstü kaldıkça gider bu bu sarkma yeri 34.60civarı yalnız kısa denenir rakamları yukarı için niye görmedik biz bunu baştaki:) @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Emeğine sağlık benziyo analizlerimiz:) yalnız teşekkür ederim ta, tenin ben ilk rakamlarını yazmadığımı farkettim:))... Kısaltılmış olarak yazmışım. 14.30__14.08 olarak eklemiş olayım... Takip listeme dün ekledim bunları ben bakalım.. @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Info da hoşuma gitti dalga analizi olarak güzel bir görüntüsü var. @Asii 4.33 geçerse güzel şeyler yapabilir bu aklımızda olsun. @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

@Asiii__ Lila. k bakar mısın bunu da toplamışlar temel verileri de iyiydi son açıklanan kar biraz hoş olmadı ama detayını araştırmadım. Fincana kulp yapacak gibi bir grafik görüntüsü var o kulp için de tobo yapmış. 34.34 ve 32 destekleri var. Yeni zirvelik potansiyel içeriyor bence.

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sarky mtallerden de etkilenen 30lara kadar tepkisi olsada kalıcılık sağlamadıkça destek arar sen bilirsin de epeydir düşen p, gasus tercihim olur ki ben bunu tercih ettim 164ten var bende... Olası düşüşler de biraz biraz yine toplar vade ile takip ederdim ytd... @Asiii__

honeyw için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

E. plasa baktım günlükte büyük bir sıkışan üçgen çizdim 5.72-6.18 bölgesi altı sıkıntı üstü yükseliş için fırsat verir. İsterlerse bunu birkaç ay bu sıkışan üçgende tutarlar. 7 üzerine giderse düşen trendini kırıyor. Denenebilir aslında buralarda bölge altı stop olacak şekilde ya da düşeni kırması beklenir.

Tate. n yükselen bir kanal içinde en başından beri orta çizgisine doğru gidiyor kanalın. 13.38 koruduğu sürece 17ye götürecek bir harmonik yapı var. Devam ederse de 19 olabilir.

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Cuma günü bahsettiğin gibi al sat yapıldı birkaç tur yine aynısı olur mu bilmem

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

honeyw ()

teşekkür ederim. notlarımı aldım. bir de aklımda astor, sarky ve (tahvl mi pegasus) mu?

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@telafi_ altyorum. Durumu kısaca

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bunuda görüşümü paylaştım... Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayayım

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aleyküm selam 182 kırdığında destek olduğunda yolu açılır, zaten düştüğünde dillendirdim. Alım ypılabilirdi.. Yani yazdığım gibi şuan 166lar destek konumunda altta 163ten tepkiyi aldı... Sarkma dip destek 156bölgeleri kademeli rakamlardan toplama usulü ile orta vade için toplanacak yerler ytd... @Asiii__

honeyw için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

honeyw ()

Asiii selam geçen hafta pegasus un çok düşmüş olduğunu fark ettim ama almak için uygun zaman mı onu kestiremedim?

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

10,50 altı

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Dapgm Bulls ve Tera sanırım tahtacı. Karanlık odada sanırım lot diziyorlar. 11,42 ye kadar olan alımlarda hiç satış yok. 11,01 üstüne bazen kaçıyor nadiren. 11,11 12 gibi anlık. 10,50 51 10,60 61 62 63 gibi bir türlü shortlar erimiyor. Tahtacı habire topluyor mu. Endeks düzelene kadar 10,50 güzel alım 11,01 güzel satım olur mu ? Ne dersiniz @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Geç bile kalmışsın tatlıyı yedin tabi 3-4 saat geçmesi lazım :))) iyi uykular sana da sende Allah'a emanetsin görüşürüz. Tamamdır

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Rica ederim ne demek :)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Acele etmeyelim bir görelim neler oluyor baktık sıkıntılı bir açılış falan yok ona göre hareket ederiz hisselerini inceleyeceğim

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Benimde uykum geldi ben normalde 11.30da uyurum. Allah'a emanet hayırlı geceler tmm yarın müsait olunca bakarız... @Asiii__

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum