Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1581 00:13:29
EUR 53.5958 00:13:29
USD 46.2452 00:13:29
ALTIN ONS $4218.9875 00:13:29

Grafiği gönderen: Asiii__

Yorumlar (79)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sarky mtallerden de etkilenen 30lara kadar tepkisi olsada kalıcılık sağlamadıkça destek arar sen bilirsin de epeydir düşen p, gasus tercihim olur ki ben bunu tercih ettim 164ten var bende... Olası düşüşler de biraz biraz yine toplar vade ile takip ederdim ytd... @Asiii__

honeyw için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

E. plasa baktım günlükte büyük bir sıkışan üçgen çizdim 5.72-6.18 bölgesi altı sıkıntı üstü yükseliş için fırsat verir. İsterlerse bunu birkaç ay bu sıkışan üçgende tutarlar. 7 üzerine giderse düşen trendini kırıyor. Denenebilir aslında buralarda bölge altı stop olacak şekilde ya da düşeni kırması beklenir.

Tate. n yükselen bir kanal içinde en başından beri orta çizgisine doğru gidiyor kanalın. 13.38 koruduğu sürece 17ye götürecek bir harmonik yapı var. Devam ederse de 19 olabilir.

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Cuma günü bahsettiğin gibi al sat yapıldı birkaç tur yine aynısı olur mu bilmem

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

honeyw ()

teşekkür ederim. notlarımı aldım. bir de aklımda astor, sarky ve (tahvl mi pegasus) mu?

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@telafi_ altyorum. Durumu kısaca

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bunuda görüşümü paylaştım... Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayayım

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aleyküm selam 182 kırdığında destek olduğunda yolu açılır, zaten düştüğünde dillendirdim. Alım ypılabilirdi.. Yani yazdığım gibi şuan 166lar destek konumunda altta 163ten tepkiyi aldı... Sarkma dip destek 156bölgeleri kademeli rakamlardan toplama usulü ile orta vade için toplanacak yerler ytd... @Asiii__

honeyw için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

honeyw ()

Asiii selam geçen hafta pegasus un çok düşmüş olduğunu fark ettim ama almak için uygun zaman mı onu kestiremedim?

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

10,50 altı

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Dapgm Bulls ve Tera sanırım tahtacı. Karanlık odada sanırım lot diziyorlar. 11,42 ye kadar olan alımlarda hiç satış yok. 11,01 üstüne bazen kaçıyor nadiren. 11,11 12 gibi anlık. 10,50 51 10,60 61 62 63 gibi bir türlü shortlar erimiyor. Tahtacı habire topluyor mu. Endeks düzelene kadar 10,50 güzel alım 11,01 güzel satım olur mu ? Ne dersiniz @Asiii__

dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Geç bile kalmışsın tatlıyı yedin tabi 3-4 saat geçmesi lazım :))) iyi uykular sana da sende Allah'a emanetsin görüşürüz. Tamamdır

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Rica ederim ne demek :)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Acele etmeyelim bir görelim neler oluyor baktık sıkıntılı bir açılış falan yok ona göre hareket ederiz hisselerini inceleyeceğim

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Benimde uykum geldi ben normalde 11.30da uyurum. Allah'a emanet hayırlı geceler tmm yarın müsait olunca bakarız... @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Ah tamam anladım belirtmen iyi oldu o zaman :) Dediğin hisslere yine de bir detaylı bakarım pek geç yatmamya çalışacağm sabah maçvar ona uyanmam lazım :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Peki teşekkür ederim. Dkkat bende ederim.

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Sektörle alakalı değil bu patron payları ve yatırım fonlarında çok hissesi olanları etkiler ne kadar etkileyeceği de bahsettiğim riskleri taşıma durumuna göre değişir.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Okuyan o dap analiz edince ynlış anlar diye yazdım:). Belli olmaz senin şak diye anlayacağını zaten biliyorum:) @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Peki böyle bişey olursa, olduğunda en çok hangi s, ektör etkilenir? Hepsimi

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Endeks için anladım ben de zaten ona göre cevap verdim işte 14400 falan diye :)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Biraz olumsuz bakma durumum şu eğer fiili dolaşımlar bazı hisselerde çok azalırsa onları elinde tutan yatırım fonları kurallar gereği satmak zorunda kalabilir. O sebeple de bu bir düşüş dalgası da oluşturabilir karşılığında iyi alımlar olmazsa. Hatta bazıları düşük dolaşımdan dolayı poip tarafına bile düşebilir bu kaygılarım nedeniyle satıcılı bir hafta olabilir diye düşünüyorum az bir çıkış ile milleti gazlayarak :) tekniğe de uyuyor

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

14400 14750 civarlarına getirip ordan bir sert satış yer mi diye düşünüyorum açıkçası oralara gelince bir xu030 satım varantı mı alsam diye tilki dolaşıyor kafamda :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Dap için yazmadım bunu endex için yazdım @dinçersiber

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Belki sert etki bekleyip millete sattırdılar. geçwn hafta .. Döktüler yani bişe bu konuda bildiğimden değil fakat başka yerden bakmayı bazen seviyorum. İstişare ediyoruz bi yukarı vursun ya ne yapacaksa ozaman yapsa:) @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Az daha çıksın öyle düşsün düşünenim bende... Bazen herkesin beklediğinide vermezler yani beklenilen yerde vermezler:)... 15.200 evet çıktı ardından 12.920 destek.. Şuan 13.920 bi deneme yukarı kırdırır gibi yapıp daha yukarı atıp içeri alma beklentim de izleyelim bakalım... @Asiii__ anlarız zaten inşallah...

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Haromnik sat vardı 12.30 civarıdan satış yedi ben yine de bir tobo ( yada libra) formasyonu var onu yapıp çalıştırır mı diye bekleyeceğim. Şu pazartesiyi görmeden de iş yapmayayım diyorum uygulanacak karar bazı hisseleri sert etkileyebilir.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Baktım ona ben 11.65 üzerine oturursa gider.. kıramadı aslında bi çıkış yapmış diplerden... 9.67__ 10.20 destek üzeri olumlu belki silkele yapıyolardır. Yazdığım seviyeler hem alım fırsatı aslında fakat altı kalıcılık kapanışlar stop... Kısaca rsk almak isteyene denir yani hani ytd. Bende var biraz @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Öyle de Endeks iyi bir ralli yaptı bir düzeltme yakında gelebilir gibi sonra son bir dalga ve sert bir düşüş tarzında bir şeyler düşünüyorum. O düşüşte yakalanmamak lazım amacım bu :)

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Daha zaman var ya ondan dedim dapgm ye taktım kafayı Tera bunu son günler almış biraz al sat yaptı heralde ama elinde hala çok var

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Diplerde çok hisse var aslında u, şak_ bazı holdingler, msela p, gasus bakma sen pgasus her geri çekilmede toplama usulü yapan vadeci olana fırsat sunuyor dinçer.. Yani başka pencereden bakmak lazım fiili mili boşver. ufak ufak toplayan sabr eden inan kzançlı çıkar bi günlük bakmayanlara ytd... @Asiii__

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum